Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2422, Did:0, useCase: 3

Konkursa "CrikCrok hokeja bilžu spēle" noteikumi

Andris Liepa
Andris Liepa

4.maijā ar spēli pret Krievijas izlasi pasaules hokeja čempionātu uzsāks Latvijas izlase. Visa pasaules čempionāta laikā Sportacentrs.com sadarbībā ar CrikCrok piedāvās konkursu, kurā Jums būs jāatpazīst dažādi Latvijas izlases hokejisti, kuri būs vairāk vai mazāk aizklāti ar „CrikCrok” fonu.

Kas jādara, lai piedalītos konkursā?

Lai varētu piedalīties konkursā Jums jābūt reģistrētam portāla Sportacentrs.com lietotājam. Ja neesat reģistrēts portāla lietotājs, spiediet ŠEIT, lai reģistrētos. Ja jums rodas problēmas ar reģistrēšanos, lūdzu, ziņojiet par problēmām, rakstot uz e-pastu janisc@sportacentrs.com .

Kā norisināsies konkurss?

Kopumā konkursam būs 10 atsevišķas kārtas. Katru kārtu publicēsim atsevišķā rakstā, tie būs atrodami īpaši konkursam izveidotā sadaļā. Konkursa jautājumi tiks publicēti 3., 4., 6., 8., 10., 12., 14., 15., 17. un 18. maijā.
Katras kārtas jautājumu atbildēšanai tiks dotas vismaz 24 stundas!

Konkurss sastāvēs no viena hokejista atminēšanas, kā arī trīs prognožu jautājumiem. Pie daļēji aizklātās hokejista bildes jums būs jāieraksta viņa VĀRDS un UZVĀRDS (obligāti abi). Svarīgi – ierakstīt atbildi varēsiet tikai vienu reizi un to nebūs iespējams labot, tāpēc esiet precīzi. Ja šī atbilde būs precīza, iegūsiet 10 punktus. Divos prognožu jautājumos jums jāizvēlas viens no atbilžu variantiem – ja atbilde izrādīsies pareiza, iegūsiet tik punktus, cik norādīts iekavās aiz attiecīgā atbildes varianta. Bet vēl vienā prognožu jautājumā būs jāieraksta kāds skaitlis – par to punktus nevarēs iegūt, taču tas būs izšķirošs uzvarētāja noteikšanai, ja vairākiem dalībniekiem būs vienāds punktu skaits.

Kā noskaidros uzvarētājus? Kādas ir balvas?

Pēc attēla atminēšanas termiņa beigām portālā (pie attiecīgās kārtas raksta) tiks publicēts attēls bez fona un publicēts hokejista vārds un uzvārds, kurš slēpās attēlā. Tāpat publicēsim arī pareizās atbildes uz prognožu jautājumiem un summēsim visus iegūtos punktus.

Uzvarētājs tiks noteikts katras kārtas ieskaitē, kopvērtējums netiks summēts. Pirmo piecu konkursa kārtu uzvarētāji iegūs Latvijas hokeja izlases fanu kreklu un 15 iepakojumus CrikCrok čipšu, bet otro piecu kārtu uzvarētājiem tiks 15 iepakojumus CrikCrok čipšu.

Citas piezīmes

Konkursa rakstiem komentāri būs slēgti, lai izvairītos no pareizo vai maldīgo atbilžu izplatīšanas. Visus jautājumus, kas saistīti ar spēli lūgts adresēt Jānim Cīruli, rakstot e-pastu uz janisc@sportacentrs.com vai personīgās vēstules veidā portālā.