Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

A grupa: Francija, Šveice, Rumānija un Albānija

A grupa: Francija, Šveice, Rumānija un Albānija
Pols Pogbā, Džerdans Šačiri, Kiprians Teterušanu un Taulants Džaka
Foto: AFP/Scanpix

Jau pēc septiņām dienām startēs 15. Eiropas čempionāts futbolā, kuru ievadīs mājinieces Francijas un Rumānijas duelis. Turnīra apskatu sēriju sākam ar A grupu, kurā viena no čempionāta favorītēm Francija ielozēta kopā ar ambiciozo Šveici, Rumāniju un debitanti Albāniju.

Ceļš uz finālturnīru

Ņemot vērā, ka Francijas izlase ir čempionāta rīkotāja, tā nepiedalījās kvalifikācijā, jo dalība finālturnīrā Didjē Dešāna komandai jau bija garantēta. 2009. gadā par finālturnīra rīkošanas tiesībām Francija sīvā cīņā pārspēja Turciju. Gaisu mēģināja sajaukt arī Itālija, tomēr tā izstājās pēc pirmās balsošanas kārtas, kurā Francija saņēma 43 balsis un Turcija 38 (otrajā kārtā rezultāts 7 pret 6). 2012. gada finālturnīrā Francija izstājās 1/4 finālā, zaudējot čempionei Spānijai, taču pēdējo reizi, kad finālturnīrs notika Francijā (1984) mājiniece kļuva par turnīra uzvarētāju.

Šveice no savas E apakšgrupas izkļuva kā otrā, priekšā palaižot Anglijas valstsvienību. Jāpiebilst, ka angļi aizvadīja perfektu kvalifikāciju, uzvarot visas spēles, savukārt Šveice trīs zaudēja un tuvāko sekotāju Slovēniju apsteidza par pieciem punktiem. Šveices grupā ceturto un piekto vietu ieņēma attiecīgi mūsu kaimiņienes - Igaunija (3:0, 1:0) un Lietuva (4:0, 2:1), savukārt pēdējā vietā Sanmarīno.

Kvalifikācijā Rumānijai paveicās ar salīdzinoši vieglu grupu. Lai arī rumāņi nezaudēja ne spēli, tomēr piedzīvoja vairākus neizšķirtus un grupā palika otrajā vietā. Pirmajā vietā finišēja Ziemeļīrija, bet trešajā palika Ungārija, kura atpalika četrus punktus no Rumānijas. Īstu fiasko piedzīvoja Grieķija, kura ieņēma pēdējo vietu, uzvarot tikai vienu maču, turklāt grieķi bija nominālie favorīti uz izkļūšanu no grupas.

I grupā negaidīti otro vietu sasniedza Albānija, kas izrādījās spēcīgāka par Dāniju (1:1, 0:0), Serbiju (3:0, 0:2) un Armēniju (2:1, 3:0), kā arī vienā no divām savstarpējām spēlēm sarūpēja vienīgo zaudējumu Portugālei. Lieki piebilst, ka Portugāle bija pārliecinoša grupas līdere un no tās izkļuva kā pirmā. Albānijai gan lielu pakalpojumu izdarīja Serbijas līdzjutēji, kuru sarīkoto nekārtību dēļ spēle tika pārtraukta un Albānijai piešķīra tehnisko uzvaru 3:0, kā arī serbiem atņēma punktus. Albānija šogad pārrakstīs savas futbola izlases vēsturi, jo Eiropas čempionātā piedalīsies pirmo reizi.

Iepriekš Eiropas čempionātos

GadsFrancijaŠveiceRumānijaAlbānija
20121/4 fināls
2008Grupu turnīrsGrupu turnīrsGrupu turnīrs
20041/4 finālsGrupu turnīrs
2000Čempione1/4 fināls
19961/2 finālsGrupu turnīrsGrupu turnīrs
1992Grupu turnīrs
1988
1984ČempioneGrupu turnīrs
1980
1976
1972
1968
1964
19604. vieta

Sastāvi - zvaigznes, taktikas, aiz strīpas palikušie un brāļi dažādās izlasēs

Francijas valstsvienības galvenais treneris Didjē Dešāns kopā ar saviem palīgiem Eiropas čempionātam ir izvēlējies ļoti sabalansētu sastāvu, kurā pieredze savstarpēji mīsies ar jaunību. Mājinieces sastāvā praktiski nav vājo vietu un tas nozīmē, ka Francijai nevajadzētu rasties būtiskiem šķēršļiem, kas patraucētu komandai realizēt tās maksimālo potenciālu. Turnīra gaitā daudz, kas būs atkarīgs no Dešāna sastāva izvēlēm, jo uz katru pozīciju ir vairāki līdzvērtīga līmeņa futbolisti, turklāt Francija kopā ar Vāciju tiek uzskatītas par turnīra favorītēm, kas trenerim var radīt papildus spiedienu.

Diezgan droši var teikt, ka pamatsastāva vārtsargs būs 29 gadus vecais Igo Loriss, kurš ir Anglijas Premjerlīgas komandas ''Tottenham Hotspur'' pirmais vārtsargs jau vairākus gadus, turklāt šogad Premjerlīgā izcīnīja trešo vietu. Francija neilgi pirms turnīra sākuma palika bez ''Madrides ''Real'' aizsarga Rafaela Varāna un vēl nedaudz vēlāk kļuva skaidrs, ka izlasei nevarēs palīdzēt cits centra aizsargs no ''Barcelona'' Žeremī Matjē. Par spīti tam, ka valstsvienības rīcībā vēl paliek tādi centra aizsargi, kā Eljakims Mangalā un Lorēns Koscelnijs, tomēr aizsardzības centrs varētu būt nedaudz ievainojamāks. Lielām problēmām nevajadzētu būt ar malējiem aizsargiem, jo augstā līmeni joprojām spēlē pieredzējušie Patriss Evrā un Bakarijs Saņā.

Francijas pussargu līnija ir, iespējams, interesantākais posms sastāvā. Komandā ir nomināli seši centra/balsta pussargi un karstākais no tiem ir 23 gadus vecais Turīnas ''Juventus'' līderis Pols Pogbā, kurš var likt lietā savu garo augumu (191cm), lai gūtu vārtus ar galvu, kā arī spēj lieliski piespēlēt, spēlēt tehniski un izdarīt draudīgus tālsitienus. Spilgtu sezonu aizvadīja Ngolo Kantē, kurš spēlēja nozīmīgu lomu, lai Lestera varētu triumfēt Anglijas spēcīgākajā futbola līgā. Kantē pēc veiksmīgās sezonas uzreiz izpelnījās Dešāna uzmanību, saņemot izsaukumu uz izlasi.

Komandas uzbrukums solās būt sevišķi jaudīgs. Smailes līderis ir augumā raženais Olivjē Žirū, kurš ir spēcīgs ierocis otrajā stāvā, kā arī bez viņa teicama vārtu gūšanas oža ir Madrides ''Atletico'' snaiperim Antuānam Grīzmanam un talantīgajam Antonijam Marsiālam. Komandas sastāvā ticis arī 19 gadus jaunais Kingslē Komans, kurš aizvadītajā sezonā veiksmīgi iekļāvās Minhenes ''Bayern'' sastāvā. Jāpiebilst, ka ārpus sastāva palika viens no labākajiem Francijas uzbrucējiem Karims Benzemā un Matjē Valbuenā, kuri bija iepinušies muļķīgos savstarpējos skandālos.

Šveices izlase pēc 2014. gada pasaules čempionāta atbrīvojās no tā brīža komandas galvenā trenera Otmāra Hicfelda un viņa vietā pie izlases stūres stājās Vladimirs Petkovičs. Bosnijas futbola speciālists atnāca ar jaunām vēsmām, komandas spēlē ieviešot izteikti uzbrūkošu futbolu. Šāda taktika devusi lielāku iespēju brīvību komandas bīstamākajam spēlētājam uzbrukumā Džerdanam Šačiri (Xherdan Shaqiri), kā arī malējiem uzbrūkošajiem aizsargiem Stefanam Lihšteineram un Rikardu Rodrigezam. Pēdējos gados sevi teicami apliecinājis Granits Džaka (Granit Xhaka), kurš nesen no Menhengladbahas ''Borussia'' pārgāja uz Londonas ''Arsenal'' par 45 miljoniem un gaidāms, ka čempionātā būs viens no Šveices izlases līderiem. Jāpiebilst, ka viņa vecākais brālis ir viens no labākajiem Albānijas futbolistiem.

Rumānija kvalifikācijas turnīrā ielaida tikai divus vārtus, kas acīmredzami nozīmē, ka komanda arī finālturnīrā daudz nerausies uz priekšu, bet mēģinās spēlēt no aizsardzības, savas izdevības radot pretuzbrukumos. Komandas aizsardzību balsta ''Napoli'' centra aizsargs Vlads Čirčess, tomēr vienības skaļākais vārds ir vārtsargs Kiprians Teterušanu, kurš ir ''Fiorentina'' pirmais vārtsargs un A Sērijā šogad izcīnīja piekto vietu. Nelielu pārsteigumu sarūpēja galvenais treneris Angels Jordanesku, kurš no sastāva atskaitīja ''Stuttgart'' pussargu Aleksandru Maksimu.

Debitante Albānija, objektīvi vērtējot, ir grupas pastarīte un pat viena uzvara turnīrā tai būtu sasniegums. Izlasi vada Itālijas speciālists Džanni De Biasi, kurš piekopj izteiktu aizsardzības tipa futbolu. Komandas kapteinis ir bijušais ''Sunderland'' spēlētājs Loriks Kana, kā arī viens no tās līderiem ir balsta pussargs Taulants Džaka, kura brālis Granits pārstāvēs Šveices izlasi un, visticamāk, abi 11. jūnijā aizraujošā mačā tiksies aci pret aci.

Francija

PozīcijaSpēlētājsKlubs
VārtsargiIgo LorissTottenham
Stevs MandandāMarseille
Benuā KostilsRennes
AizsargiPatriss EvrāJuventus
Bakarī SaņāMan. City
Lorāns KoscelnijsArsenal
Adils RamīSevilla
Likā DiņsRoma
Kristofs ŽalēLyon
Eliakims MangalāMan. City
Samuels ImtitīLyon
PussargiJoans KabajsCrystal Palace
Blēzs MatuidīPSG
Musā SisokoNewcastle
Morgans ŠnaiderlinsMan. United
Pols PogbāJuventus
Ngolo KantēLeicester
UzbrucējiOlivjē ŽirūArsenal
Antuāns GrīzmansAtletico
Andrē Pjērs ŽiņaksTigres
Dimitrī PajetsWest Ham
Antonī MarsiālsMan. United
Kingslē KomansBayern

Šveice

PozīcijaFutbolistsKlubs
VārtsargiJanns ZommersBorussia M
Romans BirkiBorussia Dortmund
Marvins HicsAugsburg
AizsargiŠtefans LihtšteinersJuventus
Niko ElvediBorussia M
Mihaels LangsBasel
Johans DžurūHamburger SV
Stīvs fon BergensYoung Boys
Fabiāns ŠērsHoffenheim
Fransuā MubandžsToulouse
Rikardo RodrigessWolfsburg
PussargiValons BehramiWatford
Blerims DžemailiGenoa
Želsons FernandešsRennes
Fabians FrejsMainz
Granits DžakaArsenal
Džerdans ŠačiriStoke
Deniss ZakarijaYoung Boys
Šani TarašajsEverton
UzbrucējiBrīls EmboloBasel
Hariss SeferovičsEintracht
Admirs MehmediBayer
Erens DerdijoksKasimpasa

Rumānija

PozīcijaSpēlētājsKlubs
VārtsargiKiprians TeterušanuFiorentina
Kostels PantilimonsWatford
Silviu LungsAstra Giurgiu
AizsargiKristians SepunaruPandurii Targu Jiu
Aleksandru MatelsDinamo Zagreb
Vlads KirikešsNapoli
Valerike GemansAstra Giurgiu
Kosmins MociLudogorets
Dragošs GrigoreAl-Sailiya
Razvans RacsRayo Vallecano
Steljano FilipsDinamo Bucharest
PussargiMihails PintiliSteaua Bucharest
Ovidju HobansHapoel Beer Sheva
Andrejs PrepeliceLudogorets
Adrians PopaSteaua Bucharest
Gabriels ToržeOsmanlispor
Aleksandru KipčiuSteaua Bucharest
Nikolaī StančuSteaua Bucharest
Lusians SenmartēnsAl-Lttihad
UzbrucējiKlaudiu KešeriLudogorets
Bogdans StankuGenclerbirligi
Florins AndoneCordoba
Deniss AlibeksAstra Gjurgju

Albānija

PozīcijaSpēlētājsKlubs
VārtsargiEtrits BerišaLazio
Albans HodžaPartizani
Orgess ŠehiSkënderbeu
AizsargiLoriks CanaNantes
Elseids HisajsNapoli
Arlinds AjetiFrosinone
Mergims MavrajsKoln
Nasers AlijiBasel
Ansi AngolliQarabağ
Frederiks VeselīLugano
PussargiLedjans MemušajsPescara
Ergiss KačePAOK
Elmīrs LenjāniNantes
Andi LilaGiannina
Midžens BašaComo
Burims KukeliZurich
Taulants DžakaBasel
Odise RošiRijeka
Amirs AbrašiFreiburg
UzbrucējiBekims BalajsRijeka
Sokols CikalešiMedipol Baksasehir
Armando SadikuVaduz
Škēlzens GašiColorado Rapids

Pārbaudes spēles

KomandaPretinieceDatums/Rez.
FrancijaKamerūna3:2
Skotija04.06
ŠveiceBeļģija1:2
Moldova03.06
RumānijaKongo DR1:1
Ukraina3:4
Gruzija03.06
AlbānijaKatara3:1
Ukraina03.06

Spēļu kalendārs

DatumsPilsētaSpēleLaiks (LV)
10.06.SendenīFrancija – Rumānija22:00
11.06.LānsaAlbānija – Šveice16:00
15.06.ParīzeRumānija – Šveice19:00
15.06.MarseļaFrancija – Albānija22:00
19.06.LionaRumānija – Albānija22:00
19.06.LilleŠveice – Francija22:00

Olybet.com vērtējums par izredzēm izkļūt no grupas, uzvarēt grupā un izcīnīt titulu

KomandaKoef 1Koef 2Koef 3
Francija1.301.364.00 (1.)
Šveice2.704.5065.00 (12.)
Rumānija4.009.00251.00 (21.)
Albānija10.0025.00501.00 (24.)

Iekavās norādīta vieta, kurā attiecīgā komanda atrodas turnīra favorītu rangā

Sportacentrs.com prognoze - no grupas izkļūs Francija un Šveice

AutorsFrancijaŠveiceRumānijaAlbānija
Raivis Andžāns1. vieta2. vieta3. vieta4. vieta
Edgars Beļakovs1. vieta2. vieta3. vieta4. vieta
Arkādijs Birjuks1. vieta2. vieta3. vieta4. vieta
Egils Broks1. vieta2. vieta3. vieta4. vieta
Ulvis Brože1. vieta2. vieta3. vieta4. vieta
Jānis Celmiņš1. vieta3. vieta2. vieta4. vieta
Ilgvars Čevers1. vieta2. vieta4. vieta3. vieta
Dāvis Dedumets1. vieta2. vieta3. vieta4. vieta
Rolands Eliņš1. vieta2. vieta3. vieta4. vieta
Jānis Freimanis1. vieta2. vieta3. vieta4. vieta
Gatis Liepiņš1. vieta2. vieta3. vieta4. vieta
Mārtiņš Māliņš1. vieta2. vieta3. vieta4. vieta
Pēteris Neimanis1. vieta2. vieta3. vieta4. vieta
Edmunds Novickis1. vieta2. vieta3. vieta4. vieta
Miķelis Osis1. vieta2. vieta3. vieta4. vieta
Jānis Ošs2. vieta1. vieta3. vieta4. vieta
Bruno Pērkons1. vieta2. vieta4. vieta3. vieta
Kristaps Pildiņš1. vieta2. vieta3. vieta4. vieta
Agris Suveizda1. vieta3. vieta2. vieta4. vieta
Gundars Zaburdajevs1. vieta2. vieta3. vieta4. vieta
Kopā1.052.053.003.90

  -3 [+] [-]

, 2016-06-03 12:21, pirms 8 gadiem
Mani neinteresē SC prognozes

Taču, protams, favorīti grupā ir Francija ar Šveici- tas takā likumsakarīgi.

  +2 [+] [-]

, 2016-06-03 12:40, pirms 8 gadiem
1998.g. tas nebija Eiropas čempionāts, ko uzvarēja Francija.
Autor, autor!

     [+] [-]

, 2016-06-03 12:42, pirms 8 gadiem
Domāju, ka daudzi nenovērtē Albāniju. Albāņiem ir tikpat laba aizsardzība kā Rumānijai un vidējā līnija, manuprāt, ir pat labāka. Uzbrukums abām komandām ir nekāds. Nebrīnīšos, ja savstarpējā spēle beigsies ar 0:0. Būs interesanti redzēt, ko iespēs jaunais šveciešu supertalants ar kamerūnieša asinīm - Embolo. Ļoti perspektīvs uzbrucējs un arī lielie klubi jau met aci. Francijai grupu turnīrā nevajadzētu būt problēmām, bet futbols ir neparedzama spēle. Prognozēju, ka 1. būs Francija, 2. Šveice, 3. Albānija, 4. Rumānija.

  +1 [+] [-]

, 2016-06-03 12:45, pirms 8 gadiem
Kāda gan Francija favorīte čempī, labi, ja no grupas tiks laukā.

     [+] [-]

, 2016-06-03 13:06, pirms 8 gadiem
Šveice īstenībā varētu būt spējīga uz lielām lietām, bet aizsardzība ir diezgan pavāja, kas šādos turnīros ir , manuprāt, svarīgākais, jā, malējie aizsargi abi ir pasaules klases fullbacki, bet centrā nekas spīdošs nav.

     [+] [-]

, 2016-06-03 13:09, pirms 8 gadiem
Vispār jau Tottenham neizcīnīja Premjerlīgā otro vietu, bet gan palaida garām Arsenal. Un Otmārs ir Hicfelds, nevis Ficfelds.

     [+] [-]

, 2016-06-03 13:15, pirms 8 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Kāda gan Francija favorīte čempī, labi, ja no grupas tiks laukā.
Uja, ja 16 no 24 iet talak... iespeja pavisam minimala.

  +2 [+] [-]

, 2016-06-03 13:15, pirms 8 gadiem
SportaFansNR1 rakstīja: Domāju, ka daudzi nenovērtē Albāniju. Albāņiem ir tikpat laba aizsardzība kā Rumānijai un vidējā līnija, manuprāt, ir pat labāka. Uzbrukums abām komandām ir nekāds. Nebrīnīšos, ja savstarpējā spēle beigsies ar 0:0. Būs interesanti redzēt, ko iespēs jaunais šveciešu supertalants ar kamerūnieša asinīm - Embolo. Ļoti perspektīvs uzbrucējs un arī lielie klubi jau met aci. Francijai grupu turnīrā nevajadzētu būt problēmām, bet futbols ir neparedzama spēle. Prognozēju, ka 1. būs Francija, 2. Šveice, 3. Albānija, 4. Rumānija.
Albanija var ari 2. vietu panemt grupa. Nebusu baigi izbrinits.

     [+] [-]

, 2016-06-03 13:20, pirms 8 gadiem
SportaFansNR1 rakstīja: Domāju, ka daudzi nenovērtē Albāniju. Albāņiem ir tikpat laba aizsardzība kā Rumānijai un vidējā līnija, manuprāt, ir pat labāka. Uzbrukums abām komandām ir nekāds. Nebrīnīšos, ja savstarpējā spēle beigsies ar 0:0. Būs interesanti redzēt, ko iespēs jaunais šveciešu supertalants ar kamerūnieša asinīm - Embolo. Ļoti perspektīvs uzbrucējs un arī lielie klubi jau met aci. Francijai grupu turnīrā nevajadzētu būt problēmām, bet futbols ir neparedzama spēle. Prognozēju, ka 1. būs Francija, 2. Šveice, 3. Albānija, 4. Rumānija.
Par uzbrukumu piekritu, Latvijas izlases uzbrukums izskatas ne par matu sliktaks

     [+] [-]

, 2016-06-03 13:31, pirms 8 gadiem
Interesanta nianse ir tā, pat nosacīti pastarīšu komandās vismaz puse spēlētāju spēlē TOP5 Eiropas spēcīgākajās līgās - Anglija, Spānija, Vācija, Itālija, Francija. Tas tikai kārtējo reizi parāda virzienu kurā mums ir jāiet, lai vēl kaut reizi atkārtotu EČ finālturnīra brīnumu. Ar patreizējo Virslīgas, Polijas un Krievijas 1. līgas sajaukumu mums īsti nav pamata uz ko tādu cerēt... Bet, nu jā - mums ir Toress...

     [+] [-]

, 2016-06-03 13:41, pirms 8 gadiem
Emilio rakstīja: Interesanta nianse ir tā, pat nosacīti pastarīšu komandās vismaz puse spēlētāju spēlē TOP5 Eiropas spēcīgākajās līgās - Anglija, Spānija, Vācija, Itālija, Francija. Tas tikai kārtējo reizi parāda virzienu kurā mums ir jāiet, lai vēl kaut reizi atkārtotu EČ finālturnīra brīnumu. Ar patreizējo Virslīgas, Polijas un Krievijas 1. līgas sajaukumu mums īsti nav pamata uz ko tādu cerēt... Bet, nu jā - mums ir Toress...
Galigi Nebus tiesa, tai pasai Islandei top cempionatos spele uz vienas rokas pirkstiem saskaitamie... Ukrainai vispar gandriz visi no vietejas ligas, kas ir OK, bet ne vairak. Cik tiem pasiem rumaniem ir no top ligam? Svarigi ir cik daudzi spele laba un virs videja limena cempjos, pie kura Virsliga nepieder, bet pieder, piemeram, Rumanijas liga.

     [+] [-]

, 2016-06-03 13:41, pirms 8 gadiem
Vispār jau šonakt startē Copa America. bet nu sagaidīt apskatu par tik mazsvarīgu turnīru, kurā startē tādi "punduri"kā Brazīlija, Argentīna, Čīle, Urugvaja utt. Kuru gan tas interesē....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-06-03 14:09, pirms 8 gadiem
dobrecovs rakstīja: Galigi Nebus tiesa, tai pasai Islandei top cempionatos spele uz vienas rokas pirkstiem saskaitamie... Ukrainai vispar gandriz visi no vietejas ligas, kas ir OK, bet ne vairak. Cik tiem pasiem rumaniem ir no top ligam? Svarigi ir cik daudzi spele laba un virs videja limena cempjos, pie kura Virsliga nepieder, bet pieder, piemeram, Rumanijas liga.
Tāpat jau savi 4-5 šādi spēlētāji savācas + no Šveices, Grieķijas, Balkāniem... Protams, vairums nāk no vietējā čempja, taču nebūs korekti salīdzināt to pašu Rumānijas futbola čempionāta līmeni ar Virslīgu. Bet nu domu gan jau saprati.

     [+] [-]

, 2016-06-03 14:16, pirms 8 gadiem
nebutu tik pasparliecinats,ka Sveice 2 vietu panems

  -2 [+] [-]

, 2016-06-03 15:41, pirms 8 gadiem
Bruni, pakonsulteejies pie viedaa Suvezdas, kaa jaaizrunaa "Lorik Cana", citaadi, ka veel neatlaizh no sheptes...

     [+] [-]

, 2016-06-03 15:53, pirms 8 gadiem
Laikam sapnis ir piepildījies - aiz latviskotā uzvārda ir īstā versija uzvārdam, svinības!!

     [+] [-]

, 2016-06-03 15:56, pirms 8 gadiem
Bet ja nopietni tad neredzu kad Francijai kādā spēlē varētu būt problēma, varbūt kaut kur neaizies spēle, un nospēlēs ničā, bet nekas vairāk. Allez la France!!

     [+] [-]

, 2016-06-03 16:15, pirms 8 gadiem
Albāņu futbolisti: Dzimuši ārzemēs, pārcēlušies pusaudžu gados uz ārzemēm. Ļoti maz tādu, kas izauguši un dzīvojuši savā valstī un tikai pēc līmeņa pārsniegšanas- pārcēlušies uz citurieni!

     [+] [-]

, 2016-06-03 16:57, pirms 8 gadiem
Francija stabili izies kā pirmā, bet par pārējām vietām es netaisītos spriest, ļoti līdzīgas komandas, manuprāt, ir Šveice, Rumānija un Albānija.

     [+] [-]

, 2016-06-03 17:11, pirms 8 gadiem
Emilio rakstīja: Tāpat jau savi 4-5 šādi spēlētāji savācas + no Šveices, Grieķijas, Balkāniem... Protams, vairums nāk no vietējā čempja, taču nebūs korekti salīdzināt to pašu Rumānijas futbola čempionāta līmeni ar Virslīgu. Bet nu domu gan jau saprati.
Arī Latvijai parasti vismaz daži tādi spēlētāji savācās -poļu leģions+ Cauņa (kad vesels), Vaņins,Rakels,Gorkšs,Rudņevs..

  +1 [+] [-]

, 2016-06-03 18:57, pirms 8 gadiem
Šogad Euro 2016 futbola žurnāls nav?

     [+] [-]

, 2016-06-04 00:15, pirms 8 gadiem
Šaubos, ka francūži spēs paņemt pirmo vietu grupā, ja nu vienīgi Grīzmans un Pogbā vilks komandu. Jau vairākus gadus nav īsti saspēlēta komanda, + nav Benzema, kurš neabšaubāmi ir labākais franču uzbrucējs uz doto brīdi