Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

"Tukums 2000": "Prieks, ka izdevās sasist vairāk nekā 100 vārtus"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Tukums 2000": "Prieks, ka izdevās sasist vairāk nekā 100 vārtus"
"Tukums 2000"

Sportacentrs.com ir sazinājies ar visiem 15 šīs sezonas komanda.lv 1.līgas klubiem, piedāvājot izteikt savas domas par aizvadīto sezonu. Kā pirmais savas atbildes iesniedzis sesto vietu izcīnījušais "Tukums 2000", konkrēti kluba prezidents Ainārs Vahtelis.

1. līgas klubiem uzdotie jautājumi:
1) Ko izdevās sasniegt un ko neizdevās (prieki un vilšanās)?
2) Kā vērtējat turnīru kopumā (organizācija, tiesāšana, sportiskais līmenis un konkurence)? Jūsu komentāri par jebko, kas ir sasāpējis vai tieši pretēji – par to, kas ļoti patīk un apmierina.
3) Vai jau šobrīd ir skaidrība par nākamo gadu (budžets, sastāvs, treneris utt.)?

"Tukums 2000" atbildes

1. Pirmkārt, gribu apsveikt "Babītes" komandu ar panākumu un Mihailu Miholapu ar labu trenera darbu! Mums šosezon neizdevās sasniegt stabilitāti - sezonas sākums izvērtās katastrofāls. Jauna komanda, pašmāju audzēkņi un sākām neveiksmīgi. Līdz ar to arī neizpildījām sezonas uzdevumu - 5. vieta. Neuztveram to kā traģēdiju, jo pamatuzdevums bez mērķiem – iespēlēt pašu jauniešus - attaisnojās.

Lieta, kas izdevās - sezonas laikā iesist pretinieku vārtos vairāk nekā 100 golus. Labākā 1. līgas bombardiera nominācija mūsu Dimitrijam Kuzminam - 47 vārti. Sezonas galotnē komandai sāka parādīties raksturs un kolektīvs, kas spēj risināt nopietnus uzdevumus.

Septembrī izjutām cilvēkresursu trūkumu, traumas lika par sevi manīt. Tomēr kopumā esam apmierināti ar sasniegto, un par to milzīgs paldies puišiem un galvenajam trenerim Andrejam Lapsam.

2. Turnīru kopumā vērtējam pozitīvi. Tāpat kā iepriekšējās sezonās, nenogurstoši atkārtošu - gribētos beidzot redzēt spēļu inspektoru DARBU, kas palīdz komandām, nevis paši pūš savos vaigos un tēlo neaizvietojamas un svarīgas personas, neveicinot futbola attīstību valstī. Jo mums ir sajūta, ka mēs darām vienu lietu, kopēju, nevis sev par prieku spēlējam futbolu. Turnīra organizatoriem ieteiktu stingri turēties pie sportiskā principa un spēļu likteņus tomēr izlemt laukumā, nevis kabinetos.

3. Par 90 % jā - ir skaidrība par komandas dalību 1. līgas turnīrā, sastāvu, treneri, budžetu. Par šādu iespēju mums jāpasakās Tukuma novada domei, SIA Telms, SIA DELPRO, SIA Raudas 4, SIA Ceļu emulsija HL, Tukuma Sporta skolai.

Atbildes sniedza FK "Tukums 2000" prezidents Ainārs Vahtelis.

  +3 [+] [-]

, 2016-11-17 18:14, pirms 7 gadiem
Tukumnieki tāds solīds un stabils 1.līgas klubs. Varētu vēl piestrādāt pie skatītāju piesaistes.

     [+] [-]

, 2016-11-17 18:21, pirms 7 gadiem
Gaidu Smiltenes atbildes.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-17 19:45, pirms 7 gadiem
Spēles inspektori, bailīgie veči, kas domā tikai lai kaut kas nenotiktu un varētu saņemt pabalstu pie pensijas. Pēc uzvārdiem spriežot, vairākums no viņiem diez vai pārvalda valsts valodu un šaubos vai viņi ir tiesājuši mūsu virslīgas līmeni, kur nu vēl augstāk. Ko tādi var iemācīt jaunajiem latviešiem, kas tiesā 1.līgā? Tukums malači, kvalitatīvi darbojās jau daudzus gadus, būtu naudas piešprice no kāda Krievijas oligarha - būtu virslīgā.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-17 20:11, pirms 7 gadiem
Malaći Tukumnieki!Ļoti sakarígs sniegums.Par skatítájiem....tá ir katastrofa.Ne tikai mums,Tukumniekiem.