Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL bronzas treneris Gulbis turpinās vadīt "Jūrmalu"

Emils Ozerinskis

LBL bronzas treneris Gulbis turpinās vadīt "Jūrmalu"
Mārtiņš Gulbis
Foto: Basket.lv

Latvijas - Igaunijas apvienotās līgas komanda BK "Jūrmala" vienojusies par sadarbības turpināšanu ar galveno treneri Mārtiņu Gulbi, kurš pēdējās divās sezonās palīdzējis savām komandām izcīnīts Latvijas čempionāta medaļas.

Jaunā vienošanās starp galveno treneri Mārtiņu Gulbi un "Jūrmalu" panākta uz divām sezonām pēc struktūras 1+1. Aizvadītajā sezonā 27 gadus vecais treneris aizveda jūrmalniekus līdz Latvijas čempionāta bronzas medaļām, ko pirms gada trenerim izdevās paveikt arī ar nu jau savu darbību beigušo "Barons kvartāls" komandu. Tāpat aizvadītajā sezonā Gulbis kopā ar jūrmalniekiem ieguva Baltijas līgas sudraba medaļas, finālsērijā piekāpjoties tikai Pasvāles "Pieno Žvaigždes".

Mārtiņs Gulbis ir visu laiku jaunākais Latvijas basketbola līgas galvenais treneris. Pēc spēlētāja karjeras noslēgšanas ļoti agrā jaunībā, ko piespieda trauma, jau 20 gadu vecumā Gulbis stājās "Barons kvartāls" komandas stūres, uzstādot rekordu ko diezin vai kādam izdosies pārspēt. 2014. gadā speciālists stājās "Jelgavas" galvenā trenera amatā, Zemgales lielākajā pilsētā pavadot divas sezonas. Aizpērnajā gadā Gulbis atgriezās "Barons kvartāls" galvenā trenera amatā, pirmo reizi savu komandu aizvedot līdz LBL medaļām. Tāpat jaunais treneri vadījis Latvijas kadetu izlases, šogad Eiropas čempionātā ierindojoties astotajā vietā.

Mārtiņa Gulbja komentārs par palikšanu "Jūrmalas" galvenā trenera amatā: "Izaicinājumi ir tie, kas dzīvē dzen uz priekšu. Līdz ar to man nav jāmeklē motivācija paliekot "Jūrmalas" organizācijā, jo šeit cilvēki atdod visu, lai sasniegtu izvirzītos mērķus. Cenšos skaļi nerunāt par mērķiem. Prieks, ka šo sezonu esam uzsākuši laicīgi un varēsim labāk sagatavoties tieši fiziski un mentāli. Sastāvs iezīmējās jauns, strādāt gribošs. Kopumā svarīgākais ir katram saprast savu vietu komandā un nekad neapstāties individuālajā un komandas izaugsmē."

Ziņojot par vienošanos ar Mārtiņu Gulbi, "Jūrmala" uzsākusi informēt par savu sastāva komplektāciju jaunajai sezonai. Pirms gada jaunizveidotā "Jūrmala" kluba prezidenta Edgara Jeromanova vadībā sastāvu nokomplektēja vien sezonas pašā priekšvakarā. Taču neskatoties uz to jūrmalniekiem padevās ļoti sekmīga sezona, LBL pamatturnīrā izcīnoti 22 uzvaras 29 spēlēs. Savukārt play-off turnīrā "Jūrmalai" pietika ar trīs spēlēm, lai bronzas sērijā apspēlētu "Ogri".

  +3 [+] [-]

, 2018-08-24 13:14, pirms 6 gadiem
Intresanti kāds būs sastāvs vaitik vairāki spēlētaji nebūs devušies uz citiem klubiem.

  -3 [+] [-]

, 2018-08-24 13:25, pirms 6 gadiem
lai tik trenē, bet lai nelien iekšā jauniešu izlasēs. Ar savu uzvedību un kliegšanu viņš nav tiem domāts. Ar jauniešiem tā nevar rīkoties. Lai kliedz uz večiem!

  +3 [+] [-]

, 2018-08-24 13:30, pirms 6 gadiem
ir kādas baumas dzirdētas , kas varētu spēlēt Jūrmalā?

  +1 [+] [-]

, 2018-08-24 14:13, pirms 6 gadiem
turpina iepriekšējās sezonas tradīciju un komplektējas īsi pirms čempionāta sākuma. Jēkabpilij arī viss vēl priekšā.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-24 16:45, pirms 6 gadiem
Štoļi noēdies pa vasaru būs ? Vai neveiksmīga bilde
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-08-24 21:52, pirms 6 gadiem
D-Mob rakstīja: Štoļi noēdies pa vasaru būs ? Vai neveiksmīga bilde
visiem treneriem taču izstrādājas alus vēderiņš. paskaties uz jasikēviču, raimondu feldmani, štālbergu.

     [+] [-]

, 2018-08-24 22:35, pirms 6 gadiem
Galvenais, lai netoto

     [+] [-]

, 2018-08-24 23:36, pirms 6 gadiem
Gan jau, ka labs treneris.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-24 23:43, pirms 6 gadiem
D-Mob rakstīja: Štoļi noēdies pa vasaru būs ? Vai neveiksmīga bilde
Bronza bija iespaidīgi. Lai ēd labi.