Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Lakers" aizmaina labāko rezervistu Viljamsu uz Hjūstonu

Emils Ozerinskis

"Lakers" aizmaina labāko rezervistu Viljamsu uz Hjūstonu
Lū Viljams
Foto: Gary A.Vasquez/USAToday Sports

Nacionālajā basketbola asociācijā tuvojas maiņu darījumu gala termiņš un komandas steidz izdarīt korekcijas savos sastāvos. Losandželosas "Lakers" aizmainījusi vienu no līgas rezultatīvākajiem rezervistiem Lū Viljamsu uz Hjūstonas "Rockets".

Pēc Kobes Braienta ēras noslēguma Losandželosas "Lakers" attapusies NBA bezdibenī, nespējot izveidot konkurētspējīgu komandu un piesaistīt nozīmīgus brīvos aģentus. Jau ziņojām, ka "Lakers" veikusi "lielo pavasara tīrīšanu". Par Kalifornijas komandas basketbola operāciju prezidentu kļuvis slavenais basketbolists Ērvings "Maģiskais" Džonsons, no komandas viceprezidenta amata atbrīvojot Džimu Basu. Savukārt no komandas ģenerālmenedžera pienākumu pildīšanas atbrīvots Miks Kapčaks, kura vietu ieņems Kobes Braienta aģents Robs Pelinka.

Maiņas darījumā Losandželosas "Lakers" nosūtījusi 2015. gada līgas labāko rezervistu Lū Viljamsu uz Hjūstonas "Rockets", pretī saņemot uzbrucēju Koriju Brūveru un drafta pirmās kārtas izvēli. Abiem spēlētājiem uz šo un nākošo sezonu ir spēkā līgumi par aptuveni 7 miljoniem dolāru.

Hjūstonas "Rockets" ar šo maiņas darījumu pastiprina Maika D'Antoni uzbrukuma basketbolu piekopjošo komandu, piesaistot vidēji 18,6 punktus gūstošo Lu Viljamsu. Kopā ar Džeimsu Hārdenu un Ēriku Gordonu Viljams vēl vairāk palielina Hjūstonas komandas aizsargu uzbrukuma potenciālu. Aizsardzība, kā zināms, nav prioritāte D'Antoni komandas sistēmā, tādēļ Viljamsa lielākais trūkums nav bijis šķērslis spēlētāja maiņai. "Rockets" ar 40 uzvarām un 18 zaudējumiem ieņem trešo vietu Rietumu konferencē un gatavojas garam "play-off" spēļu turnīram.

Korijs Brūvers šosezon vidēji guvis 4,2 punktus, kas ir uzbrucēja karjeras vājākais sniegums. Losandželosas "Lakers" maiņu veikuši ar skatu nākotnē, jo Brūvers šosezon jūtamu ieguvumu, visticamāk, nedos. Maiņas galvenais ieguvums "Lakers" komandai ir no Hjūstonas iegūtā nākotnes jauno spēlētāju drafta pirmās kārtas izvēle. "Lakers" ar 19 uzvarām un 39 zaudējumiem ir līgas trešā vājākā rezultāta īpašniece. Losandželosai svarīgi sasniegt pēc iespējas vājāku rezultātu, lai saglabātu šī gada drafta izvēli savā īpašumā, jo pretējā gadījumā tā nonāks Filadelfijas "76ers" rīcībā.

Izmantotie resursi:
NBA - National Basketball Association Teams,...

     [+] [-]

, 2017-02-22 07:31, pirms 7 gadiem
jāāāām, kopš Kobes traumas, tā ar nekas nav mainijies....un tas ir apm 4 sezonas....

  +2 [+] [-]

, 2017-02-22 08:10, pirms 7 gadiem
Fascinē Rockets ar Dantoni priekšgalā - tīrs uzbrukuma basis, kurš ar Lū tagad kļūs par vēl lielāku puļītāju festu. Bet tas ir forši, ka NBA ir komandas ar unikālu spēles stilu, kas neseko standartam.

     [+] [-]

, 2017-02-22 09:15, pirms 7 gadiem
tiešām LW sliktāks par dīvaino N.Young, ka visu sezonu rezervists un tagad nav vajadzīgs?

  +7 [+] [-]

, 2017-02-22 09:29, pirms 7 gadiem
Daniel rakstīja: tiešām LW sliktāks par dīvaino N.Young, ka visu sezonu rezervists un tagad nav vajadzīgs?
Mūsdienu NBA tas, ka tu esi rezervists, nenozīmē, ka esi sliktāks par kādu no pamata 5. Sixth man ir svarīga pozīcija, ko tāds LW un Kraufords pilda lieliski, lai gan abi pēc meistarības vēsi varētu būt pamata čaļi. Tā ir viņu darba specifika un neviens to mainīt negrasās. Turklāt mača gaitā viņi tāpat daudz laika pavada ar pamata čaļiem, jo spēles laiks viņiem ir diezgan liels, tāpēc nozīme tam, ka viņi spēli sāk no beņķa, nav liela.

Un runājot par treidiem, tas, ka tevi aizmaina, obligāti nenozīmē, ka neesi vajadzīgs. Iemesli var būt vairāki un savstarpēji saistīti: tev ir laba tirgus vērtība vai beidzas līgums, vai komanda mērķē uz pārbūvi caur draftu vai kādu jauno kadru tavā vietā u.c.

  -1 [+] [-]

, 2017-02-22 10:26, pirms 7 gadiem
Ne vienmēr, bet tā pārsvarā ir... kad $$$ neatbilst performance un pretī dabū 2x..3x lētākus čaļus vai pikus, lai izveidotu labāku soliņu.

Labu spēlētāju praktiski nekad nemainīs.

  +3 [+] [-]

, 2017-02-22 10:54, pirms 7 gadiem
Mandaliina rakstīja: Ne vienmēr, bet tā pārsvarā ir... kad $$$ neatbilst performance un pretī dabū 2x..3x lētākus čaļus vai pikus, lai izveidotu labāku soliņu.

Labu spēlētāju praktiski nekad nemainīs.
Noah nekad nemaina, jo viņš ir pārāk labs, bet kurš, tad grib sliktu spēlētāju komandā? Ir vairāki iemesli kāpēc maina, viens ir nauda, otrs ir ar skatu nākotnē, norakstot šodienu, un viens ir Tagad vai NEkad.

     [+] [-]

, 2017-02-22 11:05, pirms 7 gadiem
ja grib būt nopietna komanda, tad lai maina prom svagiju strītbolistu...

     [+] [-]

, 2017-02-22 12:12, pirms 7 gadiem
Lai nerastos jautājumi, tad draft picks pāriet 76ers īpašumā, ja tas ir ārpus top3

  +1 [+] [-]

, 2017-02-22 12:18, pirms 7 gadiem
Šī gada drafts solās būtu ļoti stiprs un, ja LAL izdodas dabūt iespējamo top3 picku kopā ar Russelu, Ingramu, Randlu un Clarksonu un iespējams piesaisto kādu free agent (Davis + Westbrook?!) pēc kādiem 3 gadiem var atkal būt titula pretendeti, būs interesanti... Jo cap space viņiem būs un Lakers jau nu nav tā komanda, kura ar visām savām tradīcijām un vēsturi nemotivētu FA pievienoties

     [+] [-]

, 2017-02-22 12:26, pirms 7 gadiem
Reaktiivais rakstīja: Šī gada drafts solās būtu ļoti stiprs un, ja LAL izdodas dabūt iespējamo top3 picku kopā ar Russelu, Ingramu, Randlu un Clarksonu un iespējams piesaisto kādu free agent (Davis + Westbrook?!) pēc kādiem 3 gadiem var atkal būt titula pretendeti, būs interesanti... Jo cap space viņiem būs un Lakers jau nu nav tā komanda, kura ar visām savām tradīcijām un vēsturi nemotivētu FA pievienoties
Vidusmēra spēlētāji neuzvar titulus! Rasels, Ingrams, Randls vēl neko nav pierādījuši, lai teiktu, ka viņi ir top spēlētāji!
Džeimss viens pats aizvilka līdz playoff, bet šie 3- nevar uzvaras izcīnīt!

     [+] [-]

, 2017-02-22 12:34, pirms 7 gadiem
Pareizi ir pat 4 jaunie spēlētāji, bet tikai 19 uzvaras!

     [+] [-]

, 2017-02-22 12:44, pirms 7 gadiem
flipsider rakstīja: Pareizi ir pat 4 jaunie spēlētāji, bet tikai 19 uzvaras!
Viens pats neko nevar izdarīt....saki ko gribi, bet potenciāls ir milzīgs, prtendenti viņi būs,ja spēs visus noturēt, cita lieta ir tā, ka pret Lū vareja krietni labāku spēlētāju atrast, vai vismaz tādu,kas atbrīvo cap space, bet pagaidām izskatās visai bezjēdzīgi ja picks tiešām pāriet uz 76eriem

     [+] [-]

, 2017-02-22 12:51, pirms 7 gadiem
Dalabi 19 rakstīja: Viens pats neko nevar izdarīt....saki ko gribi, bet potenciāls ir milzīgs, prtendenti viņi būs,ja spēs visus noturēt, cita lieta ir tā, ka pret Lū vareja krietni labāku spēlētāju atrast, vai vismaz tādu,kas atbrīvo cap space, bet pagaidām izskatās visai bezjēdzīgi ja picks tiešām pāriet uz 76eriem
Nezinu vai milzīgs, bet ja spēlētāji uzlabos sniegumu, tad par playoff komandu kļūs, bet pagaidām neredzu kā viņi varētu cīnīties par tituliem, jo spēj labi nospēlēt max 2-3 spēles un tad atkal kritumi!

  +2 [+] [-]

, 2017-02-22 12:51, pirms 7 gadiem
Dalabi 19 rakstīja: Viens pats neko nevar izdarīt....saki ko gribi, bet potenciāls ir milzīgs, prtendenti viņi būs,ja spēs visus noturēt, cita lieta ir tā, ka pret Lū vareja krietni labāku spēlētāju atrast, vai vismaz tādu,kas atbrīvo cap space, bet pagaidām izskatās visai bezjēdzīgi ja picks tiešām pāriet uz 76eriem
Šitas picks, ko viņi iemainija tikko no Hjustonas ir protected cik sapratu. 76ers ir vel cits picks... Flipsider, es jau nesaku, ka viņi ir stari un varbūt neviens no viņiem arī nebūs, bet pieliec viņiem klāt divus stārus (kaut vai tos pašus AD un RW, kurus minēju) un pat bail domāt kāds potenciāls tur varētu but...

     [+] [-]

, 2017-02-22 12:54, pirms 7 gadiem
Reaktiivais rakstīja: Šitas picks, ko viņi iemainija tikko no Hjustonas ir protected cik sapratu. 76ers ir vel cits picks... Flipsider, es jau nesaku, ka viņi ir stari un varbūt neviens no viņiem arī nebūs, bet pieliec viņiem klāt divus stārus (kaut vai tos pašus AD un RW, kurus minēju) un pat bail domāt kāds potenciāls tur varētu but...
Ja tiks pie šāda līmeņa spēlētājiem, tad iespējamība liela, bet vispirms ir jātiek un pretinieki arī nesēž rokas klēpī salikuši!

     [+] [-]

, 2017-02-22 13:10, pirms 7 gadiem
Centru normālu vajag, Stāru ar pieredzi, kas varētu likt Klārksonam nākt kā 6th man, manuprāt viņš būtu ļoti labs 6th man

  +1 [+] [-]

, 2017-02-22 13:27, pirms 7 gadiem
flipsider rakstīja: Vidusmēra spēlētāji neuzvar titulus! Rasels, Ingrams, Randls vēl neko nav pierādījuši, lai teiktu, ka viņi ir top spēlētāji!
Džeimss viens pats aizvilka līdz playoff, bet šie 3- nevar uzvaras izcīnīt!
Pirmajā sezonā Lebis netika PO, kur fināls! Ingramam jātiek finālā šogad? Un atceries, ka Austrumi bija aptuveni kā NBA otrā līga!

     [+] [-]

, 2017-02-22 14:19, pirms 7 gadiem
Dalabi 19 rakstīja: Viens pats neko nevar izdarīt....saki ko gribi, bet potenciāls ir milzīgs, prtendenti viņi būs,ja spēs visus noturēt, cita lieta ir tā, ka pret Lū vareja krietni labāku spēlētāju atrast, vai vismaz tādu,kas atbrīvo cap space, bet pagaidām izskatās visai bezjēdzīgi ja picks tiešām pāriet uz 76eriem
Tak gan Lū gan Brūveram abiem ir iztekošie līgumi. Tik vienīgi HOU varbūt domā paturēt Lū, jo pa velti jau piku neatdotu.

  +2 [+] [-]

, 2017-02-22 14:28, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Pirmajā sezonā Lebis netika PO, kur fināls! Ingramam jātiek finālā šogad? Un atceries, ka Austrumi bija aptuveni kā NBA otrā līga!
On January 6, 2017, he had his second 17-point game of the season......

Lebronam debijas sezonā 20+5+5 Baigi ir ko salīdzināt.

  +1 [+] [-]

, 2017-02-22 14:42, pirms 7 gadiem
"Rockets" ar 40 uzvarām un 18 zaudējumiem ieņem trešo vietu Rietumu konferencē un gatavojas garam "play-off" spēļu turnīram.

No kurienes izvilkts, ka "garam" plejofam? Dabūs pretim Grizzlies vai Jazz un viss garais skrējiens apstāsies jau pirmajā kārtā. Plejofā neviens neļaus tik brīvi puļīt kā regulārajā.

     [+] [-]

, 2017-02-22 15:09, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: On January 6, 2017, he had his second 17-point game of the season......

Lebronam debijas sezonā 20+5+5 Baigi ir ko salīdzināt.
Nu tieši tā tur nav, ko salīdzināt. Ingrams nebūs ne KD līmeņa, kur nu vēl Lebja līmeņa spēlētājs. Lai kāds būtu potenciāls, es viņā to neredzu. Kaut kas līdzīgs Kerolam vien būs!

     [+] [-]

, 2017-02-22 15:45, pirms 7 gadiem
raiversons rakstīja: No kurienes izvilkts, ka "garam" plejofam? Dabūs pretim Grizzlies vai Jazz un viss garais skrējiens apstāsies jau pirmajā kārtā. Plejofā neviens neļaus tik brīvi puļīt kā regulārajā.
Īsam plejofam neviens negatavojas.
Tāpat, lai arī regulārajā Jūta spēlē diezgan labi, plejofos tā pāris gadus nav bijusi.

     [+] [-]

, 2017-02-22 15:49, pirms 7 gadiem
wow wow rakstīja: ja grib būt nopietna komanda, tad lai maina prom svagiju strītbolistu...
Vari smīķņāt par Svagiju, bet šogad viņš ir precīzākais trijnieku metējs komandā, kā arī ar otro augstāko rādītāju Win Shares un Box +/- aiz Lerija Nensa.

Lū šogad spēlē vēl labāk un no viņa varēja izdabūt 1. kārtas piku, kas viņiem šobrīd ir svarīgākais.

     [+] [-]

, 2017-02-22 22:57, pirms 7 gadiem
Labs darijs prieksh LA. Izcils auzsardzibas spelstajs un drafts pret vienu no daudzajiem, kas var mest vaajaa komandaa