Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

"Alberts": "Sasniegt mērķi bija nereāli, turnīra līmenis nedaudz krities"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Alberts": "Sasniegt mērķi bija nereāli, turnīra līmenis nedaudz krities"
"Alberts"
Foto: "Alberts"

Sportacentrs.com ir sazinājies ar visiem 15 šīs sezonas komanda.lv 1.līgas klubiem, piedāvājot izteikt savas domas par aizvadīto sezonu. Šoreiz savas domas izteicis 11. vietu izcīnījušais "Alberts", konkrēti komandas treneris Arturs Zakreševskis.

1. līgas klubiem uzdotie jautājumi:
1) Ko izdevās sasniegt un ko neizdevās (prieki un vilšanās)?
2) Kā vērtējat turnīru kopumā (organizācija, tiesāšana, sportiskais līmenis un konkurence)? Jūsu komentāri par jebko, kas ir sasāpējis vai tieši pretēji – par to, kas ļoti patīk un apmierina.
3) Vai jau šobrīd ir skaidrība par nākamo gadu (budžets, sastāvs, treneris utt.)?

"Alberta" atbildes

1. Sasniegt nosprausto mērķi, 5.vietu, neizdevās, un esošajos apstākļos to iegūt bija praktiski nereāli, jo ievērojami mainījās sastāvs, salīdzinot ar 2015.gada sezonu, kad līdz 13.kārtai bijām ceturtie. Nomainījās 1994. un 1995. gadā dzimušie, un viņu vietas laukumā ieņēma septiņpadsmitgadīgie un jaunāki.

Viens no pagājušās sezonas līderiem, Kristaps Liepa, noslēdza profesionālo līgumu ar Virslīgas komandu. Vēl trīs spēlētāji, kuri varētu spēlēt sastāvā, ilgstoši ārstē smagus savainojumus. Viens otrs nolēma uzsvaru likt uz mācībām augstskolā. Tāpat daudz mazāk jauniešiem uz laukuma palīdzējām mēs ar treneri Ediju (Daņilovu).

Izdevās pārbaudīt jaunos 1. līgas līmenī, un iegūt informāciju, par to, kuram ir reālas iespējas tikt Virslīgā.

2. Kopumā līmenis nedaudz krities, "pateicoties" Salaspilij, Saldum un Jēkabpilij. Ir aizdomas, ka ne visas komandas visas sezonas garumā spēlēja "tīru" spēli. Darvas karoti piemeta pēdējā kārtā trīs nenotikušās spēles.

Nākamgad pietiktu ar 14 komandām, un, lai celtu prestižu, manuprāt, vajadzētu virzīties uz 12 vai pat desmit komandu čempionātu, bet tas atkarīgs no komandu spējām nokomplektēt konkurētspējīgu sastāvu. Šoreiz no plašākiem komentāriem atturēšos.

3. Nākamgad piedalīsimies čempionātā, centīsimies uzlabot komandas sniegumu, apstākļus spēlētājiem un vietu turnīra tabulā. Par mērķiem, un visu pārējo vēl tikai spriedīsim.

Atbildes sniedza "Alberta" treneris Arturs Zakreševskis.

  +3 [+] [-]

, 2016-11-19 08:32, pirms 7 gadiem
Salaspils taču šo sezon 1.līgā nespēlēja?

     [+] [-]

, 2016-11-19 12:21, pirms 7 gadiem
alguns rakstīja: Salaspils taču šo sezon 1.līgā nespēlēja?
tā vien izskatās, ka pat 1. līgas treneriem dēļ 15 komandu skaita līgā ir grūtības atcerēties kas īsti tur spēlē

     [+] [-]

, 2016-11-19 12:28, pirms 7 gadiem
12-14 virslīgā.
10-12 Pirmajā līgā

     [+] [-]

, 2016-11-19 13:28, pirms 7 gadiem
Alberts ir Bimbja mīļākais klubs