Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2422, Did:0, useCase: 3

Konkursa "CrikCrok hokeja bilžu spēle" 9.kārtas uzvarētājs - Laacuks

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Sportacentrs.com un CrikCrok pasaules hokeja čempionāta laikā piedāvā konkursu hokeja lietpratējiem. Katrā konkursa kārtā jāatmin hokejists, kurš slēpjas zem CrikCrok fona, jāatbild uz prognožu jautājumiem tādējādi piedaloties cīņā par balvu no CrikCrok.

Konkursa 9.kārta bija veltīta pusfinālu cīņām. Zem CrikCrok fona šoreiz bijām paslēpuši Jāni Spruktu. Lai arī netrūka kļūdainu minējumu, tomēr lielākā daļa atbilžu bija pareizas.

Prognozēs lūdzām minēt finālistus un gūto vārtu skaitu pusfinālos. Tikai četri no 157 dalībniekiem to spēja izdarīt. No viņu pulka tad arī meklējām šīs kārtas uzvarētāju. Visi četri lietotāji bija uzminējuši arī Jāni Spruktu, bet papildjautājuma (Kādu skaitli iegūsim, ja summēsim visu vārtu guvēju numurus no Šveices un ASV hokeja izlašu pusfināla spēles 18.maijā?) atbildē vistuvāk tika Laacuks. Viņa atbilde bija 161, bet pareizā - 141.

Apsveicam uzvarētāju - par balvas saņemšanu informēsim personīgās vēstules veidā.

CrikCrok hokeja bilžu spēles 9.kārtas rezultāti

LietotājsPrognožu punktiMinētais hokejistsPapildjautājuma atbilde
Laacuks6Jānis Sprukts161
laimite6Jānis Sprukts222
deadmau56Janka Sprukts333
joooo6Jānis Sprukts67

Apskatīt 9.kārtas atbildes