Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Usiks nomaina treneri; promouters turpina žēloties par Krievijas pusi

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Usiks nomaina treneri; promouters turpina žēloties par Krievijas pusi
Oleksandrs Usiks
Foto: imago/Scanpix

21. jūlijā Maskavā ieplānots Pasaules boksa Supersērijas (WBSS) fināls, kur spēkosies latvieša Maira Brieža pāridarītājs Oleksandrs Usiks un mājinieks Murats Gasijevs. Pirms lielās cīņas Usiks pārtraucis sadarbību ar līdzšinējo treneri Sergeju Vatamaņuku, savukārt promouters Aleksandrs Krasjuks joprojām nav apmierināts ar Krievijas puses neizdarību organizatoriskajos jautājumos.

Kā jau ziņots, Krievijas Boksa federācijas ģenerālsekretārs Umars Kremļovs pauda neizpratni par Ukrainas boksera komandas pretenzijām saistībā ar Finālsērijas fināla organizatorisko pusi.

Usika promouters Aleksandrs Krasjuks: "Viss vēl nav nokārtots, bet tomēr dodamies. Krievijas puse saka, ka nesaprot pretenzijas? Muļķus tēlo. Viņi visu saprot. Mēs paši risinām lielāko daļu no sadzīviskajiem jautājumiem. Tāpēc ar to nav problēmu. Problēma ir tā, ka pasākumu uzņemošā puse (ne WBSS) nepilda uzņemtās saistības! Drošības jautājumu mēs nevarējām uzticēt kaut kam, tāpēc ar to nodarbojāmies paši. Ceram, ka veselais saprāts uzvarēs."

Kad tiks pieņemts galīgais lēmums par cīņu? "Mums ir laiks līdz sestdienai," norāda promouters.

Ukrainas bokseris pārtraucis sadarbību ar līdzšinējo treneri Sergeju Vatamaņuku. "Serjoža... Es teikšu tā: viņš nebija mans treneris pa īstam, vienkārši palīdzēja dažās lietās. Tagad mēs šķīrāmies, jo tas, ko viņš deva, nepalīdzēja man attīstīties. Nevēlos strādāt ar cilvēku vienkārši tāpēc, lai "būtu kāds". Viņš ir labs puisis, bet tā nav profesija," atzīst Oleksandrs Usiks.

Trenera funkcijas tagad pilda kanādietis Rass Anbers, kurš Usika komandā jau vairākus gadus ir "katmens" [mača laikā novērš fizisko kaitējumu bokserim]. "Tagad viņš sastāda plānu, daudz ko uzlabo manā darbā. Tāds kā kurators, kurš man palīdz," saka ukrainis.

Izmantotie resursi:
WBSS / segodnya.ua

  +9 [+] [-]

, 2018-07-17 14:43, pirms 6 gadiem
Jā, Spānija ar izdomāja pāris dienas pirms PK nomainīt treneri.

     [+] [-]

, 2018-07-17 15:47, pirms 6 gadiem
Diemžēl izskatās,ka ukraiņi meklē attaisnojumus......

  +3 [+] [-]

, 2018-07-17 15:54, pirms 6 gadiem
Taktika...lai krievi taa domaatu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-07-17 16:31, pirms 6 gadiem
Вы бросите курить навечно за одну ночь, если воспользуетесь этим советским методом https://elbo.in/vdoh Не прикладывая никаких волевых усилий я просто забыл о сигаретах и не курю 2 года, а курил 16 лет!

     [+] [-]

, 2018-07-17 16:35, pirms 6 gadiem
Ukraiņu puse mēģina spēlēt kaut kādas aizkulišu spēlītes. Domāju tomēr iejaukusies politika, jo Usiku par trusiku neuzskatu.

  +1 [+] [-]

, 2018-07-17 17:48, pirms 6 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Jā, Spānija ar izdomāja pāris dienas pirms PK nomainīt treneri.
Un visi zina ar ko tas beidzās...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja