Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Milan" jaunajam uzbrucējam Rebičam piecu spēļu diskvalifikācija Eirokausos

Rolands Eliņš

"Milan" jaunajam uzbrucējam Rebičam piecu spēļu diskvalifikācija Eirokausos
Ante Rebičs. Foto: imago images / Jan Huebner/Scanpix

Horvātijas futbolists Ante Rebičs sodīts ar piecu spēļu diskvalifikāciju no Eirokausiem par tiesneša lamāšanu UEFA Eiropas līgas spēlē augustā pret „Strasbourg”. Tā bija viņa pēdējā spēle Frankfurtes „Eintracht” sastāvā pirms izīrēšanas „Milan” vienībai.

Ante Rebičs pirms došanās uz Milānu 29. augustā vēl palīdzēja Frankfurtes „Eintracht” komandai Eiropas līgas spēlē pret „Strasbourg”. Viņš šajā spēlē tika noraidīts un uz tiesneša lēmumu reaģēja ļoti asi. Viņš sāka lamāt galveno tiesnesi un agresīvi doties viņa virzienā, un tikai komandas biedri atturēja Rebiču no tiesneša tiešas konfrontācijas.

Par šo rīcību Rebičs sodīts ar piecu spēļu diskvalifikāciju, kas nāks viņam līdzi arī „Milan” sastāvā. UEFA lēmumā minēts, ka Rebičs sodu saņēmis par smagu rupjību un tiesneša apvainošanu.

„Milan” šosezon gan nespēlē Eirokausos, jo komandai pašai tika konstatēti finansiālā „Fair Play” pārkāpumi, un klubs izvēlējās izlaist Eiropas līgas sezonu. Taču Rebičam sava diskvalifikācija būs jāizcieš nākamajā sezonā, kad viņa komanda būs pārstāvētā Eirokausos. Piecu spēļu diskvalifikācija nozīmē gandrīz pilnīgu grupu turnīra izlaišanu.

Rebičs no „Eintracht” uz „Milan” pārgāja ar īres līgumu uz diviem gadiem. Līgumā ierakstīta iespēja „Milan” pilnvērtīgi iegādāties horvātu uzbrucēju par 25 miljoniem eiro.

Rebičs Milānas sastāvā pagaidām piedalījies tikai vienā spēlē, bet šovakar viņa komandai paredzēts ļoti nozīmīgais derbijs pret „Inter”.

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/144...

     [+] [-]

, 2019-09-21 16:18, pirms 5 gadiem
Nākamgad arī miskastnieki nebūs EL