Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Jēkabpilij" pievienojas divas sezonas Igaunijā pavadījušais Stumbris

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Jēkabpilij" pievienojas divas sezonas Igaunijā pavadījušais Stumbris
Roberts Stumbris
Foto: Ain Liiva

Latvijas Basketbola līgas klubu "Jēkabpils", kas pagājušajā sezonā nespēja iekļūt izslēgšanas spēļu turnīrā, papildinājis 23 gadus vecais uzbrucējs Roberts Stumbris, kurš pēdējos divus gadus pavadīja Igaunijā.

"“Izlemt nebija grūti, jo "Jēkabpils" laicīgi bruņojas - sastāvā ir basketbolisti ar spēcīgiem uzvārdiem, piemēram, Šeļakovs un Aleksejevs. Var redzēt, ka komandai ir nopietni mērķi. Aprunājos ar aģentu un lēmumu pieņēmu nešauboties," sacīja divus metrus garais Roberts Stumbris.

"Roberts ir atlētisks uzbrucējs ar plašu uzbrukuma arsenālu. Var spēlēt ar muguru pret grozu, apspēlēt aizsargu no ārpuses un arī izpildīt metienu no distances. Aizvadījis rezultatīvu sezonu Igaunijas čempionātā, bijis viens no komandas līderiem. Vērtīga ir arī viņa spēle aizsardzībā – vienlīdz labi spēj apturēt ārējās līnijas spēlētājus un nepieciešamības gadījumā arī spēka uzbrucējus," stāstīja "Jēkabpils" galvenais treneris Rūdolfs Rozītis.

Pagājušajā sezonā Igaunijas komandas Rakveres "Tarvas" rindās Stumbris Baltijas līgā piedalījās 14 mačos un katrā vidēji 28 minūtēs guva 14,9 punktus, izcīnīja 4,9 bumbas zem groziem un atdeva 1,6 rezultatīvas piespēles. Savukārt Igaunijas Basketbola līgā uzbrucējs 31 spēlē laukumā atradās vidēji 31 minūti, un šajā laikā savas komandas kontam pievienoja vidēji 16 punktus, 5,1 atlēkušo bumbu un 1,1 reizi atdeva rezultatīvu piespēli komandas biedriem.

"Jēkabpils" galvenā trenera Rozīša rīcībā šobrīd ir desmit spēlētāju: Renārs Magone, Jurijs Aleksejevs, Jānis Antrops, Kristaps Miglinieks, Artūrs Vītiņš, Mikus Sokolovs, Oskars Virsis, Edgars Štelmahers, Andrejs Šeļakovs un Roberts Stumbris.

Izmantotie resursi:
BKJekabpils.lv

  +5 [+] [-]

, 2016-07-14 16:16, pirms 8 gadiem
Jēkabpilij izskatās tīri pieklājīgs sastāvs, tik neesmu pārliecināts par treneri Rozīti.

  +1 [+] [-]

, 2016-07-14 16:25, pirms 8 gadiem
vienīgais ko vēl gaidu ir, ka ar Sirsniņu pagarinās līgumu tad būtu pavisam ideāli

  +1 [+] [-]

, 2016-07-14 16:32, pirms 8 gadiem
Sirsniņu noteikti jānotur.Īsts komandas līderis

  +1 [+] [-]

, 2016-07-14 16:57, pirms 8 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Jēkabpilij izskatās tīri pieklājīgs sastāvs, tik neesmu pārliecināts par treneri Rozīti.
es gan esmu pārliecināts, vislabāko iespaidu jau atstāja jaunatnes līgā kā nepiekāpīgs kapātājs, kurš nesa Rīdzenes komandai vienu titulu pēc otra!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-07-14 17:43, pirms 8 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Jekabpils tiri labu blici nokomplektejusi, savējie ir savējie, un noteikti nebūs sliktāki par lētiem leģionāriem, kas izmet pie 20 un iemet 5 metienus.

Sirsniņš būs dārgs, un ja to izdosies noturēt, tad apsveicami!
no kuriem krūmiem tu izlīdi vācieša kungs, saldais impis netu atslēdza vai?

  +1 [+] [-]

, 2016-07-14 17:56, pirms 8 gadiem
Kādu lēģi vēl vajag, kas lido virs groza stīpas!

     [+] [-]

, 2016-07-14 18:43, pirms 8 gadiem
Ko vecais Skele ,ir info

     [+] [-]

, 2016-07-14 18:47, pirms 8 gadiem
valjero rakstīja: es gan esmu pārliecināts, vislabāko iespaidu jau atstāja jaunatnes līgā kā nepiekāpīgs kapātājs, kurš nesa Rīdzenes komandai vienu titulu pēc otra!
Melderis arī bija nepiekāpīgs kapātājs

  +1 [+] [-]

, 2016-07-14 20:20, pirms 8 gadiem
D.Rozītis, V,Iļins, L.Blaus, A.Vairogs, M.Laksa, A.Šķēle, Ž.Peiners, D.Geks, A.Strelnieks, J,Bērziņš, I.Aizpurs, G.Antrops, K.Čavars, A.Helmanis, I.Gromovs, I.Žvīgurs, E.Jeromānovs K.Mediss, E.Šmits, U.Pinete, J.Dilevka P.Veselovs, A.Dūšelis, R,Sirsniņš, S.Silavs, J.Pozņaks, A,Epners, R,Freimanis, D.Zonne, A,Ausējs, R,Nārķis, K,Gludītis, S.Mētra, K.Dārgais, K.Šiliņš, R,Mednis, A,Justovičs, H.Rubenis, A.Čavars K.Pļavnieks, K.Apsītis, M.Vītols, L.Mizis, S.Bēts, G.Sīpoliņš, L.Jaunzems, D.Brizgālovs, R,Krūmiņš, E.Lasenbergs. K.Rūmiņš, J,Rozītis, E.Krūmiņš, M.Berķis, K.Kanbergs D.Lejasmeirs, E.Kalve, R.Zaķis, A,Bricis, K.Vecvagars, R.Strupovičs, R.Kuksiks, K.Zeidaks, I.Bankevics.
Šie ,manuprāt, +/- ir tie spēlētāji kuri ir pieejami un kuri varētu interesēt top 8 LBL klubiem. Nezinu gan kāda situācija ir ar ārzemēs spēlējošiem, bet tā pat piemetu klāt. Interesanti ko paņems VEF un Ventspils , kas paliks priekš Ordo un Liepājas, ko sev piemeklēs Jēkabpils un kā sadalīsies pārējiem.

  +2 [+] [-]

, 2016-07-14 22:40, pirms 8 gadiem
Ar tiem Igaunijas vidusmēra klubu līderiem ir riskanti, Silavs tam ir piemērs.
Runājot par Sirsniņu, tad es nevaru iedomāties vinu citā Lbl komandā, pa šiem gadiem kļuvis par tādu kā J-pils simbolu!

  +1 [+] [-]

, 2016-07-14 22:41, pirms 8 gadiem
serkocins rakstīja: D.Rozītis, V,Iļins, L.Blaus, A.Vairogs, M.Laksa, A.Šķēle, Ž.Peiners, D.Geks, A.Strelnieks, J,Bērziņš, I.Aizpurs, G.Antrops, K.Čavars, A.Helmanis, I.Gromovs, I.Žvīgurs, E.Jeromānovs K.Mediss, E.Šmits, U.Pinete, J.Dilevka P.Veselovs, A.Dūšelis, R,Sirsniņš, S.Silavs, J.Pozņaks, A,Epners, R,Freimanis, D.Zonne, A,Ausējs, R,Nārķis, K,Gludītis, S.Mētra, K.Dārgais, K.Šiliņš, R,Mednis, A,Justovičs, H.Rubenis, A.Čavars K.Pļavnieks, K.Apsītis, M.Vītols, L.Mizis, S.Bēts, G.Sīpoliņš, L.Jaunzems, D.Brizgālovs, R,Krūmiņš, E.Lasenbergs. K.Rūmiņš, J,Rozītis, E.Krūmiņš, M.Berķis, K.Kanbergs D.Lejasmeirs, E.Kalve, R.Zaķis, A,Bricis, K.Vecvagars, R.Strupovičs, R.Kuksiks, K.Zeidaks, I.Bankevics.
Šie ,manuprāt, +/- ir tie spēlētāji kuri ir pieejami un kuri varētu interesēt top 8 LBL klubiem. Nezinu gan kāda situācija ir ar ārzemēs spēlējošiem, bet tā pat piemetu klāt. Interesanti ko paņems VEF un Ventspils , kas paliks priekš Ordo un Liepājas, ko sev piemeklēs Jēkabpils un kā sadalīsies pārējiem.
Zeidakam diskābels beidzies??

     [+] [-]

, 2016-07-14 23:03, pirms 8 gadiem
valjero rakstīja: es gan esmu pārliecināts, vislabāko iespaidu jau atstāja jaunatnes līgā kā nepiekāpīgs kapātājs, kurš nesa Rīdzenes komandai vienu titulu pēc otra!
Nu lieta gan tāda, ka Rīdzenē viņš nav spēlējis jaunatnē. Spēlēja Saldū un Liepājā.

  +1 [+] [-]

, 2016-07-15 07:25, pirms 8 gadiem
Valmiera joprojām svin čempionu titulu,tāds aizdomīgs klusums...

  +1 [+] [-]

, 2016-07-15 08:36, pirms 8 gadiem
Honey Monster rakstīja: Zeidakam diskābels beidzies??
Ja pareizi atceros tad līdz 17.gada janvārim

     [+] [-]

, 2016-07-15 21:38, pirms 8 gadiem
Valmiera nesvin, Valmiera strada pie ligumiem. Gan jau driz kaut ko dzirdesim, vajadzetu but normali. Tiesa, zelta sezonas limenis laikam gluzi nebus, bet tad jau redzesim. Bet lusiem brigade nav slikta, vajakie divi ir ar vienadu burtu uzvarda sakuma.

     [+] [-]

, 2016-07-18 18:40, pirms 8 gadiem
D.Rozītis, V,Iļins , A.Vairogs, M.Laksa, A.Šķēle, Ž.Peiners, D.Geks, A.Strelnieks, J,Bērziņš, I.Aizpurs,, K.Čavars, A.Helmanis, I.Gromovs, I.Žvīgurs, E.Jeromānovs, U.Pinete, J.Dilevka P.Veselovs, A.Dūšelis, R,Sirsniņš, S.Silavs, A,Epners, R,Freimanis, D.Zonne, A,Ausējs, R,Nārķis, K,Gludītis, K.Dārgais, K.Šiliņš, R,Mednis, A,Justovičs, H.Rubenis, A.Čavars K.Pļavnieks,, S.Bēts, G.Sīpoliņš, L.Jaunzems, D.Brizgālovs, R,Krūmiņš, E.Lasenbergs. K.Rūmiņš, J,Rozītis, E.Krūmiņš, M.Berķis, K.Kanbergs D.Lejasmeirs, E.Kalve, R.Zaķis, A,Bricis, K.Vecvagars, R.Strupovičs, R.Kuksiks, K.Zeidaks, I.Bankevics