Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Knicks” mājās uzvar „Suns”, Entonijam 34 punkti

Rolands Eliņš

''Knicks” mājās uzvar „Suns”, Entonijam 34 punkti
Karmelo Entonijs vada savas komandas uzbrukumu
Foto: AFP/Scanpix

„Madison Square Garden” arēnā Ņujorkā šodien viesojās Fīniksas „Suns” basketbolisti, kuri bija spiesti atzīt vietējā “Knicks” pārākumu ar rezultātu 99:106. Uzvarētājiem 34 punktus guva Karmelo Entonijs, un „Knicks” šajā sezonā joprojām ir nepārspēti savā laukumā.

„Knicks” jau pirmajās sešās minūtēs izvirzījās vadībā 21 pret 6, Karmelo Entonijam gūstot 8 punktus. Turpinājums gan tik gluds neizdevās, jo Rašīds Volless uzreiz pēc iesaistīšanās spēlē saņēma tehnisko piezīmi, kā arī pēc Gorana Dragiča neprecīzā soda metiena Volless skaļi noteica „Ball don`t lie!” („Bumba nemelo”), par ko tika sodīts ar otru tehnisko piezīmi un izraidīts no spēles. Volless šo izteikumu pēc pretinieku neprecīziem soda metieniem savā karjerā ir izmantojis jau ilgus gadus, taču šoreiz tiesneši izlēma viņu sodīt.

„Knicks” sastāvā savainojuma dēļ nebija pieteikts arī otrs rezerves centrs Markuss Kembijs, līdz ar to spēlē nācās iesaistīties debitantam Krisam Kopelandam, kurš pārsteidza, realizējot savus pirmos trīs metienus, kā arī brītiņu vēlāk pēc Entonija neprecīza metiena efektīgi trieca bumbu grozā. Kopelanda veiksmīgā spēle un „Knicks” pārsvars zem groziem ļāva Ņujorkas komandai puslaiku noslēgt ar rezultātu 42:59.

Otrajā puslaikā „Knicks” savu pārsvaru spēja noturēt, un lai arī „Suns” ceturtās ceturtdaļas vidū un beigās spēja atgriezt intrigu spēlē, taču tuvāk par četriem punktiem „Suns” pietuvoties nespēja, zaudējot savu 11. spēli sezonā ar rezultātu 99:106.

Uzvarētāju sastāvā 34 punktus guva Karmelo Entonijs, savukārt Reimonda Feltona rēķinā 23 punkti. Fīniksas „Suns” rindās veiksmīgi darbojās poļu centrs Marcins Gortats, kuram 18 punkti un 10 atlēkušās bumbas. „Knicks” ierasti veiksmīgi uzbruka no tālās distances (12 precīzi tālmetieni), kā arī pieļāva tikai septiņas kļūdas.

„Knicks” bija jau septītā uzvara mājas arēnā, un klubs pašlaik atrodas otrajā vieta Austrumu konferencē ar bilanci 12-4. Fīniksas „Suns” tik spoži neiet, un viņi atrodas 13. vietā Rietumu konferencē.

Izmantotie resursi:
Nba.com
Espn.com

     [+] [-]

, 2012-12-02 22:13, pirms 12 gadiem
Tas ir bullshits par, ko tagad soda spēlētājus!!

     [+] [-]

, 2012-12-02 22:29, pirms 12 gadiem
Tās ir drausmas. Tizlie tiesneši, kur vēl tizlāku piezīmi dot?!

  +2 [+] [-]

, 2012-12-02 23:53, pirms 12 gadiem
Manuprat, Feltons ritigi labi iederas sai komanda, un bus ari atslega Knicks panakumiem, protams, ari Carmelo apnemiba spelet aizsardziba, jo sobrid izskatas, ka viss notiek.Amare ari pazinojis, ka ir ar mieru iesaistities spele no solina