Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

"Staiceles Bebri": "Pusi no punktiem ieguvām pēdējās septiņās spēlēs"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Staiceles Bebri": "Pusi no punktiem ieguvām pēdējās septiņās spēlēs"
"Staiceles Bebri" sezonas noslēguma spēlē Jēkabpilī

Sportacentrs.com ir sazinājies ar visiem 15 šīs sezonas komanda.lv 1.līgas klubiem, piedāvājot izteikt savas domas par aizvadīto sezonu. Šoreiz savas domas izteikuši desmito vietu izcīnījušie "Staiceles Bebri", konkrēti kluba vadītājs Jānis Jaunzems.

1. līgas klubiem uzdotie jautājumi:
1) Ko izdevās sasniegt un ko neizdevās (prieki un vilšanās)?
2) Kā vērtējat turnīru kopumā (organizācija, tiesāšana, sportiskais līmenis un konkurence)? Jūsu komentāri par jebko, kas ir sasāpējis vai tieši pretēji – par to, kas ļoti patīk un apmierina.
3) Vai jau šobrīd ir skaidrība par nākamo gadu (budžets, sastāvs, treneris utt.)?

"Staiceles Bebru" atbildes

Sveicam uzvarētājus un godalgoto vietu ieguvējus!
1. Pusi no komandas kopējiem punktiem izcīnījām pēdējās septiņās sezonas spēlēs un noslēgumā izdevās pakāpties uz 10.vietu turnīra tabulā, kas arī bija izvirzītais uzdevums.

Sezonas gaitā izdevās krāt punktus pret mūsu līmeņa komandām un atņemt tos pat otrajā vietā esošai Olainei, bet pilnībā sabrukām pret Babīti savā laukumā. Sezonas garumā neizdevās noturēt vienmērīgu komandas sniegumu, jo bija ļoti mainīgs spēlētāju sastāvs vasaras periodā.

Lai arī komandā ir spēlētāji pat ar Virslīgas pieredzi un Kalvis Grāveris ierindojās rezultatīvāko spēlētāju desmitniekā, jāuzteic tieši komandas jaunā maiņa, kas rādīja labu sniegumu un spēja aizvietot tos komandas biedrus, kuri bija traumēti, slimi vai nevarēja palīdzēt konkrētajā spēlē.

2. Turnīrs kopumā 1.līgā bija labi organizēts, kaut gan pēdējās kārtas notikumi iespaidu nedaudz pabojāja. Žēl arī, ka Saldus tomēr neizturēja līdz turnīra beigām.

Ar tiesnešu darbu arī esam apmierināti. Skatoties uz parādīto kartīšu skaitu un uzlikto sodu apmēriem, nevar tos salīdzināt ar to, kā mūs „audzināja” iepriekšējā sezonā.

Par spēļu skaitu 1.līgā un par kausa izcīņu līdz pavasarim vēl būs daudz diskusiju, bet arī mēs piekristu par nedēļu īsākai sezonai pavasarī un rudenī.

3. Par nākamo sezonu vēl pilnīgas skaidrības nav - turpinām strādāt pie komandas budžeta veidošanas. Taču domāju, ka būsim pārstāvēti 1. līgā arī nākamgad. Komandas sastāvā būtiskas izmaiņas neplānojam, galvenais treneris arī nākamajā sezonā būs Jāis Valaņins, bet papildinājumu meklēsim starp novada sporta skolas un Staiceles Sporta profesionālās vidusskolas audzēkņiem.

Atbildes sniedza kluba vadītājs Jānis Jaunzems.

     [+] [-]

, 2016-11-18 19:41, pirms 7 gadiem
Ņemot vērā, ka Staicelē ir tikai nedaudz vairāk kā tūkstotis iedzīvotāju(!!!), šī komanda ir parādījusi teicamu sniegumu šosezon.

     [+] [-]

, 2016-11-19 14:43, pirms 7 gadiem
Staicele malači! Metta var kost pirkstos, ka atdeva Grāveri!