Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Denveras debitants Porters: "Netiku pie bumbas. Nedrīkstam būt atkarīgi tikai no Jokiča un Mareja"

Agris Suveizda

Denveras debitants Porters: "Netiku pie bumbas. Nedrīkstam būt atkarīgi tikai no Jokiča un Mareja"
Maikls Porters. Foto: AFP/Scanpix

Denveras "Nuggets" Nacionālās basketbola asociācijas izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā no 1-3 panāca 4-3 pret Jūtas "Jazz", un nu komandai tas būs jāpaveic atkal, jo arī pret Losandželosas "Clippers" sērijā ir 1-3. Denveras talantīgais spēka uzbrucējs Maikls Porters uzskata, ka to izdosies izdarīt tikai tad, ja vienības uzbrukums kļūs daudzveidīgāks un mazāk paredzams.

Ceturtās spēles pirmajā puslaikā Porters izcēlās ar 15 punktiem un trāpīja piecus no sešiem metieniem no spēles, taču otrajā puslaikā viņš punktus vairs neguva un izmeta tikai divus metienus. "Netiku pie bumbas," 22 gadus vecais Porters atbildēja, kādēļ viņam neizdevās turpināt pirmajā puslaikā iesākto. Kā liecina Second Spectrum dati, pirmajā puslaikā Porters bumbai pieskārās 25 reizes, kas bija trešais rādītājs komandā, bet otrajā – tikai 12 reizes (septītais rādītājs).

11 izslēgšanas spēlēs "Nuggets" zvaigžņotais duets Nikola Jokičs un Džamals Marejs ir guvuši 49,6% komandas punktu un izmetuši 46,1% metienu no spēles – serbu centra rēķinā ir vidēji 25,7 punkti un 19,5 metieni, bet kanādiešu aizsargs atzīmējies ar 26,5 punktiem un 19,9 metieniem. Porters, kurš 2018. gadā tika draftēts ar 14. numuru, ir guvis vidēji 12,1 punktu un izmetis 10,3 metienus, esot "Nuggets" trešā vijole uzbrukumā.

"Tas ir atkarīgs no lēmumiem uzbrukuma laikā, no treneriem un tā, kura rokās ir bumba. Mēs turpinājām likt uzsvaru uz Jokiču un Mareju – viņi ir lieliski spēlētāji, taču, manuprāt, lai uzvarētu "Clippers", mums ir jāiesaista lielāks spēlētāju skaits. Mums ir labāk jākustina bumba, pret šo komandu nedrīkstam būt paredzami," turpināja Porters, kurš pēc drafta visu sezonu izlaida savainojuma dēļ.

"Domāju, ka, ja tikšu pie lielākām minūtēm laukumā, tad man vajadzētu būt iespējai izteikt savas domas. Droši vien runāšu ar treneriem un sacīšu, kā redzu notikumus laukumā. Mums ir jākustina bumba, mums ir daudz spēlētāju, kuri var spēlēt basketbolu un trāpīt grozā, tādēļ mums ir jāiesaista lielāks spēlētāju skaits," teica Porters. Regulārajā sezonā viņš sāka astoņas no 55 spēlēm un vidēji 16,4 minūtēs sakrāja 9,3 punktus un 4,7 atlēkušas bumbas, bet "play-off" viņš ir sācis trīs no vienpadsmit cīņām un vidēji 25,4 minūtēs nopelnījis 12,1 punktu un 7,1 atlēkušo bumbu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-09-10 17:03, pirms 4 gadiem
Kad kļūsi par treneri, tad varēsi izklāstīt savas taktiskās shēmas! Pagaidām spēlē un neželojies!

     [+] [-]

, 2020-09-10 19:08, pirms 4 gadiem
oxa...
Paldies.
Viņš Tevi sadzirdēja un mēğinās laboties.

     [+] [-]

, 2020-09-10 22:05, pirms 4 gadiem
Mazais mulkis tikko nrmaceja pakluset..