Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Entonijs, Lins un "Knicks" viesosies pie Novicka Dalasā

Entonijs, Lins un "Knicks" viesosies pie Novicka Dalasā
Ņujorkas "Knicks" vienības basketbolisti
Foto: AP/Scanpix

Šonakt plkst. 3.30 pēc Latvijas laika Dalasā, American Airlines Center basketbola arēnā, Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) regulārās sezonas maču aizvadīs pašreizējā čempionvienība „Mavericks”, kura mērosies spēkiem ar Karmelo Entonija pārstāvēto Ņujorkas „Knicks” vienību. Šis būs otrais no diviem abu komandu savstarpējiem mačiem šajā regulārajā sezonā.

Iepriekšējais abu vienību mačs norisinājās 19. februārī, un sakrita ar laiku, kad „Knicks” (bilance 18-19, izbraukumā 7-10, 8.v. Austrumu konferencē) vienība aizvadīja mačus uz pacēluma viļņa, pateicoties Džeremijam Linam. Mačā, kas norisinājās Ņujorkā „Mavericks” (22-17, savā laukumā 14-7, 6.v. Rietumu konferencē) vienība cieta zaudējumu ar 97:104. Lins izcēlās ar 28 gūtiem punktiem, 14 rezultatīvām piespēlēm (karjeras rekords) un piecām pārtvertām bumbām. Pirms 19. janvāra mača „Knicks” vienība 17 mačos no 19 iepriekšējiem savstarpējiem mačiem bija cietusi neveiksmi.

Pēdējos mačos, no kuriem vairāki ir aizvadīti izbraukumā, Linam tik labi vairs nav veicies – ir samazinājusies gan viņa rezultativitāte, gan krities rezultatīvo piespēļu skaits vidēji mačā, kā arī palielinājies pieļauto kļūdu skaits. Saspēles vadītājs gan atzīst, ka „labāk, lai viņš pašlaik – regulārās sezonas mačos – demonstrē tik sliktu sniegumu nekā izslēgšanas mačos, kad katrs mačs būs svarīgs”.

Taisons Čendlers, kurš pirms gaidāmā mača beidzot saņems savu NBA čempiona gredzenu, kuru „Mavs” sastāvā izcīnīja aizvadītajā sezonā, noteikti Dalasā tiks sagaidīts ļoti silti, jo viņš palīdzēja Dalasas vienībai pagājušā gada jūnijā tikt pie pirmā čempionu titula tās pastāvēšanas vēsturē. Čendlers pagājušajā sezonā bija „Mavs” vienības labākais cīnītājs par bumbām un metienu bloķētājs

Centra spēlētājs abu vienību iepriekšējā savstarpējā cīņā izcēlās ar double-double, jo guva 14 punktus un izcīnīja 10 atlēkušās bumbas. Gaidāmajā cīņā Čendleram varētu veikties vismaz tikpat labi, jo sagaidāms, ka Dalasas pamatsastāva centra pozīcijas spēlētājs Brendans Heivūds potītes traumas dēļ, kuru viņš guva pirmdienas mačā pret „Thunder”, varētu neiziet laukumā gaidāmajā cīņā. „Mavericks” aizvadītās nakts mačā ar 91:95 cieta neveiksmi pret Rietumu konferences līdervienību.

„Mavericks” ir cietusi zaudējumus sešos no pēdējiem astoņiem mačiem, ieskaitot maču pret „Knicks”. Pirms abu vienību šīs sezonas pirmās savstarpējās cīņās „Mavs” vienība bija uzvarējusi sešos mačos pēc kārtas, taču Ņujorkas vienība ar Linu priekšgalā pamanījās pārtraukt uzvaru sēriju.

Dirks Novickis aizvadītās nakts zaudējumā pret „Thunder” guva 27 punktus, savukārt sestdien gūtajā uzvarā pat „Jazz” Novickis pamanījās iekrāt 40 punktus, kas ir viņa šīs sezonas rekords. Dalasas vienība mačā pret Oklahomsitiju izpildīja 10 soda metienu, savukārt OKC - 33.

Līdzīgi kā „Thunder” vienība arī „Knicks” ir viena no līgas līderēm pēc vidēji mačā izpildītājiem soda metieniem, lielā mērā pateicoties komandas līderim Karmelo Entonijam, kurš neizgāja laukumā traumas dēļ abu vienību iepriekšējā mačā. Entonijs, pārstāvot vēl „Nuggets” vienību, 2009. gada play-off sērijā pret „Mavs” kļuva par dalasiešu lielāko kapraci, vidēji mačā gūstot 30 punktus. Uzbrucējs palīdzēja Denveras vienībai pārspēt „Mavs” visā sērijā ar 4:1.

Entonijs kopš traumas sadziedēšanas ir piedalījies piecos mačos (visos laukumā devies pamatsastāvā), vidēji mačā gūstot 18,4 punktus (vairāk nekā par trim punktiem sliktāks rādītājs nekā pirms traumas gūšanas) un uzbrūkot grozam ar 41,7 procentu precizitāti no spēles.

Izmantotie resursi:
NBA.com

Kura vienība izcīnīs uzvaru gaidāmajā mačā?

  • 24

  • 25


 +24 [+] [-]

, 2012-03-06 20:48, pirms 12 gadiem
Kad beidzot beigs pieminēt to kļūdu vācelīti Linu?

  +7 [+] [-]

, 2012-03-06 21:16, pirms 12 gadiem
Domu_Lasītājs rakstīja: Kad beidzot beigs pieminēt to kļūdu vācelīti Linu?
ka nak preti labaks saspelnieks Lins pazud ka nebijis.Kludas viena pec otras,piespeles maz un metieni samociti...laikam vina sapnis bus izsapnots

 +11 [+] [-]

, 2012-03-06 21:24, pirms 12 gadiem
Domu_Lasītājs rakstīja: Kad beidzot beigs pieminēt to kļūdu vācelīti Linu?
Laikam sportacentru lasa daudz aziāti, citu pamatojumu neredzu viņu pieminēt.

  -1 [+] [-]

, 2012-03-06 21:55, pirms 12 gadiem
Kerchs rakstīja: Laikam sportacentru lasa daudz aziāti, citu pamatojumu neredzu viņu pieminēt.
tā rēcu ;dd

  +3 [+] [-]

, 2012-03-06 21:55, pirms 12 gadiem
Es par Knicks. Patīk Knicks sastāvs šogad, tikai ceru, ka Stoudamire sāks atkal dominēt zem groziem. Tagad, kad Novaks sācis kapāt + parakstīja JR Smith un Baron Davis sācis spēlēt, viņiem solīds beņķis arī. Nepatīk Lin daudzās kļūdas, bet tas ir saprotams, ka viņš normālu NBA basketbola spēlē apmēram 2 nedēļas un tagad visas komandas aizsardzībā koncentrējas uz viņu, bišk nepierasti. Bet nu anyway, par labu spēli un Knicks uzvaru, cerams!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja