Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Stademairs un Vestbrūks atzīti par nedēļas labākajiem NBA

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Stademairs un Vestbrūks atzīti par nedēļas labākajiem NBA
Amarī Stademairs
Foto: AP/Scanpix

Par Nacionālās basketbola asociācijas nedēļas labākajiem spēlētājiem atzīti Amarī Stademairs un Rasels Vestbrūks. Stademairs vidēji spēlē sametis 29 punktus, bet Vestbrūks par sešiem mazāk.

Amarī Stademairs Ņujorkas "Knicks" rindās aizvadītajā nedēļā aizvadīja četras izbraukuma spēles, palīdzot komandai tikt pie trīs uzvarām. Visos uzvarētajos mačos Amarī nokārtoja sev double-double, pēdējā mačā pret "Clippers" iemetot pat 39 punktus. Vidēji spēlē Stademaira kontā četros aizvadītās nedēļas mačos 29 punkti, 9,5 atlēkušās bumbas, kā arī divi bloķēti metieni.

14 sezonas spēlēs Stademairs vidēji iespējis 23,1 punktu, sasniedzot vairāk nekā 50 procentu precizitāti metienos no spēles. Vidēji mačā viņam arī 8,5 atlēkušās bumbas.

Rietumu konferencē par labāko ticis atzīts Rasels Vestbrūks no Oklahomsitijas "Thunder". Vestbrūka lieliskais sniegums palīdzēja "Thunder" tikt pie četrām uzvarām pēc kārtas. Visos mačos Vestbrūks guva vismaz 18 punktus, kā arī atdeva vismaz sešas piespēles (pret Hjūstonas "Rockets" 12 asisti). Vidēji mačā Raselam 23 punkti, 7,8 rezultatīvas piespēles, kā arī 3,5 atlēkušās bumbas.

Interesanti, ka kopējā sezonas statistika aizsargam ir pat vēl labāka - 23,5 punkti, 7,8 piespēles, kā arī 5,2 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
Where amazing happens. | NBA.COM

     [+] [-]

, 2010-11-23 01:18, pirms 13 gadiem
Westbrūks velk komandu kamēr nav Duranta , Stodemaiers vispār dzīvnieks!!

  -1 [+] [-]

, 2010-11-23 07:22, pirms 13 gadiem
par to mirušo puisīti.... nu gan tur resurs norādīts visai nevietā - "Where amazing happens." Ar vienkārši nba.com nederēja?

  +2 [+] [-]

, 2010-11-23 08:44, pirms 13 gadiem
Psycho Dad rakstīja: par to mirušo puisīti.... nu gan tur resurs norādīts visai nevietā - "Where amazing happens." Ar vienkārši nba.com nederēja?
Tur arī tas virsraksts ir padumjš! Lai cik skumji bet virsraksts tāds, it kā no Biedra darbībām laukumā tas ir noticis!!!