Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Kapello: "Kļūdās visi, tāds ir futbols"

Kapello: "Kļūdās visi, tāds ir futbols"
Fabio Kapello
Foto: AP/Scanpix

Anglijas izlases galvenais treneris Fabio Kapello pēc 2010.gada Pasaules kausa izcīņas C apakšgrupas spēles pret ASV, kura noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu 1:1, atzina, ka negrasās novelt vainu uz vārtsargu.

Šī mača rezultātu jau 4. minūtē atklāja Anglijas izlases pussargs Stīvens Džerards, bet 40. minūtē ASV izlase, pēc vārtsarga Roberta Grīna rupjas kļūdas, panāca izlīdzinājumu. Vārtus guva Klints Dempsijs.

Anglijas izlases galvenais treneris Fabio Kapello pēc spēles nenovēla vainu uz Grīnu, atzīstot, ka „viņš kļūdījās, taču otrajā puslaikā izdarīja lielisku darbu. Esmu apmierināts ar viņu."

„Mums bija daudz izdevību. Saskatīju daudz pozitīvā, tikai rezultāts bija negatīvs. Mēs nospēlējām labu maču, bet viena kļūda, un ASV izlīdzināja rezultātu. Ceru, ka nākošajā spēlē būsim daudz veiksmīgāki,” izteicās Kapello.

Kaut arī Kapello nekritizēja Grīnu, viņš atteicās apstiprināt, vai vārtsargs sargās Anglijas izlases vārtus arī nākamajā mačā pret Alžīriju.

„Dažreiz uzbrucējs neiesit vārtus, bet dažreiz vārtsargi pieļauj kļūdas. Tāds ir futbols. Otro puslaiku nospēlējām ļoti labi,” piebilda Anglijas izlases galvenais treneris.

Arī Anglijas izlases kapteinis Stivens Džerards aizstāvēja Grīnu: „Tā bija dīvaina epizode, bet es nedomāju, ka mums vajadzētu kritizēt vārtsargu. Visi runā par jauno bumbu, un tā vārtsargiem rada grūtības.”

„Roberts mācīsies no šādām epizodēm, un varbūt viņš kādā citā epizodē glābs savus vārtus, kas ļaus mums izcīnīt uzvaru. Mēs bijām šokēti un vajadzēja laiku, lai tiktu tam pāri,” sacīja Džerards.

ASV izlases treneris Bobs Bredlijs pastāstīja, ka „komanda labi pastrādāja, lai izlīdzinātu rezultātu. Puslaika pārtraukumā mēs sapratām, ka mums ir iespēja uzvarēt, bet beigās izcīnījām punktu.

Izmantotie resursi:
telegraph.co.uk

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-06-13 01:19, pirms 14 gadiem
Diez vai šadus vārdus viņs teica arī ģērbtuvēs....

+123 [+] [-]

, 2010-06-13 01:20, pirms 14 gadiem
žēl, kad viens laukuma spēlētājs var kļūdīties 20 reizes un neviens to nepamanīs, bet, kad kļūdās vārtsargs, tad ir ko vainot. piemēram, tas pats Hovards - cik šodien glāba savu komandu, jo kļūdas pieļāva viņa spēlētāji? Anglijas izlases spēlētāji Grīnu neglāba, jo nespēja iesist otros vārtus. kļūda ir neapšaubāmi rupja, bet vainot Grīnu pie tikai neizšķirta ir tas pats, kas vainot Rūniju pie tā, ka neiesita vēl vienu.

 +16 [+] [-]

, 2010-06-13 01:25, pirms 14 gadiem
Puslaika pārtraukumā mēs sapratām, ka mums ir iespēja uzvarēt

Nu līdz uzvarai gan jenkijiem bija visai talu. Pat neskatoties uz to stabu vienā epizodē.
Slēpts komentārs: murziks

  +5 [+] [-]

, 2010-06-13 01:31, pirms 14 gadiem
murziks rakstīja: ...!
sjebal,burn nedabusi....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-06-13 02:16, pirms 14 gadiem
Es ar tevi viensprātis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-06-13 02:51, pirms 14 gadiem
Pilniigi piekriitu termometram un gribeeju piebilst to, ka Anglijai, ar savaam Superzvaigzneem, vajadzzeja turpinaat domineet, bet nu patikaas speele, bet biju gaidiijis vairaak no UK

     [+] [-]

, 2010-06-13 03:20, pirms 14 gadiem
Sis rupajs kludas rodas no tehniskiem brakiem.Celis izlikts apreizi lai neiziet starp kajam.Roaks nepareizi "nostradaja"
Vins izlika plaukstas,gandriz taisnas un nedaudz izvirzitas zu saniem un bumba tiesi trapija pa plaukstam un ielidoja vartos,ja rokas butu izliktas tiesi preti laukuma centram,tad bumba atlektu vinam nedaudz prieksa.Bet lai sadas bumbas tvertu ir jataisa tada ka ksutiba ka smelot udeni mazgajot seju-pusapla un "jaliek"plaukstas bumbas "apaksa",jo taisot so aplveida kustibu rokas paiet bumbai "apaksa" un ta tiek tverta.
Ka jaumineju pirmit,pat ja vinam plaukstas butu izliktas tiesi ta apt ka vins izlika,tikai tiesi preti bumbai--taisnas ka siena,vins bumbu netvertu,bet atsistu to netalu no sevis.
Ja sadus sitienus maca tvert jau no 10gadu vecuma,tacu sadas kludas ir izplatitas-visas kludas kuras redzamas profiem ir izplatitas futbola-tiesi rupjas kludas.
Labs vartsargs no izcila atskiras ar to,ka labs rupjas kludas pileauj ari speles,bet izcils tikai treninos.

  -2 [+] [-]

, 2010-06-13 08:22, pirms 14 gadiem
Es tomēr domāju, ka Grīns ir vainīgs pie tā, ka angļi neuzvarēja. Jo nomudīties var visādi, bet ja bumba ripo tev virsū, tad to palaist garām ir nepiedodami. Un saukt to par "rupju kļūdu" ir ļoti maigi.

     [+] [-]

, 2010-06-13 09:41, pirms 14 gadiem
Piekītu ,pareizi pateikts!

     [+] [-]

, 2010-06-13 11:04, pirms 14 gadiem
siruan rakstīja: Diez vai šadus vārdus viņs teica arī ģērbtuvēs....
Domā viņš 15 miutes veltija tam, lai liktu uz galvas Grīnam?