Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Zem VEF groziem turpinās spēlēt soms Madsens

Emils Ozerinskis

Zem VEF groziem turpinās spēlēt soms Madsens
Aleksandrs Madsens. Foto: FIBA championsleague.basketball

Latvijas basketbola čempionvienība "VEF Rīga" paziņojusi par vienošanās panākšanu ar Somijas izlases basketbolistu Aleksandru Madsenu, kurš jau pērn spēlēja Jāņa Gailīša trenētajā komandā.

Rīgas VEF šodien apstiprinājusi sadarbības turpināšanu ar 25 gadus veco Somijas basketbolistu Aleksandru Madsenu. 208 cm garais un 104 kg smagais centra spēlētājs jau pērn bija galvaspilsētas komandas garajā galā.

Pagājušajā sezonā Madsens piedalījās 11 FIBA Čempionu līgas mačos, statistikā atzīmējosties ar 6,8 punktiem un 4,5 atlēkušajām bumbām vidēji mačā. Spēlējot vietējā čempionātā pret Latvijas un Igaunijas komandām, soms laukumā devās 18 spēlēs, kurās sasniedza 7,3 punktus un 6,2 atlēkušās bumbas vidēji spēlē. Tā kā sezona tika pārtraukta pirms izšķirošajām spēlēm, LBS Latvijas čempionātam vietas sadalīja izejot no Latvijas - Igaunijas līgas regulārās sezonas rezultātiem. Līdz ar to "VEF Rīga" tika klasificēta kā valsts čempione.

Šajā statpsezonā "VEF Rīga" sastāvam pievienojušies Mārcis Vītols, Aigars Šķēle, Artis Ate un amerikānis Kails Olmens. No pērnās sezonas sastāva Rīgas vienības rindās palikuši Arnolds Helmanis, Verners Kohs un arī Aleksandrs Madsens.

     [+] [-]

, 2020-07-21 15:34, pirms 4 gadiem
Nekas īpašs, bet naudu daudz neprasa un savu darbiņu izdara!