Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bīls: "Esmu lojāls un vēlos palikt "Wizards""

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Bīls: "Esmu lojāls un vēlos palikt "Wizards""
Bredlijs Bīls. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālas basketbola asociācijas (NBA) komandas Vašingtonas "Wizards", kuru aizvadītajā sezonā pārstāvēja arī Dāvis Bērtāns, līderis Bredlijs Bīls atzinis, ka vēlas karjeru noslēgt "Wizards" komandā. Spēlētājs uzskata, ka Vašingtona ir spējīga piesaistīt spēlētājus, kas palīdzēs komandai cīnīties par augstākajiem sasniegumiem.

"Karjeras noslēgšana "Wizards" man nozīmētu ļoti, ļoti daudz," Bīls izteicās kādā podkāstā. "Esmu lojāls un vēlos būt šeit. Esmu parakstījis līguma pagarinājumu. Godīgi sakot, mūsdienās reti sastopama ir situācija, kad spēlētājs uzsāk un noslēdz karjeru vienā un tajā pašā komandā."

"Mans galvenais mērķis basketbola laukumā ir uzvara. Es vēlos uzvarēt, un mums ir jāuzvar. Uzskatu, ka mēs esam spējīgi uzvarēt un domāju, ka šī ir vieta, kas varētu piesaistīt spēlētājus no citām komandām. Protams, ka mums tas ir jāpierāda laukumā," Vašingtonas komandas līderis izteica savas domas par "Wizards" iespējām nākotnē un saviem mērķiem.

Bīls parakstīja divu gadu līgumu pagarinājumu, kas nozīmē, ka viņa līgums ar "Wizards" beigsies 2023. gadā. Jāpiemin gan, ka līguma otrais gads ir spēlētāja opcija – viņš var palikt burvju sastāvā, vai arī kļūt par brīvo aģentu. Saistībā ar komandu, kurā aizvadītajā sezonā uzplauka arī Bertāns, sarunas ir dažādas. Pēc vairākām nopietnām traumām sastāvā atgriezīsies Džons Vols, un nākamā sezona varētu būt ļoti nozīmīga turpmāko komandas vadības lēmumu pieņemšanā. "Wizards" vadībai vēl priekšā sarunas ar latviešu lāzeri Bertānu.

Bīls NBA spēlē kopš 2012. gada. Karjeras laikā viņš vidēji iemetis 21 punktu, savācis četras atlēkušās bumbas un atdevis četras rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
https://nba.nbcsports.com/2020/10/1...

     [+] [-]

, 2020-10-18 13:39, pirms 3 gadiem
Liela cieņa pret šādiem spēlētajiem. Neizvēlas vieglāko ceļu.

  +1 [+] [-]

, 2020-10-18 13:53, pirms 3 gadiem
A.Davis vēlējās palikt NO utt. saka to kas ir jāsaka.

protams Bīls nākamo sezonu būs WAS, ja daudz zaudēs tad reālas iespējas pāriet uz citu klubu.

  +1 [+] [-]

, 2020-10-18 13:55, pirms 3 gadiem
Daniel rakstīja: A.Davis vēlējās palikt NO utt. saka to kas ir jāsaka.

protams Bīls nākamo sezonu būs WAS, ja daudz zaudēs tad reālas iespējas pāriet uz citu klubu.
Ja Volam nebūs baigo traumu un burvji parakstīs Bertānu, tad viņi būs PO komanda. Bīls jau sen varēja pieprasīt treidu, bet to nav izdarījis.

  +1 [+] [-]

, 2020-10-18 17:16, pirms 3 gadiem
Bīls visu laiku ir bijis tādā nelielā Vola ēnā, izņēmums ir tikai iepriekšējā sezona, kad Vērsēns to baiso traumu norāvās. Teorētiski jau burvjiem uzbrukums ir briesmīgs - Vols un Bīls laukumā dara visu (met tālos, pustālos, iet ātrajos un caurgājienos), savukārt no ārpuses mūsu Dāvis var uzpuļīt tā, ka pretiniekam nelabi metīsies. Ja nu viņiem vēl kāds centriņš būtu klāt, kas defā var nostāvēt un pats padsmitus punktus regulāri iekapāt... Katrā ziņā ar Vola atgriešanos šiem komandas spēles stils mainīsies, jo laukumā būs abi līderi (pārējie pie bumbas tiks mazāk).

  +1 [+] [-]

, 2020-10-18 18:28, pirms 3 gadiem
Hachimura, ja vēl pieliek un wall atpakaļ, būs interesanta komanda.

     [+] [-]

, 2020-10-19 15:41, pirms 3 gadiem
Wizards jau bij top3 uzbrukums, ar Wall vajadzētu būt vēl jaudīgāk. Nu un aizsardzībà viņiem jàpieliek ar, tàpat kā Dalasai 😉