Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Izbeidz lietu pret "Warriors" un Elisu par seksuālu uzmākšanos

Andrejs Siliņš

Izbeidz lietu pret "Warriors" un Elisu par seksuālu uzmākšanos
Monta Eliss atkal varēs koncentrēties tikai cīņām laukumā
Foto: AP/Scanpix

Bijusī Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" darbiniece Ērika Smita atsaukusi organizācijai un komandas bijušajam spēlētājam Monta Elisam izvirzītās apsūdzības par seksuālu uzmākšanos.

Pagājušā gada decembrī, īsi pirms sezonas sākuma, Smita apgalvoja, ka Eliss viņai, sūtot īsziņas uz darba telefonu, uzmācies laika posmā no 2010. gada novembra līdz 2011. gada janvārim. Sievietes advokāts norādīja, ka klientes rīcībā ir spēlētāja sūtītās fotogrāfijas, kas pierāda Elisa neganto rīcību. Tiesā šīs fotogrāfijas arī tika atklātas, un tajās bija redzamas basketbolista ģenitālijas.

Savukārt savu bijušo darba vietu Smita vainoja šīs lietas slēpšanā, jo organizācijai tas bijis zināms. Sākotnēji bijusī sabiedrisko attiecību nodaļas direktore vēlējās visu atrisināt bez tiesas palīdzības, taču klubs esot atteicies rīkoties. Lai gan lieta tika līdz tiesai, tagad abas puses radušas izlīgumu, vēsta ziņu aģentūra "The Associated Press".

Vienošanās nianses netiek izpaustas.

Monta Eliss gan vairs nespēlē "Warriors" rindās, jo aizvadītajā sezonā tika aizmainīts uz Milvoki "Bucks".

Izmantotie resursi:
The Associated Press

  +2 [+] [-]

, 2012-06-09 17:35, pirms 12 gadiem
sapikoja, ko arii gribeeja un miers

  +1 [+] [-]

, 2012-06-09 21:20, pirms 12 gadiem
Tapeec elisam nebija shogad videeji 40 pt tagad buus!

  +4 [+] [-]

, 2012-06-10 01:35, pirms 12 gadiem
gaidam fotogrāfijas..... ?