Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA mēneša treneri - Popovičs un Riverss

NBA mēneša treneri - Popovičs un Riverss
Doks Riverss (pa kreisi)
Foto: AFP/Scanpix

Par aizvadītā mēneša labākajiem treneriem Nacionālajā Basketbola asociācijā (NBA) atzīti Bostonas "Celtics" trenējošais Dokss Riverss un Sanantonio "Spurs" priekšstāvis Gregs Popovičs.

Doks Riverss palīdzēja "Celtics" sasniegt 13-4 bilanci, kas bija dalīta labākā Austrumu konferencē. Šādu pašu rezultātu sasniedza Orlando "Magic". Bostonas klubs astoņos mājas mačos piedzīvoja tikai vienu zaudējumu. Interesanti, ka vienīgais zaudējums tika piedzīvots pret Rietumu konferences komandu. Pēc aizvadīta pirmā mēneša NBA regulārajā sezonā ķelti ir vienīgā līgas komanda, kas no spēles metusi ar precizitāti virs 50% (50,4%). Celtics" ir arī pirmajā vietā NBA pēc vidēji spēlē atdotajām rezultatīvajām piespēlēm (26,5) un Austrumu konferencē pēc vidējās spēļu starpības (+7,9).

Grega Popoviča vadītā "Spurs" sasniedza labāko bilanci līgā 15-2, kas ir veiksmīgākais starts komandas pastāvēšanas vēsturē. Sanantonio kluba kontā arī 12 pēc kārtas uzvarēti mači novembrī. "Spurs" ir vienīgā komanda, kas līdz šim izcīnījusi uzvaras visās līdzšīnējās izbraukuma spēlēs. Vēl klubs ir pirmajā vietā vidējās spēļu starpības ailītē (+9,0), kā arī trešais rezultatīvākais NBA ar vidēji gūtiem 107,8 punktiem.

Pārējie nominētie treneri: Montijs Viljamss (Ņuorleānas "Hornets"), Maiks D'Antoni (Ņujorkas "Knicks"), Skots Brūkss (Oklahomsitijas "Thunder"), Stens Van Gandijs (Orlando "Magic") un Džerijs Slouns (Jūtas "Jazz").

Izmantotie resursi:
Where amazing happens. | NBA.COM

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-12-02 00:00, pirms 13 gadiem
Brand87 rakstīja: Gribu redzēt San Antonio finālā, ar Celtics, kur ar 4:3 uzvarēs Celtics, 7. spēlē pēdējo uzvaras metienu iemestu GĀRNETS
tas tik jokx
Ceru ka tā būs. lai piepildās tavi vārdi.