Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Milan" jaunajam uzbrucējam Rebičam piecu spēļu diskvalifikācija Eirokausos

"Milan" jaunajam uzbrucējam Rebičam piecu spēļu diskvalifikācija Eirokausos
Ante Rebičs. Foto: imago images / Jan Huebner/Scanpix

Horvātijas futbolists Ante Rebičs sodīts ar piecu spēļu diskvalifikāciju no Eirokausiem par tiesneša lamāšanu UEFA Eiropas līgas spēlē augustā pret „Strasbourg”. Tā bija viņa pēdējā spēle Frankfurtes „Eintracht” sastāvā pirms izīrēšanas „Milan” vienībai.

Ante Rebičs pirms došanās uz Milānu 29. augustā vēl palīdzēja Frankfurtes „Eintracht” komandai Eiropas līgas spēlē pret „Strasbourg”. Viņš šajā spēlē tika noraidīts un uz tiesneša lēmumu reaģēja ļoti asi. Viņš sāka lamāt galveno tiesnesi un agresīvi doties viņa virzienā, un tikai komandas biedri atturēja Rebiču no tiesneša tiešas konfrontācijas.

Par šo rīcību Rebičs sodīts ar piecu spēļu diskvalifikāciju, kas nāks viņam līdzi arī „Milan” sastāvā. UEFA lēmumā minēts, ka Rebičs sodu saņēmis par smagu rupjību un tiesneša apvainošanu.

„Milan” šosezon gan nespēlē Eirokausos, jo komandai pašai tika konstatēti finansiālā „Fair Play” pārkāpumi, un klubs izvēlējās izlaist Eiropas līgas sezonu. Taču Rebičam sava diskvalifikācija būs jāizcieš nākamajā sezonā, kad viņa komanda būs pārstāvētā Eirokausos. Piecu spēļu diskvalifikācija nozīmē gandrīz pilnīgu grupu turnīra izlaišanu.

Rebičs no „Eintracht” uz „Milan” pārgāja ar īres līgumu uz diviem gadiem. Līgumā ierakstīta iespēja „Milan” pilnvērtīgi iegādāties horvātu uzbrucēju par 25 miljoniem eiro.

Rebičs Milānas sastāvā pagaidām piedalījies tikai vienā spēlē, bet šovakar viņa komandai paredzēts ļoti nozīmīgais derbijs pret „Inter”.

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/144...


, 2019-09-21 16:18, pirms 5 gadiem
Nākamgad arī miskastnieki nebūs EL
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.