Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lenards jau pēc diviem gadiem varēs atkal nonākt brīvo aģentu tirgū

Emils Ozerinskis

Lenards jau pēc diviem gadiem varēs atkal nonākt brīvo aģentu tirgū
Kavai Lenards. Foto: Zumapress/Scanpix

Aizvadītās sezonas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas vērtīgākais spēlētājs un divkārtējais līgas čempions Kavai Lenards parakstījis līgumu ar Losandželosas "Clippers". Par pārsteigumu kļuvis līguma termiņš, kas ļaus jau pēc divām sezonām Lenardam atkal nonākt brīvo aģentu tirgū.

Aizvadītajā sezonā Toronto "Raptors" komandu Kavai Lenards aizveda līdz līgas čempionu titulam. Starpsezonā, būdams brīvais aģents, 28 gadus vecais basketbolists izvēlējās atgriezties dzimtajā Kalifornijā, pievienojoties Losandželosas "Clippers". Interesants gan izrādījies spēlētāja un komandas noslēgtais līguma termiņš - trīs gadi par 103 miljonu atlīdzību, taču pēc līguma otrās sezonas Lenardam būs spēlētāja iespēja pārtraukt kontraktu, tādējādi atkal nokļūstot brīvo aģentu tirgū.

Zīmīgs šis apstāklis ir tādēļ, ka 2021. gada vasarā Lenards būs desmit gadu līgas veterāns, kas ļaus viņam saņemt krietni lielāku piedāvājumu no "Clippers" komandas. Pēc divām sezonām Losandželosas komanda varēs piedāvāt Kavai Lenardam maksimālo četru gadu līgumu par 196 miljoniem. Līdzīga opcija kontraktā tajā pašā vasarā būs arī Lenarda jaunajam komandas biedram Polam Džordžam, kurš 2021. gada brīvo aģentu tirgū no "Clippers" varēs saņemt piecu gadu līgumu par 253 miljoniem.

Nākamās vasaras brīvo aģentu tirgus solās būt samērā kluss, jo starp skaļākajiem vārdiem šobrīd tajā paredzami Kails Laurijs un Demārs Derouzens, kuri, lai gan zvaigžņu spēles līmeņa dalībnieki, nav pašas spožākās zvaigznes. Tādēļ komandas jau sākušas gatavoties brīvo aģentu tirgum, kas gaidām 2021. gadā, kad, iespējams, jaunu līgumu gaidīs Janis Adetokunbo.

  +3 [+] [-]

, 2019-07-10 19:48, pirms 5 gadiem
Viss, Knicks var turpināt tankoties 2 gadus, solot Ņujorkai, ka notiek pārbūve un ka mērķis būs Kawhi

  +2 [+] [-]

, 2019-07-10 19:56, pirms 5 gadiem
Talak pa LAL nez vai kur vairs dosies,.

  +1 [+] [-]

, 2019-07-10 19:56, pirms 5 gadiem
Kawhi iet uz rekordu😎😆 ( championship with separate teams)
Clippers un tad LAL??

     [+] [-]

, 2019-07-10 20:17, pirms 5 gadiem
Būba rakstīja: Viss, Knicks var turpināt tankoties 2 gadus, solot Ņujorkai, ka notiek pārbūve un ka mērķis būs Kawhi
Nē nu teorētiski viņi iet uz 2021 FA mārketu kaut,vai redzot Rendla līgumu 2+1 ar TO.Tā gada FA sākas ar Grieķu Jāni,PG13(PO),Kawhi(PO),CJ,Gobērs,Oladipo utt..Protams pa to laiku var jau kāds no viņiem parakstīt ext.

     [+] [-]

, 2019-07-10 20:20, pirms 5 gadiem
Cerams pacels kausu arī pēc gada! Lai gan maz ticams.

     [+] [-]

, 2019-07-10 20:36, pirms 5 gadiem
Nebūs traumu, varēs diktēt savus noteikumus Cerams, ka nepienāks tāds laiks, kā bija SAS sastāvā esot, ka negrib, nevar vai vēl kkas...

     [+] [-]

, 2019-07-10 21:44, pirms 5 gadiem
Lenards atgādina tādu gangsta čali , ar viņu ta ka bitēm neko nevar paredzët.Bet nu patīk šādi tipa spēlētāji vismaz man

     [+] [-]

, 2019-07-10 22:00, pirms 5 gadiem
Nesaprotu par ko tāds baigais izbrīns....

Kad KD vai Lebrons visu laiku močī 1+1, lai būtu variēšanas iespējas, tad nav nekas zinies.

Bla.... bet PG iespējams 250M līgums??? KOSMOSSSSSS! Ja noslēgs, protams, pēdējos gados atkal būs kārtējais nekustināmais līgums.

     [+] [-]

, 2019-07-11 14:55, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nesaprotu par ko tāds baigais izbrīns....

Kad KD vai Lebrons visu laiku močī 1+1, lai būtu variēšanas iespējas, tad nav nekas zinies.

Bla.... bet PG iespējams 250M līgums??? KOSMOSSSSSS! Ja noslēgs, protams, pēdējos gados atkal būs kārtējais nekustināmais līgums.
Kosmoss tāds, ka šiem spēlētājiem saņemot lielākas summas, tas ietekmē arī parastos iedzīvotājus.
TV līgums noslēgtais ir ar iespaidīgu summu un spēlētāju individuāli sponsoru līgumu arī noteikti palielinās augot spēlētāja pamatalgai, tātad arī produkti, ko šie spēlētāji reklamē vai kas tiek reklamēts spēļu laikā nevar būt lētāks kā bija.

Veiksmi visiem būt tik pat strādīgiem kā šiem profesionāļiem un turpmāk saņemt lielākus ienākumus!