Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Boguts sezonas turpinājumā gatavojas spēlēt bez brīvdienām

Andrejs Siliņš

Boguts sezonas turpinājumā gatavojas spēlēt bez brīvdienām
Endrjū Boguts
Foto: AP/Scanpix

115 : 101

Jazz - Warriors

108 : 98

Warriors - Suns

Vienīgā Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) spēlējošā latvieša Andra Biedriņa konkurents Goldensteitas "Warriors" komandā austrāliešu centrs Endrjū Boguts atzinis, ka sezonas turpinājumā plāno piedalīties visās spēlēs bez brīvdienām, kā tas bijis līdz šim.

28 gadus vecais austrāliešu centrs Boguts, kuru 2005. gada draftā izvēlējās ar pirmo numuru, "Warriors" rindās pēc sezonas sākumā gūtā potītes savainojuma laukumā atgriezās tikai janvāra izskaņā. Tomēr arī pēc atgriešanās Boguta spēles laiks tika stingri limitēts, pie tam, ja komandai bija spēles divas dienas pēc kārtas. basketbolists piedalījies tikai vienā no tām.

Sezonas turpinājumā tā vairs nebūšot, atzinis pats basketbolists. Turpmāk 213 centimetrus garais spēlētājs esot gatavs spēlēt bez ierobežojumiem. Iespēja to darīt būs jau pavisam drīz - naktī uz trešdienu "Warriors" viesosies Jūtā, bet dienu vēlāk mājās uzņems Fīniksas "Suns".

Kopš Boguta atgriešanās sastāva rotācijā palikuši divi centri - Boguts un Biedriņš vai Festuss Ezeli. Biežāk gan tieši latvietis piedalījies mačos nekā pirmgadnieks Ezeli.

Septiņas pēdas garais Boguts šajā sezonā nospēlējis desmit mačus un vidēji laukumā pavadījis 22,5 minūtes, gūstot 7,8 punktus, kā arī izcīnot 6,2 atlēkušās bumbas, atdodot 2,2 rezultatīvas piespēles un bloķējot 1,6 metienus.

Izmantotie resursi:
Welcome to Sulia

  +1 [+] [-]

, 2013-02-18 14:12, pirms 11 gadiem
Nu tad beidzot! Būtu vēl Rašs vesels, Warriors būtu tiešām izcili nokomplektēta komanda. Katrā pozīcijā, par labam spēlētājam.

  +2 [+] [-]

, 2013-02-18 14:59, pirms 11 gadiem
Un atvaļinājums var sākties Biedriņam.

     [+] [-]

, 2013-02-18 18:47, pirms 11 gadiem
Problēma ir saknē! Ja tie būtu Golden State Coyotes tad būtu citādi

  -1 [+] [-]

, 2013-02-20 06:04, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: Nu tad beidzot! Būtu vēl Rašs vesels, Warriors būtu tiešām izcili nokomplektēta komanda. Katrā pozīcijā, par labam spēlētājam.
Ja Boguts domā spēlēt bez brīvdienām tā, kā to dara tagad, tad lai viņš skrien tūtē.

Izcili nokomplektēta? Nejauc ar to gadu, kad bija Davis, Jackson utt. Tagad tur vispār nekas nav. Šūteru bariņš ar statu vācēju Lee PF pozīcijā.
Kurš ir tas labais SF pozīcijā pēc tavām domām? Barnes?