Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Heat" izstājas no cīņas par Hārdenu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Heat" izstājas no cīņas par Hārdenu
Džeimss Hārdens. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubs Maiami “Heat” bija viens no tiem, kas izrādīja interesi par Džeimsu Hārdenu. Tomēr vienība izstājusies no cīņas par Hjūstonas “Rockets” zvaigzni.

Hjūstonas “Rockets” kā atlīdzību par Džeimsa Hārdena aizmainīšanu vēlas saņemt jaunos talantus un drafta izvēles. Aizvadītās sezonas finālistei Maiami “Heat” ir vairāki basketbolisti, kuri pirmajās sezonās sevi apliecinājuši itin spoži - Tailers Hero, Dankans Robinsons, Kendriks Nans. Tāpat “Heat” ir vairāki veterāni ar īstermiņa līgumiem, kurus varētu iekļaut darījumā.

Tomēr drafta izvēļu ziņā “Heat” situācija nav spoža - pieejama tikai 2027. gada pirmās kārtas izvēle. Tādējādi sarunas ar “Rockets” nav vedušas īpaši tālu, un “Heat” atteikusies no ieceres uzlabot savu piedāvājumu un pacīnīties par Hārdenu.

“Rockets” bijušas sarunas par maiņu ar Bruklinas “Nets”, Filadelfijas “76ers” un Denveras “Nuggets”, kā arī citām komandām. Hārdens pieprasījis aizmainīšanu no Hjūstonas, kas nesen atvadījās no Rasela Vestbruka. Hārdens pirmdien atbildēja uz mediju jautājumiem, tomēr atteicās no sarunas par situāciju.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +1 [+] [-]

, 2020-12-22 11:31, pirms 3 gadiem
Paldies Dievam!

     [+] [-]

, 2020-12-22 13:26, pirms 3 gadiem
Kam tas driblētājs vajadzīgs 🤔