Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kurucam pēdējā pārbaudē zaudējums pret čempioni, Ērvingam 19 punkti

Rolands Eliņš

Kurucam pēdējā pārbaudē zaudējums pret čempioni, Ērvingam 19 punkti
Rodions Kurucs spēlē pret Toronto. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā pēdējo pārbaudes spēli pirms jaunās sezonas aizvadīja Bruklinas „Nets”, kas ar 107:123 savā laukumā piekāpās Toronto „Raptors”. Rodions Kurucs guva piecus punktus.

Rodions Kurucs nospēlēja 21 minūti, kas bija otrs lielākais spēles laiks starp rezervistiem, un guva piecus punktus (2p. 1/3, 3p. 1/3), kā arī savāca sešas atlēkušās bumbas, divas no tām uzbrukumā. Kuruca rēķinā arī viena pārtverta bumba, divas kļūdas un četras piezīmes. Viņa +/- rādītājs šoreiz bija mīnus seši.

Kurucs piedalījās visās četrās „Nets” pirmssezonas pārbaudes spēlēs, vidēji laukumā pavadot 23 minūtes. To laikā viņš vidēji mačā guva 6.8 punktus un savāca 5.3 atlēkušās bumbas, trāpot 41% metienu no spēles. Jāatgādina gan, ka 21. oktobrī Kurucam bija nolikta tiesas sēde par apsūdzībām uzbrukumā draudzenei šovasar. Viņa advokāts gan iepriekš bija izteicis cerību, ka izdosies panākt apsūdzību atsaukšanu. „Nets” NBA sezonu sāks 24. oktobrī pret „Timberwolves”.

„Nets” bija uzvarējusi trīs iepriekšējās pārbaudes spēlēs – pret Brazīlijas klubu un divreiz pret „Lakers” Ķīnā. Šonakt tika pieredzēts pirmais zaudējums, otrajā ceturtdaļā pret „Raptors” ielaižot 46 punktus un pēc tam visu otro puslaiku atrodoties pamatīgos iedzinējos.

Bruklinas sastāvā pirmo pilnvērtīgo pārbaudes spēli aizvadīja Kairijs Ērvings, kuram treniņnometni pabojāja sejas traumu, kas tika atsvaidzināta mača pret „Lakers” pašā sākumā. No Bostonas „Celtics” šovasar pārnākušais Ērvings nospēlēja 25 minūtes, trāpīja septiņus metienus no 17 un guva 19 punktus. Viņam arī četras piespēles un četras kļūdas.

„Nets” sastāvā šoreiz krietni mazāks spēles laiks tika Džananam Musam, bosnietim, kurš lieliski aizvadīja pirmssezonas ciklu. Viņš astoņās minūtēs gan tāpat paspēja tikt pie septiņiem punktiem, un „Nets” treneris Kenijs Etkinsons pirms mača ASV medijiem atzina, ka nebija gaidījis Musas iesaistīšanos cīņā par vietu „Nets” spēlētāju rotācijā.

Toronto „Raptors” tikmēr pirmssezonu pabeidza ar bilanci 2-2. Šonakt tās sastāvā ar 18 punktiem rezultatīvākais bija Odžijs Anunobijs, 15+11 sakrāja Seržs Ibaka, bet pa 11 punktiem sameta Marks Gazols un Paskāls Siakams.

Izmantotie resursi:
The official site of the NBA | NBA.com

     [+] [-]

, 2019-10-19 08:17, pirms 4 gadiem
Rodions blāvs,zinot fona info nav brīnums. Cik stulbi sev visu sajāja