Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" interesējas par Brendonu Roju

Andrejs Siliņš

"Warriors" interesējas par Brendonu Roju
Brendons Rojs
Foto: AP/Scanpix

Latviešu centra Andra Biedriņa pārstāvētā Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" vadība izrāda interesi par aizsargu Brendonu Roju, kurš izteicis vēlmi atgriezties basketbolā.

2006. gada draftā ar sesto numuru izvēlētais Rojs pirms pagājušās sezonas pārtrauca profesionāļa karjeru ilgstošo ceļgala savainojumu dēļ. Vispirms gan Portlendas "Trail Blazers", kur aizsargs pavadījis visu karjeru, izmantoja iespēju amnestēt spēlētāju jeb atteikties no turpmākās sadarbības.

Tomēr nesen 198 centimetrus garais Rojs atklāja, ka nākamajā sezonā vēlas atgriezties laukumā. Viena no potenciālajām vietām tā darīšanai ir Oklenda. Goldensteitas "Warriors" jaunais ģenerālmenedžeris Bobs Maiers savulaik, strādājot par aģentu, pārstāvēja arī Roja intereses.

"Tā ir iespēja. Viņu būtu viegli sazvanīt," jokojot teica Maiers. "Kad viņš tika amnestēts, teicu viņam - ceru, ka tās nav beigas. Izdari visu, lai tās nebūtu beigas [tavai karjerai]. Viņš ir publiski izteicies, ka vēlas atgriezties, tāpēc veikšu sarunas ar viņu. Viss atkarīgs no tā, kā mums viss izvērtīsies un ko viņš pats sagaida. Tomēr es noteikti runāšu ar viņu."

Trīskārtējais Visu zvaigžņu spēles dalībnieks Rojs var spēlēt pirmā un otrā numura pozīcijās. "Warriors" gan primāri meklē trešo numuru, kas varētu sastādīt kompāniju starta pieciniekā Stefanam Karijam, Klejam Tompsonam, Deividam Lī un Endrjū Bogutam. Ja 2007. gada labākais līgas debitants Rojs patiešām pievienotos sastāvam, visticamāk, lielāku konkurenci par vietu laukumā justu otrgadnieks Tompsons.

Karjeras laikā regulārajā sezonā Rojs vidēji 35,6 minūtēs guvis 19,0 punktus, atdevis 4,7 rezultatīvas piespēles un izcīnījis 4,3 atlēkušās bumbas. Trīs gadus Rojs spēlējis izslēgšanas spēlēs, vidēji 30,6 minūtēs gūstot 16,3 punktus, izcīnot 3,3 bumbas un atdodot 2,6 piespēles.

Izmantotie resursi:
Comcast SportsNet - Authentic Bay Area Sports |...

  -1 [+] [-]

, 2012-06-23 08:41, pirms 12 gadiem
PG - Curry SG - Roy SF - ? PF - Lee C - Bogut dabūt vēl kaut cik labu 3 numuru un būtu tīri spējīgs starta piecinieks, bet no otras puses starta piecinieku veidot no trijiem spēlētājiem Curry, Roys un Bogut kuri ir vieni no traumātiskākajiem visā līgā ir tieši warriors stila .........

  +4 [+] [-]

, 2012-06-23 08:45, pirms 12 gadiem
Ja pareizi pārtulko, tad man liekas Rojs teica, ka ja būs veiksmīga mīksto audu pārstādīšanas operācija ceļgalā(laikam tā to sauca) tad viņš varētu mēģināt atgriezties, cerams ka viss būs ok un Rojs atgriezīsies. Ir tiešām nepatīkami redzēt tik talantīgu spēlētāju beidzam karjeru tik agri

     [+] [-]

, 2012-06-23 10:06, pirms 12 gadiem
Rojs uz tik sliktu komandu neies!

  +2 [+] [-]

, 2012-06-23 10:54, pirms 12 gadiem
Stoke rakstīja: Rojs uz tik sliktu komandu neies!
Nu tā par GSW vairs teikt nevar, apsties uz to starta piecinieku kas šogad sanāks, tādu viņi gadiem nav redzējuši

  +1 [+] [-]

, 2012-06-23 10:59, pirms 12 gadiem
hewlet rakstīja: Nu tā par GSW vairs teikt nevar, apsties uz to starta piecinieku kas šogad sanāks, tādu viņi gadiem nav redzējuši
GSW jau gadiem ilgi ir skaisti izskatīgi spēlētāji. Pirms sezonas. Uz papīra.

  +1 [+] [-]

, 2012-06-23 11:15, pirms 12 gadiem
hewlet rakstīja: Nu tā par GSW vairs teikt nevar, apsties uz to starta piecinieku kas šogad sanāks, tādu viņi gadiem nav redzējuši
Kad pēdējo reizi redzēji kā Boguts spēlē? Karijs,Lee individuālisti un Rojs pats ilgi nav ņēmis bumbu rokās! Komandai ir ļoti slikts treneris un organizācija!

     [+] [-]

, 2012-06-23 11:53, pirms 12 gadiem
Pilnīgi vienalga kas notiek tajā bedrē vārdā Warriors

  +1 [+] [-]

, 2012-06-23 11:54, pirms 12 gadiem
hewlet rakstīja: Nu tā par GSW vairs teikt nevar, apsties uz to starta piecinieku kas šogad sanāks, tādu viņi gadiem nav redzējuši
Ko stāsti, kad GSW tika PO, tad Eliss naaca no maiņas. Tagad ir labs sastaavs, bet parasti GSW komanda satraumeejas pamatpiecinieks agraak AB netraumejas, bet arii viņam ta slimiiba piemetaas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-06-23 19:19, pirms 12 gadiem
Ja atgriezīsies, tad jau diezvai varēs nospēlēt starterim paredzētās minūtes, vairāk varētu nākt no soliņa. Būtu viens no kandidātiem uz 6th Man, ja spēle aizietu un komanda uz viņu paļautos.