Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ibaka pastiprina ''Clippers'' grozu apakšu, Noels - ''Knicks''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Ibaka pastiprina ''Clippers'' grozu apakšu, Noels - ''Knicks''
Seržs Ibaka. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) turpinās brīvo aģentu tirgus un komandas veido sastāvus jaunajai sezonai, kas sāksies jau 22. decembrī. Losandželosas ''Clippers'' pastiprinājusies ar līdzšinējo Toronto ''Raptors'' basketbolistu Seržu Ibaku, noslēdzot vienošanos uz diviem gadiem par 19 miljoniem ASV dolāru. Tikmēr Ņujorkas ''Knicks'' uz vienu gadu piesaistījusi Nerlenu Noelu.

Aizstājēju Montrezam Harelam atradusi Losandželosas ''Clippers'', panākot divu gadu vienošanos ar līdzšinējo Toronto ''Raptors'' basketbolistu Seržu Ibaku. Ibaka turpmākajās divās sezonās nopelnīs aptuveni 19 miljonus ASV dolārus. Pēc sadarbības pirmā gada spēlētājam būs izvēles iespēja to turpināt vai kļūt par brīvo aģentu. Par Ibaku lielu interesi izrādīja vairākas komandas, kas nākamajā sezonā cīnīsies par titulu, tostarp Rodiona Kuruca Bruklinas ''Nets'', tomēr ''Clippers'' spējuši piedāvāt labākos nosacījumus. 2018./2019. gada sezonā Seržs Ibaka kļuva par NBA čempionu Toronto ''Raptors'' vienībā, bet pagājušajā sezonā vidēji spēlē izcēlās ar 15.4 punktiem un 8.2 atlēkušajām bumbām.

Pēc tam, kad Toronto ''Raptors'' pazaudēja vienu no tās līderiem, vienība veic pārrunas ar Marku Gazolu par sadarbības turpināšanu. Pats basketbolists jau iepriekš paudis nostāju, ka nevēlas spēlēt komandā, kas necīnās par čempionititula iegūšanu. Lielu interesi par 35 gadus vecā spāņa pakalpojumiem izrāda arī Goldensteitas ''Warriors''.

Centra spēlētājs Nerlens Noels uz vienu gadu kļuvis par Ņujorkas ''Knicks'' spēlētāju. 26 gadus vecais basketbolists panācis vienošanos par pieciem miljoniem dolāru. Iepriekšējās divas sezonas Noels pavadīja Oklahomsitijas ''Thunder'', bet ir spēlējis arī tādās komandās kā Dalasas ''Mavericks'' un Filadelfijas ''76ers''.

Tikmēr ierobežoti brīvais aģents Dževons Kārters izlēmis palikt Fīniksas ''Suns'', noslēdzot vienošanos uz trim gadiem par 11.5 miljoniem ASV dolāru. 2019./2020. gada sezonā vidēji spēlē Kārters guva 4.9 punktus un izcīnīja 2 atlēkušās bumbas. Savu NBA karjeru Kārters iesāka Memfisas ''Grizzlies'', kas viņu draftēja 2018. gada draftā ar 32. kārtas izvēli.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/wojespn
https://twitter.com/ShamsCharania

     [+] [-]

, 2020-11-22 10:13, pirms 3 gadiem
Vismaz Ibaka ir labāks par Harelu, kurš var aizsardzība spēlēt. Labi, ka Clippers tika vaļā no tik toksiska spēlētāja, kurš savu patieso vērtību parādīja play-off.

     [+] [-]

, 2020-11-22 10:44, pirms 3 gadiem
Mava vajadzēja pāris aizsardzības čaļus starpsezonā iegūt..Beigās tie iegūst kādus 6