Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:347, Did:0, useCase: 3

Slaloma skeitborda pirmajā posmā uzvar Kuzmins

Ansis Rudzāts
Ansis Rudzāts

Slaloma skeitborda pirmajā posmā uzvar Kuzmins
Ainārs Jermačenko, Jānis Kuzmins, Gustavs Gailītis
Foto: Ansis Rudzāts, sportacentrs.com

Šodien Grobiņas pilsētas svētku ietvaros notika pirmais Latvijas kausa posms slaloma skeidtbordā. Lai arī no rīta laiks bija apmācies un pastāvēja iespēja, ka lietus var izjaukt sacensības, tomēr nenopilēja ne pile, un plkst. 12:00 tika dots starts.

Uz sacensībām bija ieradušies visi spēcīgākie Latvijas braucēji, ieskaitot Jāni Kuzminu, Lienīti Skaraini un Gustavu Gailīti, kuriem šīs ir pirmās un pēdējās sacensības pirms gaidāmā Eiropas čempionāta, kurš notiks no 4. līdz 6. jūnijam Šveices pilsētā Cīrihē – Jānis un Lienīte mēģinās aizstāvēt 2009. gada čempiontitulus, attiecīgi speciālajā un paralēlajā slalomā.

Lai arī lietus nelija, tomēr laika apstākļi nebija tie ideālākie slaloma skeitbordam, jo pūta stiprs vējš, kas traucēja dalībniekiem sasniegt augstvērtīgus rezultātus. Abos braucienos savu pārākumu nodemonstrēja Jānis Kuzmins, kurš apsteidza sacensību organizētāju Aināru Jermačenko un trešajā vietā atstāja Gintu Zommeru.

Līnijslaloms vīriešiem

VietaBraucējsLaiks (sekundēs)
1.Jānis Kumznins11.79
2.Ainārs Jermačenko12.38
3.Gints Zommers12.63

Šodienas otrā disciplīna bija speciālais slaloms, kurā nepārspēts atkal palika Jānis Kuzmins. Šajā disciplīnā sanāca reabilitēties Gustavam Gailītim un ieņemt otro vietu. Gustavam neveiksmīgs izvērtās līnijslaloms. Trešo vietu ieguva Ainārs Jermačenko, tādejādi nodrošinot sev otro vietu šīsdienas sacensību kopvērtējumā.

Speciālais slaloms vīriešiem

VietaBraucējsLaiks (sekundēs)
1.Jānis Kuzmins12.23
2.Gustavs Gailītis12.67
3.Ainārs Jermačenko12.81

Šodienas sieviešu konkurencē uzvaru svinēja Lienīte Skairaine, kurai gan šīs sacensības bija vairāk kā sagatavošanās posms Eiropas čempionātam, savukārt Edijam Jermačenko izdevās palikt nepārspētam junioru grupā.

Kopvērtējums vīriešiem

VietaBraucējs
1.Jānis Kuzmins
2.Ainārs Jermačenko
3.Gustavs Gailītis

Paldies sacensību atbalstītājiem un organizētājiem - Grobiņas novada domei un OSSG Liepāja.

  +2 [+] [-]

, 2010-05-29 22:34, pirms 14 gadiem
Lienīte un Jānis parādīja labus rezultātus, cerams, ka Eiropas čempionātā parādīs labus sniegumus

     [+] [-]

, 2010-05-29 23:24, pirms 14 gadiem
Axel32 rakstīja: Lienīte un Jānis parādīja labus rezultātus, cerams, ka Eiropas čempionātā parādīs labus sniegumus
Par uzvaru!

     [+] [-]

, 2010-05-30 01:47, pirms 14 gadiem
Apsveicu!