Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Viedoklis: Isjomina: "Galvenais, lai spēlētājām pietiek enerģija izšķirošajām cīņām"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Viedoklis: Isjomina: "Galvenais, lai spēlētājām pietiek enerģija izšķirošajām cīņām"
Diāna Isjomina
Foto: Ritvars Raits, Floorball.lv

Viena no pieredzes bagātajām Latvijas florbolistēm, kura nav devusies uz šī gada pasaules čempionātu ir Diāna Isjomina. Pēc Latvijas izlases pirmās spēles pret Čehiju (2:14) Diāna izteica savu redzējumu par spēli, raugoties to televīzijas ekrānā.

"Skatoties no malas man nedaudz dīvaini likās tas, ka uzreiz ar pirmajām izspēlēm mūsu meitenes devās virsū sāncensēm, cenšoties presingot konkurentes viņu laukuma pusē Iespējams, vajadzēja oponentes sagaidīt pie laukuma centra," pēc mača sarunā ar Sportacentrs.com atzina Diāna Isjomina – florboliste, kura vēl iepriekšējā pasaules čempionātā bija viena no Latvijas izlases līderēm, spēlēs pret Čehijas valstsvienību kopumā atzīmējoties ar trim vārtu guvumiem.

"Domājams, ka čehietes arī labi atceras spēli pirms diviem gadiem, kad mēs maču sākām ar trim ātri gūtiem vārtiem, nostādot viņas sarežģītā situācijā. Beigās rezultāts, protams, ir liels, bet jāsaprot, ka pret šāda līmeņa komandām mums allaž klājies grūti. Piefiksēju, ka cīņas gaitā meitenes pieļāva vairākas paviršas kļūdas, vai nu nelaikā dodoties uz nomaiņu, vai trim spēlētājām koncentrējoties uz vienu pretinieci, kas atrodas aiz vārtiem." Lai gan iznākums neiepriecina, bijusī izlases uzbrucēja spēja saskatīt arī pozitīvo mūsu izlases pirmajā spēlē šajā čempionātā. "Patika, ka meitenes cīnās, jāuzteic "Rubenes" jauno meiteņu sadarbības un, protams, Annas Ankudinovas parādītais laukumā."

Spēles gaitā bija redzams, ka jaunā, bet tajā pašā laikā jau krietni pieredzējusī Ankudinova ļoti pārdzīvo par neveiksmēm un to pamanījusi bija arī Isjomina: "Anna daudz pārdzīvoja, cerams, ka psiholoģiski spēs koncentrēties turnīra turpinājumam. Viņai un visām pārējām meitenēm galvenais būs izturēt fiziski, jo spēļu kalendārs ir nežēlīgs. Jau rīt svarīga spēle pret slovākietēm, pēc tam gaidāma ļoti nogurdinoša spēle pret zviedrietēm, bet tad jau visas ļoti svarīgas un atbildīgas spēles priekšā. Galvenais, lai meitenēm pietiek enerģijas, tad visam vajadzētu būt kārtībā."

     [+] [-]

, 2019-12-08 19:01, pirms 4 gadiem
Nevis pietiek enerģija, bet pietiek enerģijas.