Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kremļovs: "Nesaprotam, kāpēc Usika komanda ir neapmierināta"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kremļovs: "Nesaprotam, kāpēc Usika komanda ir neapmierināta"
Umars Kremļovs
Foto: TASS

21. jūlijā Maskavā ieplānots Pasaules boksa Supersērijas (WBSS) fināls, kur spēkosies latvieša Maira Brieža pāridarītājs Oleksandrs Usiks un mājinieks Murats Gasijevs. Krievijas Boksa federācijas ģenerālsekretārs Umars Kremļovs pauž neizpratni par Ukrainas boksera komandas pretenzijām un atgādina, ka Usikam jāpilda kontrakts ar WBSS.

Kā jau ziņots, Ukrainas boksera Usika pārstāvji sūdzas par Krievijas puses problēmām ar organizēšanu un pat pieļauj, ka lielā cīņa varētu nenotikt norunātajā datumā.

Umars Kremļovs: "Usika komanda publiskojusi pretenzijas, ka mēs nepildām kaut kādus nosacījumus. Nesaprotam, ar ko ir neapmierināta Ukrainas boksera komanda. Lai parāda kaut vienu oficiālu vēršanos, kas saskaņota ar WBSS organizatoriem, uz ko neesam atbildējuši, vai lai pasaka, kādā veidā mēs neesam palīdzējuši! Mums ir produktīva sadarbība un pilnīga saprašanās ar Supersērijas organizatoriem. Līgums par fināla aizvadīšanu ir noslēgts ar Comosa AG, kam pieder tiesības uz turnīru. Un mēs ar pilnu atbildību varam apgalvot, ka absolūti visi šī līguma punkti ir 100% izpildīti."

"Vēlreiz vēlos atzīmēt, ka no savas puses nodrošināsim Usikam un viņa komandai pašus labākos apstākļus. Ja ukraiņu puse vērsīsies pie mums pēc palīdzības, kas saskaņota ar Supersēriju, mēs uzreiz izpildīsim visas viņu vēlmes un lūgumus. Izdarīsim visu iespējamo, lai visi dalībnieki, viesi un līdzjutēji būtu apmierināti," sola krievu boksa vadošais funkcionārs.

Krievijas Boksa federācijas ģenerālsekretārs arī piedraud ar sekām, ja Ukrainas puses dēļ ilgi gaidītais mačs tiks atcelts. "Bokseru un WBSS kontrakti ir pietiekami stingri, tāpēc cīņas atcelšana var izraisīt nopietnas sekas, tostarp tiesāšanos. Cīņas organizēšanai jau iztērēti ievērojami līdzekļi. Vienošanās pārkāpšana un sekojošā izskatīšana var ietekmēt Usika karjeru," norāda Umars Kremļovs.

Boksa vadītājs informē, ka 20. jūlijā Maskavā risināsies WBSS otrās sezonas izloze, 21. datumā notiks brīnišķīgs boksa vakars, kas vainagosies ar supercīņu Gasijevs-Usiks, bet 22. jūlijā tiks atzīmēta Boksa diena - tie būs boksa svētki trīs dienu garumā.

Izmantotie resursi:
Rus Boxing / vk.com
ua.tribuna.com
tass.ru

  +2 [+] [-]

, 2018-07-14 16:53, pirms 6 gadiem
Laikam pietiek, ja izlasi Umars Kremļovs, un ir skaidrs kas par lietu

     [+] [-]

, 2018-07-14 17:59, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Laikam pietiek, ja izlasi Umars Kremļovs, un ir skaidrs kas par lietu
Man pietika ar bildes un vārda Kremļovs kombinācīju. Lai gan, jāatzīst - katra detaļa atsevišķi arī ir pietiekami jauka.

  -1 [+] [-]

, 2018-07-14 18:02, pirms 6 gadiem
Kremļovs... Tālāk varat pat neturpināt😎😄

     [+] [-]

, 2018-07-14 18:15, pirms 6 gadiem
Tipiski haholiski gājieni, lielākus sūda brāļus biznesā neatrast

  -2 [+] [-]

, 2018-07-14 19:05, pirms 6 gadiem
Nu nevar utainijā rīkot starptautiskās sacensības.

  -2 [+] [-]

, 2018-07-14 19:05, pirms 6 gadiem
Tad jau būtu brīnums ja krievi atkal nemēģinātu kaut ko apčakarēt. Usiks spirinās pretī

  -2 [+] [-]

, 2018-07-14 20:07, pirms 6 gadiem
Usiks ir riktigs miskastnieks reali mesls saprot kad dabus pa muti ja ja u no amatiera Brieza gandriz atravas ha ha

     [+] [-]

, 2018-07-14 22:04, pirms 6 gadiem
Meklējat puisi!
Es esmu Mariya, es esmu 21, jautrs, slaids un nav pieticīgs vispār))
Foto un tālruņa numurs anketā >>> sisisa.tk