Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2738, Did:0, useCase: 3

Islandes treneris raksturo Ronaldu un Pepi kā Holivudas cienīgus tēlotājus

Rolands Eliņš

Islandes treneris raksturo Ronaldu un Pepi kā Holivudas cienīgus tēlotājus
Lāšs Lāgerbeks
Foto: AP/Scanpix

Islandes futbola izlase savu pirmo Eiropas čempionāta finālturnīru iesāks 14. jūnijā pret Portugāli, un Islandes treneris Lāšs Lāgerbeks intervijā norvēģu televīzijā asi kritizējis portugāļu futbolistus par centieniem parādīt noteikumu pārkāpumus.

„Esam jau redzējuši, kā daži Portugāles futbolisti laukumā tēlo un krīt bez iemesla,” izteicies Lāšs Lāgerbeks. „Portugāles izlases sastāvā ir viens no pasaules labākajiem futbolistiem, taču viņš ir arī lielisks aktieris.”

„To labi redzējām arī Čempionu līgas finālā, kad spēlē pret „Atletico” redzējām īpašu izrādi no vēl viena tāda paša, kas savas tēlošanas dēļ būtu pelnījis vietu Holivudā,” turpināja Lāgerbeks. „Protams, ka man tas nepatīk. Labprāt pieņemtu tādu jauninājumu, kurš ļautu turnīru rīkotājiem pēc spēlēm izvērtēt video atkārtojumus un piešķirt sodus par šādiem izgājieniem.”

Lāgerbeks ir Islandes galvenais treneris un ieņem šo pozīciju kopā ar Heimīru Halgrimsonu. Viņi aizveduši Islandi līdz šīs valsts pirmajam lielajam finālturnīram, kurā spēlēs vienā grupā ar Austriju, Ungāriju un Portugāli. Atlases ciklā Islande bija vienā grupā ar Latviju, spēlējot 2:2 un 3:0. Tieši pret Portugāli Islande 14. jūnijā uzsāks finālturnīru, un Lāgerbeka intervijā nav grūti nojaust viņa piesauktos futbolistus – Krištianu Ronaldu un Pepi.

Ronaldu tikmēr savā intervijā angļu izdevumam „Mirror” uzsver, ka negrasās nenovērtēt Islandes izlasi: „Man vienalga, ko saka citi cilvēki, uzsākt grupu turnīru vienmēr ir grūti. Medji varbūt var apgalvot, ka esam favorīti, taču tā ir normāla parādība. Tikmēr mums pašiem galvenais šobrīd ir parūpēties par izkļūšanu no grupas.”

Ronaldu arī piesauc iespēju izslēgšanas turnīrā satikties ar Anglijas izlasi: „Šāds duelis man būtu ļoti emocionāls, lielākoties Veina Rūnija dēļ. Rūnijs ir kļuvis par izlases līderi, kas noteikti nav pārsteigums. Es jau ilgi biju pārliecināts, ka Rūnijs kļūs par Anglijas līderi un arī kapteini, pārņemot Deivida Bekhema un Džona Teriju vietu.”

Izmantotie resursi:
Iceland's Lars Lagerback accuses Portugal stars...
Cristiano Ronaldo insists 'unique'...

 +10 [+] [-]

, 2016-06-06 14:48, pirms 8 gadiem
Piekrītu.

     [+] [-]

, 2016-06-06 14:50, pirms 8 gadiem
Latinosu futbols ir Bolivuda ar visām kaislībām, pārmērībām un farsu. Brīnums, ka pēc spēles vēl aplī nedejo.
Slēpts komentārs: Bostonietis

  +6 [+] [-]

, 2016-06-06 14:51, pirms 8 gadiem
Viņiem vajadzètu iemàcìties nirt sinhroni, publikai... un žùrija varètu sniegt vèrtèjumu... vispàr varètu vàrtus neskaitìt, tikai balles sinhronajà niršanà, futbols tad beidzot bùtu saniedzis to virsotni uz ko tiecas jau gadiem.

     [+] [-]

, 2016-06-06 15:02, pirms 8 gadiem
Lāšs

  -3 [+] [-]

, 2016-06-06 15:51, pirms 8 gadiem
Labi,ka tev komandā visi Meža veči, ar koka kājām, kuras nesāp..

 +10 [+] [-]

, 2016-06-06 16:18, pirms 8 gadiem
Kādu laiku atpakaļ futbols bija normālu veču spēle. Arī zvaigznes dabūja pa kātiem un netēloja balerīnas. Visādi latinosveidīgie ievazāja šito niršanas slimību un nupat jau tā ir kļuvusi par epidēmiju. Skaidrs - ja ieplēš pa kājām, tad krīti un sāpēs vārties, bet pēc pieskāriena pie vaidziņa vai dupsīša krist zemē un vārtīties - to dara tikai īsti zilīši, laikam no kaifa.

  -4 [+] [-]

, 2016-06-06 16:32, pirms 8 gadiem
Rūnijs un izlases līderis, nekad nav tā bijis. Tas ka ir vecs tas nenozīmē, kad var dot normālus padomus, kā Gerards. Vienmēr viņš bijis futbolists, kas vienkārši piļī pa kasti, bez domāšanas, visas karjeras laikā viņš ar smadzenēm nedomā. Nevajadzēja viņu vispār ņemt.

     [+] [-]

, 2016-06-06 18:01, pirms 8 gadiem
Lāšs ir Lars normalajaiem?

  -3 [+] [-]

, 2016-06-06 18:43, pirms 8 gadiem
Pepe šito izlasot būs uzvilkts, skat tik, ka Lāgerbeks 14.jūnijā nedabū pa muti no Pepe

     [+] [-]

, 2016-06-06 20:33, pirms 8 gadiem
djimanti rakstīja: Pepe šito izlasot būs uzvilkts, skat tik, ka Lāgerbeks 14.jūnijā nedabū pa muti no Pepe
no tā puiša visu var sagaidīt, kaut kas ar nerviem nav īsti labi viņam