Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Filadelfija aizmaina Iljasovu uz Atlantu pret Spliteru un otrās kārtas izvēlēm

Emils Ozerinskis

Filadelfija aizmaina Iljasovu uz Atlantu pret Spliteru un otrās kārtas izvēlēm
Ersans Iljasova
Foto: Bill Streicher-USA TODAY Sports

NBA maiņas darījumu veikušas Filadelfijas "76res" un Atlantas "Hawks", apmainoties ar Turcijas izlases uzbrucēju Ersanu Iljasovu un Brazīlijas centru Tiago Spliteru.

Abiem maiņas darījumā iesaistītajiem spēlētājiem ir pēdējais kontrakta līguma gads, kurā abi basketbolisti saņem virs 8 miljoniem dolāru. Austrumu konferencē piekto vietu ieņemošā Atlantas "Hawks" sastāvam maiņas darījumā pievieno Turcijas izlases spēka uzbrucēju Ersanu Iljasovu, kurš pēdējo divu gadu laikā tiek aizmainīts jau ceturto reizi. Turks šosezon izcēlies ar vidēji 14,3 punktiem un 5,9 atlēkušajām bumbām zem groziem. Savukārt "76ers" ieguvuši Brazīlijas izlases centru Tiago Spliteru, kurš Atlantā gurna traumas dēļ šosezon laukumā nav izgājis. Papildus Filadelfijas komanda iegūst NBA jauno spēlētāju drafta otrās kārtas izvēli, kā arī tiesības apmainīt abu komandu izvēles otrajā kārtā.

Atlantas "Hawks" acīmredzami maiņu veikusi, lai pastiprinātu komandas sastāvu pirms izslēgšanas spēlēm. Savukārt "76ers" ieguvusi papildus drafta izvēli, palielinot savu šī gada jauno spēlētāju izvēļu skaitu līdz četrām. Tiago Spliters visticamāk "76ers" formu nepielaikos un ļoti iespējams viņa līgums tiks izpirkts. Tā pat šis darījums ļaus dot lielāku spēles lauku Filadelfijas komandas horvātu debitantam Dario Šaričam.

Jau vairākus mēnešus NBA apskatnieki aktīvi apspriež iespējamo Atlantas "Hawks" līdera Pola Milsapa aizmaiņīšanu uz citu komandu. Tomēr pēc darījuma ar Klīvlendas "Cavalies", kurā uz Ohaio devās Kails Korvers, bet uz Atlantu pārcēlās Maiks Danlīvijs, "Hawks" vadība norādījusi, ka Milsapu aizmainīt vairs neplāno.

Izmantotie resursi:
NBA - National Basketball Association Teams,...

     [+] [-]

, 2017-02-23 08:29, pirms 7 gadiem
Filadelfijas un Bruklinas GM vakar būs skatījušies shaqtin. Abi middle season awards ieguvēji.

  +1 [+] [-]

, 2017-02-23 09:47, pirms 7 gadiem
Kam PHI vajag vēl vienu centru???

     [+] [-]

, 2017-02-23 10:02, pirms 7 gadiem
Tad jau šogad pleijofi nespīd, lai arī cik mazas izredzes bija palikušas.

  +1 [+] [-]

, 2017-02-23 10:10, pirms 7 gadiem
Laikam par Okaforu 76ers prasa pārāk daudz. Jāpagaida, kad lielās zivis tiks mainītas!

  +2 [+] [-]

, 2017-02-23 10:33, pirms 7 gadiem
Ja jūs izlasītu rakstu, tad jūs saprastu kāpēc PHI "vajag"- Spliters šogad laukumā nav nemaz izgājis, un, visticamāk, 76ers viņa līgumu izpirks. Ko no šī ieguva 76ers? Kārtējo šī gada drafta izvēli, kas jau būs ceturtā, un lielākus spēles laiku Šaričam. Manuprāt, labs dīls, ņemot vērā to, ka 76ers uz PO nepretendē, Iļjasova nav nekāds jaunais spēlētājs, un ieguva drafta izvēles.

  +1 [+] [-]

, 2017-02-23 10:53, pirms 7 gadiem
yeah rakstīja: Ja jūs izlasītu rakstu, tad jūs saprastu kāpēc PHI "vajag"- Spliters šogad laukumā nav nemaz izgājis, un, visticamāk, 76ers viņa līgumu izpirks. Ko no šī ieguva 76ers? Kārtējo šī gada drafta izvēli, kas jau būs ceturtā, un lielākus spēles laiku Šaričam. Manuprāt, labs dīls, ņemot vērā to, ka 76ers uz PO nepretendē, Iļjasova nav nekāds jaunais spēlētājs, un ieguva drafta izvēles.
Tieši tā - loģiska maiņa, jo abām komandām šobrīd ir diamterāli pretēji mērķi. Sixers turpina gatavoties draftam un maksimāli cenšas iespēlēt jaunos, kamēr Hawks no nespēlējošā Splitera nav nekādas jēgas - viņiem vajag reālu spēlētāju tagad un tūlīt, kurš var palīdzēt PO un Iljasova ar savu pieredzi to viņiem var dot.

  +1 [+] [-]

, 2017-02-23 16:01, pirms 7 gadiem
Kas notiek ar rouza un rubio darijumu?
Kāds kko zin?