Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" spēles pēdējā sekundē uzvar Maiami "Heat"

Rolands Eliņš

"Warriors" spēles pēdējā sekundē uzvar Maiami "Heat"
Lebrons Džeimss veic savu pēdējo metienu spēlē pret "Warriors"
Foto:AFP/Scanpix

95 : 97

Heat - Warriors

Šīs nakts Nacionālajā Basketbola asociācijā tika aizvadītas veselas 13 spēles. Latviešu basketbolista Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas "Warriors" izcīnīja savu piekto uzvaru pēc kārtas, šoreiz pārspējot līgas pašreizējos čempionus Maiami "Heat" (97:95). Uzvaru izdevās nodrošināt tikai spēles pašās beigās, bet vēl sarežģītāka uzvarētāja noskaidrošana izvērtās Bostonā, kur "Celtics" tikai otrajā pagarinājumā pieveica "Mavericks" vienību (117:115).

Goldensteitas „Warriors” vienība, kura uzvarējusi jau četrās izbraukuma spēlēs pēc kārtas, šodien viesojās Maiami, spēkojoties ar pašreizējiem NBA čempioniem „Heat”. „Heat” vienība šajā sezonā savā mājās arēnā līdz šim bija zaudējusi tikai reizi (Ņujorkas „Knicks” komandai), bet izcīnījusi veselas desmit uzvaras, turklāt šajā spēlē „Heat” ierindā atgriezās pieredzējušais Udonis Haslems.

Spēli veiksmīgi uzsāka „Warriors” otrais numurs Klejs Tompsons, kurš sev neraksturīgi pirmajās sešās minūtes izdarīja trīs rezultatīvas piespēles un sev raksturīgi pirmajā puslaikā realizēja piecus tālmetienus, gūstot 21 punktu. Viņam blakus „double-double” jau pirmajā spēles pusē sasniedza Deivids Lī, kurš lielāko spēles daļu bija lielākais vīrs laukumā, jo abu komandu centri Festuss Ezili un Džoels Entonijs mačā pavadīja tikai attiecīgi 15 un 10 minūtes.

Otrās ceturtdaļas vidū izbīli piedzīvoja „Heat” līdzjutēji, jo viņu līderis Lebrons Džeimss pēc Deivida Lī noteikumu pārkāpuma smagi piezemējās uz zāles grīdas. Viņš gan bija spējīgs maču turpināt, bet Lī saņēma nesportisko piezīmi. Jau pavisam drīz savainojumu guva Džeimsa komandas biedrs Dveins Veids, kurš saņēma nejaušu sitienu pa seju no Kleja Tompsona, taču, kamēr Veids centās atgūties no šī sitiena, viņā ieskrēja komandas biedrs Noriss Kouls. Veids pēc šī atgadījuma ar kakla savainojumu devās uz ģērbtuvēm, bet puslaiks noslēdzās ar „Warriors” minimālu pārsvaru (53:52).

Pēc puslaika pārtraukuma Dveins Veids bija atgriezies laukumā un uzreiz guva komandas pirmos četrus punktus, taču „Warriors” joprojām atradās vadībā (61:56) un šo vadību saglabāja arī visas ceturtdaļas laikā. Lebrona Džeimsa pēdējā minūtē pieci pēc kārtas gūtie punkti „Heat” situāciju nedaudz uzlaboja, taču „Warriors” noslēdzošo pamatlaika ceturtdaļu tik un tā uzsāka ar trīs punktu pārsvaru (77:74) Tajā vairākus sarežģītus metienus pēc kārtas realizēja Lebrons Džeimss, kas spēli noveda līdz saspringtam noslēgumam.

Vēl 44 sekundes līdz mača beigām rezultāts bija neizšķirts (95:95), un bumba bija „Warriors” rīcībā, taču Deivida Lī caurgājiens pret četriem „Heat” spēlētājiem izrādījās nesekmīgs. „Heat” atbildēja ar neprecīzu Batjē tālmetienu, un pēdējais uzbrukums piederēja „Warriors” Džaredam Džekam, kurš sekundi pirms spēles beigām atdeva lielisku piespēli debitantam Dreimondam Grīnam, kurš realizēja vieglu metienu no groza apakšas- 97:95. Vēl gan Miami bija iespēja, taču Lebrona Džeimsa pēdējās sekundes pustālais metiens pāri Tompsona rokām izrādījās neprecīzs, un „Warriors” svinēja savu piekto izbraukuma uzvaru pēc kārtas.

Latviešu basketbolists Andris Biedriņš šajā spēlē laukumā nedevās.

Goldensteitas sastāvā 27 punktus guva Klejs Tompsons, bet 22 punkti un 13 atlēkušās bumbas Deividam Lī. Ne pārāk veiksmīga spēle šī izvērtās Stefanam Karijam, kuram deviņi punkti un sešas pieļautas kļūdas. Miami „Heat” sastāvā 31 punktu guva Lebrons Džeimss. Par spēles saspringtumu liecina arī fakts, ka nevienas komandas pārsvars nevienā brīdī nesasniedza vairāk kā septiņus punktus.

Nākošā „Warriors” spēle paredzēta pēc divām dienām pret Orlando „Magic” (8-13).

Bostonai nepieciešami divi pagarinājumi, lai nolauztu „Mavericks”

Savu pirmo spēli pret iepriekšējo komandu aizvadīja Džeisons Terijs, kurš pēc ilgiem Dalasas „Mavericks” pavadītiem gadiem pirms šīs sezonas pievienojās Bostonas „Celtics”. Terijs, kurš joprojām ir labs draugs „Mavericks” īpašniekam Markam Kjūbanam, gan izteicās, ka „šī būs spēle pret pavisam citu komandu, jo tā veikusi lielus pārkārtojumus sastāvā, bet komandas līderi Dirks Novickis un Šons Merions ir savainoti”.

Tiesa, Merions gan piedalījās šajā spēlē un darīja to ar ļoti plašu vērienu, gūstot 16 punktus, izcīnot 11 atlēkušās bumbas un izdarot septiņas rezultatīvas piespēles, kā arī bloķējot divus „Celtics” metienus. Tikmēr „Celtics” sastāvā no sava kārtējā „triple-double” pārāk tālu nebija Reižons Rondo, kuram pietrūka tikai vienas atlēkušās bumbas (16 punkti un 15 piespēles), bet viņa pieredzējušākais komandas biedrs Pols Pīrss guva 34 punktus, kas bija viņa labākais statistiskais sniegums šajā sezonā.

Viņu sniegums arī palīdzēja „Celtics” iekrāt 14 punktu pārsvaru trešajā ceturtdaļā, taču to noturēt neizdevās, un spēles pamatlaika pēdējā minūtē rezultāts bija neizšķirts. Pēdējos uzbrukumos lieliski aizsardzībā pretiniekus atbruņoja Rondo un Dereks Fišers, kas lika spēlei turpināties papildlaikā. Tiesa, arī tas nepalīdzēja noteikt uzvarētāju, jo Pola Pīrsa pēdējais metiens bija neprecīzs, bet noteikumu pārkāpums fiksēts netika. Līdz ar to ar rezultātu 105:105 tika uzsākts otrais papildlaiks, kurā no abām pagurušajām komandām precīzāka izrādījās „Celtics” 117:115.

Pirmā papildlaika beigās savu sesto piezīmi saņēma Dereks Fišers, kura pretspēlētājs Reižons Rondo diezgan teatrāli palecās gaisā pēc Fišera pieskāriena. Redzēsim, vai pret Rondo sekos sankcijas saskaņā ar līgas jaunajiem noteikumiem par tēlošanu.

Īsumā citās spēlēs

Klīvlendas „Cavaliers” pēc vakardienas uzvaras pār „Lakers” turpināja savu veiksmīgo spēli arī pirmajā puslaikā pret Indianas „Pacers”. Iepriekšējā mača varonis S. Dž. Mailzs jau pirmajā puslaikā guva 23 punktus, kas palīdzēja iekrāt pat 16 punktu pārsvaru. Tiesa, pilnīgs „Cavaliers” uzbrukuma sabrukums otrajā puslaikā (gūti tikai 23 punkti) ļāva samērā pārliecinošu uzvaru svinēt „Pacers” basketbolistiem, kuru sastāvā 27 punktus guva Pols Džordžs.

Savas kārtējās uzvaras izcīnījušas Oklahomas „Thunder” un Losandželoss „Clippers” komandas. „Thunder” ne bez grūtībām spēles galotnē pārspēja „Hornets”, kas bija viņu devītā uzvara pēc kārtas, bet „Clippers” svinēja uzvaru Šarlotē pret „Bobcats”, kas izrādījās jau astotā uzvara pēc kārtas. Savukārt otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvojusi Memfisas „Grizzlies”, kuri Fīniksā maz rezultatīvā spēlē piekāpās „Suns” vienībai (80:82), kuri grozam uzbruka ar nepavisam ne apskaužamu 38% precizitāti. „Suns” uzvaru nodrošināja slovēņu saspēles vadītāja Gorana Dragiča precīzais caurgājiens spēles pēdējā sekundē.

Tikmēr savu piecu zaudējumu sēriju pārtrauca Bruklinas „Nets”, kuri spēja saņemties pēc pagalam neveiksmīga pirmā puslaika un pārspēt Toronto „Raptors”. Lielisku spēli Toronto rindās aizvadīja lietuviešu debitants Jons Valančūns, kurš realizēja visus sešus savus metienus un guva 15 punktus, kā arī bloķēja divus pretinieku metienus.

„Rockets” sastāvā atgriezās Džeimss Hārdens, kurš ātri vien kompensēja savu iepriekšējās spēles prombūtni, gūstot 31 punktu. Tas kopā ar Omera Ašika 16 atlēkušajām bumbām palīdzēja izcīnīt uzvaru pār Vašingtonas „Wizards”.

Tikmēr 36 gadus vecais "Spurs" spēlētājs Tims Dankans arvien vairāk sāk līdzināties savai 2000. gada versijai - šodien Dankans spēlē pret Jūtas "Jazz", kuras sastāvā ir viens no līgas labākajiem garo spēlētāju duetiem NBA (Milsaps un Džefersons), spēja izcelties ar 22 punktiem, 21 atlēkušo bumbu un sešiem bloķētiem metieniem. Tas gan nepalīdzēja "Spurs" komandai izcīnīt uzvaru, jo pēdējā sekundē uzvaru nesošu tālmetienu realizēja Mo Viljamss.

12. decembra NBA spēļu rezultāti

KomandasRezultātsRezultatīvākie
Cavaliers-Pacers81:96Mailzs 28` Džordžs 27`
Hawks-Magic86:80Smits 16` Aflalo 16`
Nets-Raptors94:88Džonsons 23` Deiviss 24`
Bulls-76ers96:89Noā 21` Holidejs 26`
Clippers-Bobcats100:94Pols 19` Mullens 19`
Warriors-Heat97:95Tompsons 27` Džeimss 31`
Kings-Bucks85:98Evanss 17` Dženings 19`
Wizards-Rockets93:99Bīls 26` Hārdens 31`
Hornets-Thunder88:92Roberts 16` Durents 35`
Nuggets-Timberwolves105:108Farīds 26` Pekovičs 22`
Mavericks-Celtics115:117 2OTMejo 24` Pīrss 34`
Grizzlies-Suns80:82Gejs 21` Dadlijs 15`
Spurs-Jazz96:99Dankans 22`Milsaps 24`

Izmantotie resursi:
NBA.com
ESPN.com

1 2 51 komentārs

     [+] [-]

, 2012-12-13 07:57, pirms 11 gadiem
Priecee ak47 un m.barnes. kiriljenko jau juutaaa norakstiija un paskat kaa chalis mauc. padod tikai. interesanti kapeec baarnss nevareeja uzspeeeleet lakers?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-12-13 08:07, pirms 11 gadiem
Warriors izsit/iebiedē abus pretinieku līdeus un uzvara rokā. Var redzēt, ka Biedrs labi apmācījis komandas biedrus - komandas galvenajam policistam pat nebija jādodas laukumā.

  +6 [+] [-]

, 2012-12-13 08:08, pirms 11 gadiem
Bet ja nopietni - da fuq Warriors?

  +3 [+] [-]

, 2012-12-13 08:12, pirms 11 gadiem
And now you believe?

agrāk bija sauklis Warriors - We believe, tagad jābūt We Belong.

  +3 [+] [-]

, 2012-12-13 08:16, pirms 11 gadiem
Nezinu kā Jūs, bet es domāju, ka Warriors tālu tiks.
Minesotas Pekovičs labi nospēlejis šonakt. Gaidam drīzu Rubio paradīšanos

  +4 [+] [-]

, 2012-12-13 08:19, pirms 11 gadiem
Spoelstra on GSW: “If you win five straight on the road, that is impressive."

Klejs Tompsons rāda, to ko no viņa jau gaidīju sezonas sākumā. Sākumā teicu, ka šim jāņem MIP, bet kautkā negāja metieni. Beidzot ir sācis kapāt!

  +3 [+] [-]

, 2012-12-13 08:22, pirms 11 gadiem
Warriors pret Austrumu komandām bilance ir 9-1, bet pret Rietumu 6-6. Tā ir liela problēma, ja domā par PO. Jābūt arī labiem pret savas konfrences komandām.

  +4 [+] [-]

, 2012-12-13 08:27, pirms 11 gadiem
Aņdža nav tik kruts ,lai šo laistu laukumā pret Heat

  -4 [+] [-]

, 2012-12-13 08:28, pirms 11 gadiem
Messi atkal pārspejis Andri...

     [+] [-]

, 2012-12-13 08:58, pirms 11 gadiem
Nu ko irbiitei taad ierijiens, ka atkal nedeeljaam klusees!

Prieks par GSW uzvaru!

  +1 [+] [-]

, 2012-12-13 09:12, pirms 11 gadiem
zidans rakstīja: Messi atkal pārspejis Andri...
Par savu futbolu un Mesi vari cepties sadaļā futbols

  +2 [+] [-]

, 2012-12-13 09:25, pirms 11 gadiem
kas to būtu domājis, ka GSW kādreiz kļūs par rupekļu komandu. gluži kā savulaik Detroitas sliktie zēni. ja nopietni, tad nedaudz pārsteidzoša GSW uzvara. un nesaprotu, kāpēc tieši Lebronam vajadzēja izpildīt metienu pēdējā sekundē - tad jau labāk uzreiz atdot bumbu pretiniekam...

  +2 [+] [-]

, 2012-12-13 09:26, pirms 11 gadiem
Latvieši..... Mēs ticējām u.t.t.
Sāksies zaudējumu sērija un tad paskatīsimies, kurš te kliedzējs vēl ticēs...
Tas jau atgādina Krieviju - ceļ debesīs sezonas sākumā un spļauj virsū sezonas beigās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-12-13 09:54, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: kas to būtu domājis, ka GSW kādreiz kļūs par rupekļu komandu. gluži kā savulaik Detroitas sliktie zēni. ja nopietni, tad nedaudz pārsteidzoša GSW uzvara. un nesaprotu, kāpēc tieši Lebronam vajadzēja izpildīt metienu pēdējā sekundē - tad jau labāk uzreiz atdot bumbu pretiniekam...
Jo 0.9 sekundes līdz beigām ir daudz laika, lai izmestu normālu metienu.. Izņemot alley oopu no ārpus laukuma, parādi man lūdzu cik daudz spēlētāji ir iemetuši ar 0.9 sekundēm līdz spēles beigām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-12-13 10:07, pirms 11 gadiem
showstopper rakstīja: Jo 0.9 sekundes līdz beigām ir daudz laika, lai izmestu normālu metienu.. Izņemot alley oopu no ārpus laukuma, parādi man lūdzu cik daudz spēlētāji ir iemetuši ar 0.9 sekundēm līdz spēles beigām.
Dereks Fišers, Redžijs Millers, Treisijs Makgreidijs, Brendons Rojs. noteikti ir vēl kādi, taču uzreiz nenāk prātā.

  -1 [+] [-]

, 2012-12-13 10:19, pirms 11 gadiem
Pareizs virsraksts būtu - Heat neuzvar pēdējā sekundē.
Jo Lebrons (tjipa visu laiku labaakais) neiemeta izskjiroso metienu

  +3 [+] [-]

, 2012-12-13 10:24, pirms 11 gadiem
irbiiite rakstīja: valerij,ko tu piep1sies tai irbiitei? pats sakustina meeslu un tad chiikst,ka pamatigi smird... Katram tak savs
Nu šobrīd es dežurēju, uzmanu, lai atkal nesaktos izgajieni, tg kadu laiku ir kartiba, visdrizak tas pateicoties daziem ne paraak smukiem heat zaudejumiem. Un tu pats tjipa tas suudu nekustinātājs? Paskaties uz savu niku un tad padoma velreiz.

  +2 [+] [-]

, 2012-12-13 10:47, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: kas to būtu domājis, ka GSW kādreiz kļūs par rupekļu komandu. gluži kā savulaik Detroitas sliktie zēni. ja nopietni, tad nedaudz pārsteidzoša GSW uzvara. un nesaprotu, kāpēc tieši Lebronam vajadzēja izpildīt metienu pēdējā sekundē - tad jau labāk uzreiz atdot bumbu pretiniekam...
Pa stīpu jau trāpīja, nebija tik traki...
Bet nu šitā Veidu klapēt, tas ir nepiedodami

  +2 [+] [-]

, 2012-12-13 10:53, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Pa stīpu jau trāpīja, nebija tik traki...
Bet nu šitā Veidu klapēt, tas ir nepiedodami
Paskaties ka speleja 90ajos, šitie ir tikai ziediņi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-12-13 11:09, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: Dereks Fišers, Redžijs Millers, Treisijs Makgreidijs, Brendons Rojs. noteikti ir vēl kādi, taču uzreiz nenāk prātā.
Bet pats saproti, ka normālu metienu zem 1 sekundes nevar izpildīt, tāpēc šeit Lebrona kritika ir nepamatota no Tavas puses.

  +4 [+] [-]

, 2012-12-13 11:13, pirms 11 gadiem
valjero rakstīja: Paskaties ka speleja 90ajos, šitie ir tikai ziediņi
Nekas tajos 90 nebija tik īpašs. Esmu skatījies vairāk, nekā te liela daļa portāla autori/eksperti. Agresīvāks? Ļoti nosacīti, jā sodus svilpa savādāk, viens pret viens kontakts ar tika vērtēts savādāk, tāpat, kā spēlētāju emocijas tika uztvertas savādāk, kas visu to sekmēja, tikai atceries, ka šodien sportā (basketā) ir citi ātrumi, masas, dinamikas utt. Pie kontakta triecieni ir daudz spēcīgāki, cilvēku ķermeņi ir daudz novājinātāki (pārtika, medicīna, fiziskā ikdiena)
Nav iespējams tā salīdzināt desmitgades, turklāt 90. ar 2010.
Un ne jau tikai basketā, ātrums, agresivitāte un atlētiskums aizstāj mazās preteklības un bakstīšanas, bet tas nenozīmē, ka spēle ir kļuvusi tīrāka, vnk citādāka.
Un atkal - var jau runāt par pagātnes netīro basketu, bet traumatisms mūsdienās spēlētājos ir daudz nopietnāks un biežāks, var jau to novelt uz nepietiekamu fizisko sagatvotību, treniņiem vai pārtiku, bet tas nemaina sauso atlikumu.

  +2 [+] [-]

, 2012-12-13 11:14, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: Dereks Fišers, Redžijs Millers, Treisijs Makgreidijs, Brendons Rojs. noteikti ir vēl kādi, taču uzreiz nenāk prātā.
Hovards no auta danku ielika pie 0.5, ja nemaldos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-12-13 11:24, pirms 11 gadiem
Detlefs rakstīja: Heat zaudē, Irbene teica būšot 75uzv
GSW jaunais Run-KSD ,iet ceļā uz lielāko sezonas sensāciju.
Celtics un Bulls uzvar,tātad viss kārtībā.
~22 spēles no 82 un ir jau sezonas sensācijas?
Manuprāt, pagaidām vienīgā sensācija ir Lakers vieta tabulā, lai gan arī tas bija paredzami.

  +3 [+] [-]

, 2012-12-13 11:55, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Hovards no auta danku ielika pie 0.5, ja nemaldos.
ja nemaldos, tad Kārteram vēl Nets sastāvā arī nepilnā sekundē sanāca no alleja gūt 2p un uzvaru. bet tas jau tā - jābūt arī pamatīgai veiksmes pieskaņai, lai šādā veidā tiktu līdz sekmīgam metienam, jo aizsargi šādus gājienus parasti baigi vaktē.
savā laikā arī Rockets izvilka uzvaru, kad bija atlikušas 0,2 sekundes - tik neatceros kurš spēlētājs iemeta - vai tik ne Kesels tuvu pustālo no gaisa... tas bija vēl tajos vecajos/labajos laikos, kad pa 2.Rīgu svētdienās rādīja NBA mačus, bija garie NBA apskati un visus iespējamos basketbola mačus komentēja Madars Bergmanis.

  +5 [+] [-]

, 2012-12-13 12:03, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Nekas tajos 90 nebija tik īpašs. Esmu skatījies vairāk, nekā te liela daļa portāla autori/eksperti. Agresīvāks? Ļoti nosacīti, jā sodus svilpa savādāk, viens pret viens kontakts ar tika vērtēts savādāk, tāpat, kā spēlētāju emocijas tika uztvertas savādāk, kas visu to sekmēja, tikai atceries, ka šodien sportā (basketā) ir citi ātrumi, masas, dinamikas utt. Pie kontakta triecieni ir daudz spēcīgāki, cilvēku ķermeņi ir daudz novājinātāki (pārtika, medicīna, fiziskā ikdiena)
Nav iespējams tā salīdzināt desmitgades, turklāt 90. ar 2010.
Un ne jau tikai basketā, ātrums, agresivitāte un atlētiskums aizstāj mazās preteklības un bakstīšanas, bet tas nenozīmē, ka spēle ir kļuvusi tīrāka, vnk citādāka.
Un atkal - var jau runāt par pagātnes netīro basketu, bet traumatisms mūsdienās spēlētājos ir daudz nopietnāks un biežāks, var jau to novelt uz nepietiekamu fizisko sagatvotību, treniņiem vai pārtiku, bet tas nemaina sauso atlikumu.
tieši tā! "vecajos laikos" nebija tādu ātrvilcienu kā Lebrons vai tas pats Veids, kuri priekš saviem parametriem ir ļoti ātri un augstu lecoši. protams, ka NBA ir izskauduši šis te "mazās viltības" ar kurām savā laikā bija populāri manis iepriekš minētie Detroitas sliktie zēnu un vēl viens otrs(MJ tajā skaitā). tagad, ja zem groza kādam rausi aiz pinča vai bāzīsi pirkstu dibenā, dabūsi nesportisko uzreiz, bet tajā laikā tādas lietas laida garām. tāpat arī kājas likšana zem pretinieka, kad viņš ir palecies uz metienu utt. tas viss ir izskausts.
bet par traumatismu jāpiekrīt. šobrīd spēlētāji ir tā piepumpēti, viņu muskuļi un saites ir nostieptas kā stīgas, lai tikai varētu ātrāk paskriet vai augsāt uzlēkt, kā rezultātā smagas traumas ir daudz biežā kā senajos laikos, kad itkā šo te rupjību un nesportisko gājienu bija krietni vairāk. tagad šīs te smagās traumas bieži gadās pašas no sevis - neviens nepagrūž, neviens neiesit, vnk no fiziskās slodzes neiztur kāda saite vai kauls...

  +3 [+] [-]

, 2012-12-13 12:10, pirms 11 gadiem
showstopper rakstīja: Bet pats saproti, ka normālu metienu zem 1 sekundes nevar izpildīt, tāpēc šeit Lebrona kritika ir nepamatota no Tavas puses.
es jau nevienu nekritizēju! vnk uzskatu, ka šajā situācijā daudz lietderīgāk būtu bijis šo metienu dot kādam citam.
jau pirms tam ir bijušas daudz un dažādas diskusijas par to, ka Lebrons nav pēdējo sekunžu būt/nebūt metējs un tas kārtējo reizi ir pierādījies! kā jau esmu teicis iepriekš - ja Lebrons nav spējis nokārtot uzvaru jau pirms tam un viss izšķiras ar Heat pēdējo metienu, tad labāk to dot kādam citam!

  +3 [+] [-]

, 2012-12-13 12:17, pirms 11 gadiem
Kapēc tad Ray Ray netika dota iespēja atstāt W Miami?
Cik atceros, pirms pāris nedēļām viens no šī portāla lietotājiem apgalvoja, ka Alens nav spējīgs aizmest garām spēles pēdējās sekundēs.

  +4 [+] [-]

, 2012-12-13 13:23, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: tieši tā! "vecajos laikos" nebija tādu ātrvilcienu kā Lebrons vai tas pats Veids, kuri priekš saviem parametriem ir ļoti ātri un augstu lecoši. protams, ka NBA ir izskauduši šis te "mazās viltības" ar kurām savā laikā bija populāri manis iepriekš minētie Detroitas sliktie zēnu un vēl viens otrs(MJ tajā skaitā). tagad, ja zem groza kādam rausi aiz pinča vai bāzīsi pirkstu dibenā, dabūsi nesportisko uzreiz, bet tajā laikā tādas lietas laida garām. tāpat arī kājas likšana zem pretinieka, kad viņš ir palecies uz metienu utt. tas viss ir izskausts.
bet par traumatismu jāpiekrīt. šobrīd spēlētāji ir tā piepumpēti, viņu muskuļi un saites ir nostieptas kā stīgas, lai tikai varētu ātrāk paskriet vai augsāt uzlēkt, kā rezultātā smagas traumas ir daudz biežā kā senajos laikos, kad itkā šo te rupjību un nesportisko gājienu bija krietni vairāk. tagad šīs te smagās traumas bieži gadās pašas no sevis - neviens nepagrūž, neviens neiesit, vnk no fiziskās slodzes neiztur kāda saite vai kauls...
Vecajos laikos bija taads atrvilciens, kaa carls barklijs, kurs vnk sabradaatu visus, neviens vinjam nestajaas celjaa, bija taadi monstri kaa dominiks wilkins, shons kemp, vinjiem taadi monstruaali danki bija, šodien sie speletaji butu topu pirmajas vietaas
1 2 51 komentārs