Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:776, Did:0, useCase: 3

Piezīmes par Anglijas izlasi

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Piezīmes par Anglijas izlasi
Treneris Fabio Kapello starp Stīvenu Džerardu un Veinu Rūniju
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Daudziem patīk Anglijas izlase, daudziem - nē. Taču reti kurš ir vienaldzīgs pret šo komandu. Šoreiz rubrikā "Āfrikas piezīmes" materiāls par Angliju - izlasi, kura allaž ir viena no visvairāk apspriestākajām.

• Bijušais Anglijas izlases treneris Svens Jorans Eriksons, kurš tagad trenē Kotdivuāru, sacījis: „Anglijai ir labas cerības. Tā var tikt līdz pusfinālam un kāpēc gan arī ne līdz finālam? Pašam žēl par pēdējo PK, kad mums vajadzēja tikt tālāk [izstājās 1/4 finālā, pendelēs zaudējot Portugālei], taču kopumā nenožēloju, ka piecus gadus vadīju šo lielisko izlasi. Šogad Anglijai tiešām izredzes ir lielākas. Tādi spēlētāji kā Ferdinands, Džerards, Lampards, Rūnijs, E.Kouls ir kļuvuši vēl par četriem gadiem vairāk pieredzējuši...”

• Daudzi uzsver, ka veselai virknei spēlētāju, sauktai arī par zelta paaudzi, PK2010 būs pēdējā iespēja izcīnīt ko patiešām nozīmīgu. Pie šīs paaudzes visbiežāk tiek minēti Frenks Lampards, Stīvens Džerards, Rio Ferdinands, Emils Heskijs.

• Džerards: „Finālturnīrā pirms četriem gadiem es daudz domāju par savu nākotni. Šoreiz es šādu kļūdu nepieļaušu un koncentrēšos tikai šim finālturnīram. Toreiz mani ļoti vēlējās iegūt „Chelsea”, visi par to runāja, un es pats arī katrā brīvā brīdī lasīju avīzes un ziņas internetā. Visu laiku domāju, vai iet uz „Chelsea” vai nē. Tas viss nogurdināja un aizvirzīja domas no PK izcīņas. Tas neatkārtosies.”

• Džerards: „Kapello vēlas laukumā izveidot ciešu saikni starp mani un Rūniju. Man nebūs grūti to paveikt, jo Rūnijs ir pasaules klases spēlētājs labā formā.”

• Pussargs Teo Volkots: „Pasaules kauss ir katra zēna sapnis. Katrs sapņo par 1966. gada [vienīgais gads, kad triumfēja Anglija] atkārtojumu, vismaz es noteikti sapņoju par to. Mūsu izlasē katrs tic, ka varam šo panākumu atkārtot. Kopš šī panākuma pagājis jau pārāk daudz laika... Spēlēju arī PK2006, taču tad man bija tikai 17 gadu, biju bērns un vienkārši izbaudīju brīdi. Tagad vēlos ar savu sniegumu atstāt paliekošas sekas.” Volkots mazliet negaidīti netika iekļauts sastāvā.

• 23 vīru sastāvā Angliju pārstāv tikai un vienīgi Anglijas Premjerlīgas spēlētāji – pa četriem no „Tottenham Hotspur” un „Chelsea”, pa trim „Manchester United”, „Manchester City”, „Liverpool” un „Aston Villa”, divi no „West Ham United” un viens, vārtsargs Deivids Džeimss, no „Portsmouth”, kura Premjerlīgā palika pēdējā vietā.

• Kapello: „Esmu mēģinājis būt atstatus sauklim „bez titula 44 gadus” [runa par Angliju un PK]. Kad pirmo reizi ierados šeit strādāt, šeit pastāvēja Horvātijas spoks [horvāti liedza Anglijai piedalīties „Euro2008”, bet Kapello PK2010 kvalifikācijā ar Horvātiju tika galā]. Ceru, tas pats notiks ar 1966. gada spoku. Man patīk spoku iznīcināšanas ideja.”

• Kapello: „Rūnijs mums ir ļoti svarīgs spēlētājs, jo viņš ir tāds, kurš var pamodināt komandu, kad tā ir aizmigusi. Šajā ziņā Rūnijs man atgādina Raulu un Barezi. Rūnijs ir viens no talantīgākajiem futbolistiem, kādu esmu trenējis. Ik reizi pēc treniņa viņš grib palikt ilgāk un iemācīties vēl ko jaunu.”

• Rūnijs: „Izlasē biju viens no vadošajiem spēlētājiem jau iepriekš, kad biju jauns. Tagad esmu nobriedis un, domāju, man tas palīdzēs. Iepriekšējie divi lielie turnīri ar Angliju man beidzās ar vilšanos – salauztu kāju un sarkano kartīti. Neparādīju arī sniegumu, kādu vēlējos. Tagad gribu, lai viss ir citādi un ceru palīdzēt Anglijai tikt pie Pasaules kausa. Mūsu izlasē ir daudz spēlētāju, kas prot izraut uzvaras – Stīvens Džerards, Frenks Lampards, kurš pēdējos mēnešos spēlējis neticami labi, Ārons Lenons, Teo Volkots.” (atkal jau jāpiemetina, ka Volkots galu galā izlasē netika iekļauts)

• Kapello: „Spānija sevi pierādīja „Euro2008”, bet Brazīlija, lai arī nespēlē tādā stilā kā pieradusi, ir komanda, kuru ir ļoti grūti uzveikt. Taču Anglija var stāties pretī jebkuram. Esam aizvadījuši pārbaudes mačus ar visām pasaules spēcīgākajām izlasēm, izņemot Argentīnu. Domāju, mana komanda ir laba. Es tikai ceru, ka mani spēlētāji būs tādā pašā formā kā sezonas sākumā, jo Anglijā sezona ir garāka nekā jebkur citviet.”

• Kapello: „Pēc izlozes visi nopriecājās, cik tā mums devusi vieglu grupu. Taču tā būtu lielākā kļūda sapriecāties tika tāpēc, ka esam Anglija. Redzēju pērnvasar, kā ASV no Konfederāciju kausa izsit Spāniju. Slovēņi nepalaida uz DĀR Krieviju un paši Vemblijā draudzības spēlē slovēņus uzveicām tikai ar pūlēm (2:1). Visbeidzot Alžīrija uz DĀR nepalaida Āfrikas čempioni Ēģipti. Tā ka neviena no trīs grupas spēlēm nebūs viegla.”

• Kapello personiski runāja ar Polu Skoulzu („Manchester United”) par viņa iespējamo atgriešanos izlasē, taču Skoulzs atbildēja noliedzoši, vēloties vairāk laika pavadīt ar ģimeni.

• Kapello neslēpj savu taktisko shēmu: „Ar Angliju allaž izmatoju 4-4-2 vai 4-3-1-2 ar Džerardu aiz abiem uzbrucējiem. Romas laikos spēlēju ar trim centra aizsargiem un iemēģinām to arī šeit. Tomēr taktika atkarīga no konkrētās spēles un pretinieka – man ir bijis tā, ka viena mača laikā esmu mainījis stilu četras piecas reizes.”

• Kādā futbola forumā, runājot par angļu izredzēm uzvarēt PK2010, viens fans skeptiski izteicās, jo, redz, ārzemju trenerim (Kapello – itālis) ne reizi nav izdevies triumfēt PK. Uz to kāds angļu līdzjutējs atbildēja, ka... vienīgo reizi līdz šim Anglija triumfēja PK (1966.), kad Spānija iepriekš uzvarēja Eiropas čempionātā (1964.) un kad finālturnīrā spēlēja arī Ziemeļkoreja (1966.)... :) Vēl citviet tiek minēts tāds fakts, ka Rio Ferdinands ir izlases kapteinis, kurš sāka savu karjeru „West Ham” un šajā pašā klubā spēlēja Bobijs Mūrs, kurš savukārt bija Anglijas kapteinis 1966. gada PK izcīņā. Kā arī – Kapello līdz šim ir izcīnījis kādu titulu ar ikvienu komandu, ko vadījis, atskaitot Anglijas izlasi... pagaidām.

• Lielas bankas „JP Morgan” analītiķi izskaitļojuši, ka spēcīgākā izlase ir Brazīlijai, taču, pateicoties „sietam”, lielākās izredzes izcīnīt PK kausu ir tieši Anglijai.

• Anglijas – Alžīrijas maču (grupu turnīrā) klātienē apmeklēs princis Viljams un princis Harijs.
• Lielisku sezonu „Fulham” aizvadīja Bobijs Zamora. Lai gan viņš sezonas beigās guva savainojumu, Kapello tik un tā ar viņu rēķinājās un gribēja iekļaut 30 futbolistu skaitā. Zamora personīgi Kapello palūdza, lai tā nedara, jo vienalga nebūšot gatavs pilnvērtīgi piedalīties PK finālturnīrā.

• Ir daudz spekulāciju, kurš varētu spēlēt pamatsastāvā aizsardzībā, bet Rio Ferdinands sacījis: „Es varētu spēlēt centra aizsargu pārī kaut vai ar Ziemassvētku vecīti, ja vien tas dod rezultātu.”

• Ferdinands: „Daudzi mūsu izlases spēlētāji pēdējos gados ir cīnījušies izšķirošajās Čempionu līgas spēlēs, tāpat pietiekami daudz ir pārstāvēta Anglijas izlase. Esam daudz laika pavadījuši kopā. Tagad mums jābūt kā vienai dūrei ar turnīra uzvarētāju psiholoģiju. Kapello ir viens no labākajiem treneriem. Viņš ir uzvarējis visu valstu čempionātos, kur ir bijis, tāpat viņš ir uzvarējis Čempionu līgu. Viņš mums neļaus pieļaut kļūdas.”

• Džeimijs Karagers negaidīti tika iekļauts izlasē – 18 mēnešus viņš nespēlēja izlasē lielā mērā nesaskaņu dēļ (Karagers: „Pēc Kapello domām pasaulē labākais aizsargs ir Ferdinands – lai tad viņš arī spēlē”). Kapello atzina, ka tikai ar kādu piekto mēģinājumu viņam izdevies pierunāt Karageru atgriezties izlasē.

• Karagers: „Sākumā bažījos, kā pārējie reaģēs, ja atgriezīšos izlasē. Sākumā par atgriešanos pavēstīju tikai Džerardam un savai sievai. Vēlāk pateicu arī pārējiem, un visi bija priecīgi.”

• Attiecībā uz centra aizsargam papildus Ferdinandam un Karageram, protams, nedrīkst aizmirst Džonu Teriju. Ančeloti: „Terijs spēja tikt galā ar savām personīgajām problēmām [dzeltens skandāls – sakars ar bijušā komandas biedra Bridža sievu] un aizvadīja labu sezonu. Domāju, PK izcīņa viņam būs fantastisks turnīrs.”

• Ņemot vērā, ka Anglijai ir tādi centra aizsargi kā Ferdinands un Terijs, Karageram nākas teikt šādus vārdus: „Domāju, nevienam nav šaubu, ka labākā pozīcija man ir centra aizsargs. Taču ja paskatāmies uz sastāvu, iespējams, Kapello redz mani spēlējam citā pozīcijā. Īstenībā, darīšu jebko, ko treneris liks.”

• Kapello trenera korpusā būs arī savainotais Deivids Bekhems, kurš deva jāvārdu Kapello piedāvājumam.

• Kapello: „Labprāt tiktos ar savu dzimto Itāliju pusfinālā vai finālā. Taču ja tas notiktu, man virsū joprojām būtu Anglijas krekls. Nemainītos vietām ar Lipi – man patīk mans darbs."

• Anglija ir vienā grupā ar ASV, pie tam abas tiksies 1. kārtā. ASV izlases spēlētājs Džonatans Spektors ikdienā spēlē „West Ham” un izteicies, ka Anglijai vārtos jāliek viņa komandas biedrs Roberts Grīns (nevis Deivids Džeimss vai Džo Hārts). Aizsardzībā spēlējošais Spektors: „Kad spēlēju klubā, allaž par aizmuguri jūtos droši, jo vārtos ir Grīns. Salīdzinot ar citiem angļu vārtsargiem, viņš ir pats stabilākais. Domāju, Kapello tas jāņem vērā, īpaši atceroties, cik liels spiediens būs uz Anglijas izlasi.” Kapello vienubrīd gan deva mājienus, ka pirmais vārtsargs varētu būt 23 gadus vecais Džo Hārts (šosezon uz īres tiesībām spēlēja „Birmingham City”), kurš Anglijas izlasē aizvadījis... tikai divus puslaikus pārbaudes mačos pirms paša finālturnīra. Gods kam gods, Hārts pret meksikāņiem un japāņiem neielaida nevienus vārtus. Un tomēr, izskatās, ka pirmais numurs būs Grīns, kurš sacījis: „Netaisos klausīties, ko citi teiks. Man vienkārši jābūt gatavam katrai nākamajai spēlei.” Mazāk piemin trešo vārtsargu Džeimsu, kurš saka: „Esmu pārliecināts, ka Kapello jau izlēmis, kurš būs nr.1. Vai es zinu? Ja arī zinātu, tad neteiktu.”

• Pīters Kraučs īpaši slavē aizsargu Ledliju Kingu: „Viņš ir izcils. Pazīstu viņu kopš 13 gadu vecuma, kad iepazināmies „Tottenham Hotspur” sistēmā. Pat tad viņš bija fantastisks. Jau tad zināju, ka viņš izaugs par pasaules klases aizsargu.”

• Lai arī daudzi netic slaidajam uzbrucējam Kraučam, viņa statistika Anglijas izlasē ir iespaidīga – 21 vārti 38 spēlēs. Kraučs: „Cerams, mana statistika dos man iespēju.” Kraučs arī atzīmējis, ka atšķirībā no iepriekšējiem izlases treneriem Kapello ieviesis dzelzs disciplīnu – laikus ir jāierodas visur, ne tikai uz treniņu.

• Anglija aizvadīja divas pārbaudes spēles un, kaut arī īpaši nepārliecināja, abos gadījumos uzvarēja – 3:1 pret Meksiku un 2:1 pret Japānu. Pēc mača ar Meksiku Džerards atzina, ka komanda spēlējusi pārāk pasīvi („Skatījāmies kā viņi kontrolē bumbu un neko nedarījām”) un ka Kapello aicinājis spēlēt agresīvāk. Vienība to vēlāk ņēmusi vērā. Tagad nākamais mačs angļiem būs jau PK2010 ietvaros – 12. jūnijā jāspēlē pret ASV.

• Mačā ar Japānu 11 metru soda sitienu nerealizēja Lampards, kurš sacīja: „Tas nebija labs raidījums. Žēl, jo pēdējā laikā pamatīgi trenēju pendeles. Un tomēr vēlos arī turpmāk būt par 11 metru soda sitienu izpildītāju. Pēdējais vārds gan piederēs trenerim.”

• Daudz ir spriests, ka Lampardam un Džerardam neiet ar saspēli, saprašanos. Ferdinands to noliedz: „Man nekad nav bijušas šaubas, ka viņi nevarētu spēlēt kopā. Pret Japānu viņiem labi sanāca, viņi bija bīstami. Patiesībā labs spēlētājs ar labu spēlētāju vienmēr spēs saspēlēties.”

• Īsi pirms PK2010 Kapello noslēdza jaunu līgumu, kas paredz, ka itāļu speciālists trenēs Anglijas izlasi līdz pat „Euro2012”.

Slavas mirklis

Varbūt angļu ambīcijas arī ir augstākas nekā reāli sasniegumi, taču to vienīgo, 1966. gadā izcīnīto, pasaules čempionu titulu viņiem atņemt nevar neviens. Toreiz finālturnīrs norisinājās Anglijā, un angļi tad arī izmantoja savas laukuma priekšrocības. Turnīru Anglija sāka ar nelielu vilšanos (0:0 pret Urugvaju), bet tad ar 2:0 uzveica gan Meksiku, gan Franciju. 1/4 finālā krita Argentīna (1:0), pusfinālā Eisebiu pārstāvētā Portugāle (2:1), bet finālmačā papildlaikā arī Rietumvācija – 4:2. Kā lai nu šeit neatceras par Anglijas izvirzīšanos vadībā papildlaikā ar 3:2 – pēc Hērsta raidījuma bumba atsitās pret pārliktni, atsitās pret zemi un... līnijtiesnesis fiksēja tik ļoti svarīgos vārtus. Vēl gadu desmitiem bija strīdi – šķērsoja bumba pilnībā vārtus vai nē, bet svarīgākais ir tas, ka vārti tika ieskaitīti un beigās Anglija triumfēja ar 4:2, tiekot pie sava pirmā un pagaidām arī pēdējā Pasaules kausa.

Vai jutīsi līdzi Anglijas izlasei?

  • 155

  • 40


1 2 40 komentāri

  +4 [+] [-]

, 2010-06-02 21:37, pirms 14 gadiem
Savā britu stilā visu salaidīs dēlī...

 +27 [+] [-]

, 2010-06-02 21:40, pirms 14 gadiem
Beidzot par angļiem!
Glory England!!!

     [+] [-]

, 2010-06-02 21:41, pirms 14 gadiem
Bet vārti nebīja..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-06-02 21:51, pirms 14 gadiem
Bourne rakstīja: Gribētos redzēt šo izlasi finālā pret Ziemeļkoreju.
Tavos sapņos. Iepriekš par Z-Koreju tev bija po*uj, tagad baigais fans uzradies!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-06-02 21:54, pirms 14 gadiem
Angļi turās!
Šogad tieši par Anglijas izlasi.
Kad tad, ja ne ar šo zelta izlases spēlētājiem izdosies beidzot atkal uzvarēt?

  +2 [+] [-]

, 2010-06-02 21:55, pirms 14 gadiem
Bourne rakstīja: Līdz par šo brīnumaino izlasi nebija nekādu ziņu.
Nekādu ziņu? Tāda vispār neeksistēja, ja? Un FIFA piedāvāja uztaisīt uz ātro izlasi lai spēlētu PK. Tikai neizliecies, esi totāls glōrijs. Beigsies PK, un tev atkal par Z-Koreju būs po*uj.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2010-06-02 21:58, pirms 14 gadiem
Brazīlija, Argentīna, Anglija, Spānija, kāda no šīm četrām noteikti būs čempione.

  -1 [+] [-]

, 2010-06-02 21:59, pirms 14 gadiem
Bourne rakstīja: Jā, kurš te vēl nesen fanoja par ''Ac Milan'' un ''Inter'' vienlaicīgi?
P.s : Kādreiz SKYPE kko uzraksti, nevis bēdz, kā idiots.
Par ko tu runā? Man Inter riebjas, ja nezināji. Nenovērsies no tēmas glōrij.

Man pat nav tavs skype, muļķi.

  -1 [+] [-]

, 2010-06-02 22:00, pirms 14 gadiem
Krokodils rakstīja: Brazīlija, Argentīna, Anglija, Spānija, kāda no šīm četrām noteikti būs čempione.
Nekad nevar zināt. Varbūt Vācija izšauj, vai kāds cits.

     [+] [-]

, 2010-06-02 22:06, pirms 14 gadiem
Vārtsargam stilīga cepure...

 +44 [+] [-]

, 2010-06-02 22:11, pirms 14 gadiem
Man Anglijas izlases spēle PČ vienmēr šķiet unikāls mirklis, kad visas Anglijas fanu dziesmas - You'll never walk alone, Glory Man United, Blue is the colour, Dare to Dream, Ring of Fire, WBA Song, Forever blowin' bubbles, Play up Pompey un citas - apvienojas vienā - GOD SAVE THE QUEEN. Zinu, ka izklausos nedaudz emocionāli, taču ir tiešām fascinējoši redzēt Džerardu, Lampardu, Rūniju, Krauču un citus ikdienā naidīgas nometnes pārstāvošus klubus zem viena karoga spēlējot par Angliju. Ikviens, kurš kaut cik pazīst Premjerlīgas futbolu, sapratīs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-06-02 22:12, pirms 14 gadiem
Mani favorīti - kā vienmēr!
Cerams beidzot izdosies sasniegt kaut ko lielāku!

 +15 [+] [-]

, 2010-06-02 22:13, pirms 14 gadiem
Sporta Ģēnijs rakstīja: Man Anglijas izlases spēle PČ vienmēr šķiet unikāls mirklis, kad visas Anglijas fanu dziesmas - You'll never walk alone, Glory Man United, Blue is the colour, Dare to Dream, Ring of Fire, WBA Song, Forever blowin' bubbles, Play up Pompey un citas - apvienojas vienā - GOD SAVE THE QUEEN. Zinu, ka izklausos nedaudz emocionāli, taču ir tiešām fascinējoši redzēt Džerardu, Lampardu, Rūniju, Krauču un citus ikdienā naidīgas nometnes pārstāvošus klubus zem viena karoga spēlējot par Angliju. Ikviens, kurš kaut cik pazīst Premjerlīgas futbolu, sapratīs.
Tā tas ir, jā!

  -1 [+] [-]

, 2010-06-02 22:13, pirms 14 gadiem
Bourne rakstīja: Tu jau mīksto uzliki, nobloķēji.
Ko? Par ko tu runā? Ir kādi pierādījumi, vai tikai tukši muldi? Pateikšu priekšā - tukši muldi.

     [+] [-]

, 2010-06-02 22:22, pirms 14 gadiem
gascoigne rakstīja: Es varētu spēlēt centra aizsargu pārī kaut vai ar Ziemassvētku vecīti, ja vien tas dod rezultātu.”
Esmu ar mieru vasaras vidū pārģērbties par Zsvētku vecīti un stundu pavazāties pa ielām, ja vien angļi uzvarēs. Un es to izdarītu ar lielu prieku
labs mēģinājums,bet šoreiz par maz paliksi bez Burn try again!

     [+] [-]

, 2010-06-02 22:24, pirms 14 gadiem
pēdējais punkts kaut kā greizi sanācis ;/

  +6 [+] [-]

, 2010-06-02 22:47, pirms 14 gadiem
Mean Machine 24 rakstīja: Ko? Par ko tu runā? Ir kādi pierādījumi, vai tikai tukši muldi? Pateikšu priekšā - tukši muldi.
Eu, nu savas ģimenes problēmas risiniet citur!

  +3 [+] [-]

, 2010-06-02 22:53, pirms 14 gadiem
Anglija jau sen to ir pelnījusi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-06-02 22:56, pirms 14 gadiem
labdien rakstīja: Eu, nu savas ģimenes problēmas risiniet citur!
Piedrazo forumu

  -1 [+] [-]

, 2010-06-02 23:12, pirms 14 gadiem
Ja izkritīs, tad visticamāk pendelēs

  -1 [+] [-]

, 2010-06-02 23:15, pirms 14 gadiem
Kaziks rakstīja: Ja izkritīs, tad visticamāk pendelēs
un pret Portugāli

  +3 [+] [-]

, 2010-06-02 23:24, pirms 14 gadiem
Krokodils rakstīja: Brazīlija, Argentīna, Anglija, Spānija, kāda no šīm četrām noteikti būs čempione.
Par favorītēm runājot... Manuprāt fantastisks sastāvs uz šo PK ir novākts holandiešiem. Tādēļ īsti neizprotu, kādēļ oranžie netiek uzskatīti kā vieni no galvenajiem favorītiem... Visam reiz pienāk pirmā reize!

     [+] [-]

, 2010-06-03 00:16, pirms 14 gadiem
Visi slavee Teo, bet Teo vairs nav sastaava ...

 +10 [+] [-]

, 2010-06-03 00:28, pirms 14 gadiem
Sporta Ģēnijs rakstīja: Man Anglijas izlases spēle PČ vienmēr šķiet unikāls mirklis, kad visas Anglijas fanu dziesmas - You'll never walk alone, Glory Man United, Blue is the colour, Dare to Dream, Ring of Fire, WBA Song, Forever blowin' bubbles, Play up Pompey un citas - apvienojas vienā - GOD SAVE THE QUEEN. Zinu, ka izklausos nedaudz emocionāli, taču ir tiešām fascinējoši redzēt Džerardu, Lampardu, Rūniju, Krauču un citus ikdienā naidīgas nometnes pārstāvošus klubus zem viena karoga spēlējot par Angliju. Ikviens, kurš kaut cik pazīst Premjerlīgas futbolu, sapratīs.
PILNIIGA UN ABSOLUUTA TAISNIIBA! Veel tikai varu piebilst, ka tiesi sis izskataas varetu buut anglijas iistais cempionats - ka neka visticamak pedejais lampardam, iespejams arii Dzerardam, tapat ferdinandam un veel daziem. Viennoziimiigi TIKAI UN VIENIIGI PAR ANGLIJU. ''Three lions on my shirt, footballs coming home''! GSQ

  +2 [+] [-]

, 2010-06-03 01:09, pirms 14 gadiem
angli no grupas izies,naakoso kaartu varbuut paarvarees,bet ceturtdalfinaalaa visticamaak izgaaziisies!tam visam ir pamatojums - aizsardziibaa ferdinands-visu sezonu ar muguras saapeem,l.kings - treneeties nevar,speeleet var tikai reizi nedeelaa,saaposo celgalu deel;terijs - tam normaala forma un sezona;caragers - pieredze atliku likaam,bet liverpuule izgaazaas, plus carras pielautaas kluudas arii bija,vidusliinija dzerards ar lampu jau entos gadus nevar izlasee saspeeleeties,bariju gaida,kad izveselosies;malaas jaunais lenons bez international pieredzes - neticu,ka kalnus gaazis;bekhem a nav.uzbrukum'aa - vien'iigais ruunijs, bet atkal 4 pedeejaas speelees nav iesitis (izlasee);defo - pret vaajajiem varbuut, bet ne jau pret argentiinu vai braziiliju!kraucs - neticu!
secinaajums - buus atkal asaras anglijaa uz nepamatotaam ceriibaam!

  +4 [+] [-]

, 2010-06-03 01:18, pirms 14 gadiem
japoskas jau paraadija - turi bumbu cik gribi,saspeeleejies!bet nevienas normaalas kombenes.viss notiek primitiivi uz fiziskaa speeka baazes!
golus sasita pasi japaani i anglu i savos vartos!
plus es paredzu - kaa sp'eele neaizies,taa ruunijs saaks psihot un dabuus sarkano kartinu - un partaps no naacijas ceriibas uz luuzeri!pedejais eiropas cempis to jau pieraadiija pret portugalisko, un ar'ii pret joposkaam,ja nebuutu draudziibas speele,tad dabuutu dzelteno kaa minimumspar to lecienu celgala!

     [+] [-]

, 2010-06-03 01:22, pirms 14 gadiem
Anglijai neiet tikai tāpēc, ka 66. gadā negodīgi tika ieskaitīti vārti,kuri nebija,jo līniju nešķērsoja un tiesneši zem eng spiediena(PK notika Anglijā) vārtus ieskaitīja un apdalīja W-Germāniju. Es domāju sogad lāsts tiks lauzts.
1 2 40 komentāri