Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Bucks" sola Jannim nežēlot naudu komandas pastiprināšanai

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

"Bucks" sola Jannim nežēlot naudu komandas pastiprināšanai
"Bucks" līdzīpašnieks Marks Lesrijs. Foto: AFP/Scanpix

"Bucks" līdzīpašnieks Marks Lesrijs trīs stundu garās pusdienās Milvoki solījis Jannim Adetokunbo nežēlot naudu komandas pastiprināšanai, lai cīnītos par NBA titulu, pirmdien, 14. septembrī, ziņo ESPN.

Milvoki basketbola kluba algu budžets, pieskaitot luksusa nodokli, nākamajā sezonā sasniegs 132,7 miljonus ASV dolāru. Lesrijs piektdien uzaicināja Adetokunbo un spēlētāja aģentu Aleksu Saraci uz pusdienām, lai pārrunātu sezonas neveiksmīgās beigas un apspriestu starpsezonā veicamos darbus.

Sarunas turpināsies pēc Adetokunbo atgriešanās no atvaļinājuma. Grieķijas basketbolistam starpsezonā jāpieņem lēmums – jāparaksta līguma pagarinājums ar “Bucks” vai jāaizvada pēdējā līgumā paredzētā sezona, lai 2021. gada vasarā kļūtu par brīvo aģentu.

Milvoki piedāvās Adetokunbo supermaksimālo līgumu, kurš liks rezervēt 35% no klubam pieejamajiem līdzekļiem. Darījums 220 līdz 250 miljonu dolāru vērtībā tiek plānots uz piecām sezonām – līdz 2026. gada vasarai. Nākamajā sezonā spēlētājam jāsaņem 27,5 miljoni dolāru.

Nepilnus 26 gadus vecais Adetokunbo “Bucks” rindās aizvadījis septiņas sezonas. Universālais uzbrucējs četras reizes piedalījies NBA zvaigžņu spēlē. Adetokunbo 2019. gadā tika atzīts par līgas vērtīgāko spēlētāju, bet šogad saņēma labākā spēlētāja balvu aizsardzībā.

Astoņpadsmit gadu vecumā viņš pieteicās NBA draftam – “Bucks” izvēlējās viņu pirmajā kārtā ar 15. numuru un noslēdza viena gada līgumu, bet 2013. gada oktobrī pagarināja to līdz 2016. gada sezonas beigām. Sekoja vēl divi vienošanās pagarinājumi, tostarp 2016. gada oktobrī noslēgtais četru gadu līgums par 100 miljoniem dolāru līdz 2021. gada vasarai.

Šogad “Bucks” izcīnīja pirmo vietu NBA regulārajā sezonā, bet izslēgšanas spēlēs apstājās jau Austrumu konferences pusfinālā, atzīstot “Miami Heat” pārākumu ar 1-4. Adetokumbo sastiepa potīti, izlaida daļu no ceturtās cīņas un visu piekto spēli.

Milvoki klubs plāno turpināt sadarbību ar galveno treneri Maiku Badenholceru.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-09-14 21:18, pirms 4 gadiem
Var jau žēlot vai nežēlot, bet tomēr ir līgas ierobežojumi.

Pirmais, kas MIL būtu jāizdara, jāatbrīvojas no Bledsoe.

     [+] [-]

, 2020-09-14 22:46, pirms 4 gadiem
Neatceros, kuru podcast klausījos, bet ir neredzamie bonusiņi. Lidmašīnas, īpašumi uz tuvinikiem utt.

     [+] [-]

, 2020-09-14 23:43, pirms 4 gadiem
wizinjsh rakstīja: Var jau žēlot vai nežēlot, bet tomēr ir līgas ierobežojumi.

Pirmais, kas MIL būtu jāizdara, jāatbrīvojas no Bledsoe.
Viens no retajiem, kurš spēlē aizsardzībā... Var jau būt, ka par dārgu, bet es teiktu pirmais ir Normāls treneris, tad Midltons, tikjai par tādu naudu viņu nevienam nevajag...
Nākamie ir visādi Iljasovas un Lopesi (abi) Un tad jau arī var veidot kaut ko... Nevis savākt veterānus, kas nedz zina kā tas ir uzvarēt, nedz bijuši diži tuvu tam kaut kad...

     [+] [-]

, 2020-09-15 00:04, pirms 4 gadiem
Raitcha rakstīja: Viens no retajiem, kurš spēlē aizsardzībā... Var jau būt, ka par dārgu, bet es teiktu pirmais ir Normāls treneris, tad Midltons, tikjai par tādu naudu viņu nevienam nevajag...
Nākamie ir visādi Iljasovas un Lopesi (abi) Un tad jau arī var veidot kaut ko... Nevis savākt veterānus, kas nedz zina kā tas ir uzvarēt, nedz bijuši diži tuvu tam kaut kad...
Hilu aizmirsi pirmo

     [+] [-]

, 2020-09-15 07:48, pirms 4 gadiem
gan jau parakstīs- Jannis neliekas pēc tāda spēlētāja,kas ņems pa gada līgumam. Varētu pat būt no tiem,kas arī karjeru pavada vienā klubā.
Plus vienmēr jau arī varēs prasīt maiņu ar visu lielo līgumu un gribētāju netrūks.

  -1 [+] [-]

, 2020-09-15 09:05, pirms 4 gadiem
Viņiem UFA metējus jāņem, Bertānu, Gallinari.. Varbūt arī kādu iemetēju normālu, Kambalu, Valterus, Helmani.

  +2 [+] [-]

, 2020-09-15 09:18, pirms 4 gadiem
Bertānu viņiem neredzēt kā savas ausis. Gallinari ir Midltona pozīcijas spēlētājs. Sastāva problēmas ir nopietnas. Nezinu kā vispār to var atrisināt. Un brīvo aģentu tirgus švaks. Kā jau te rakstīja, savākti veterāni kas nav uzvarētāji un vēl par lielām naudām. Es protams piedāvātu OKC pret Polu paciņu ar šitiem vetiem, bet nez vai ņemtu. Ja nu vienīgi ar daudz pikiem. Te var sapakot R.Lopezu+Wilsonu+Hilu un/vai Bledso+n piki.

     [+] [-]

, 2020-09-15 10:58, pirms 4 gadiem
Maveriks pietrūkst Jannis, lai sasniegtu finālu.
Būtu lielisks Eiro trio.
Bet tas laikam nereāli.

     [+] [-]

, 2020-09-15 11:10, pirms 4 gadiem
Būtu forši ja viņš pievienotos kādam labam duetam jau, bet nedomāju, ka viņš uzmetīs Bucks

     [+] [-]

, 2020-09-15 13:26, pirms 4 gadiem
Bons Reikers rakstīja: Bertānu viņiem neredzēt kā savas ausis. Gallinari ir Midltona pozīcijas spēlētājs. Sastāva problēmas ir nopietnas. Nezinu kā vispār to var atrisināt. Un brīvo aģentu tirgus švaks. Kā jau te rakstīja, savākti veterāni kas nav uzvarētāji un vēl par lielām naudām. Es protams piedāvātu OKC pret Polu paciņu ar šitiem vetiem, bet nez vai ņemtu. Ja nu vienīgi ar daudz pikiem. Te var sapakot R.Lopezu+Wilsonu+Hilu un/vai Bledso+n piki.
Pašam Bertānam tas nāktu tikai par labu. Komanda būtu ļoti spēcīga, konkurētspējīga.