Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Gražulis pagarina līgumu ar "Ventspili", Miglinieks - ar "Jēkabpili"

Rolands Eliņš

Gražulis pagarina līgumu ar "Ventspili", Miglinieks - ar "Jēkabpili"
Andrejs Gražulis
Foto: bkventspils.lv

Basketbola klubs „Ventspils” uz vēl vienu sezonu pagarinājies vienošanos ar 22 gadus veco centra spēlētāju Andreju Gražuli.

Andrejs Gražulis šosezon palīdzēja „Ventspilij” izcīnīt otro vietu regulārajā sezonā un trešo vietu izslēgšanas spēlēs. Gražulis vidēji mačā guva 8.4 punktus un savāca 6.2 atlēkušās bumbas, kas bija labākais rādītājs komandā.

Gražulis „Ventspilī” aizvadījis jau piecas sezonas un šosezon nospēlēja 42 spēles LBL, kas bija vairāk nekā visās četrās iepriekšējās sezonās kopā. Viņš uzlaboja savu statistiku, salīdzinot ar pirmajām sezonām, teju visos rādītājos, izņemot pieļautajās kļūdās.

Pēc vienošanās ar Gražuli „Ventspilij” ir līgumi ar vēl sešiem spēlētājiem, turklāt leģionāram Villijam Dīnam ir iespēja pagarināt savu līgumu arī uz nākamo sezonu. Viņam lēmums jāpieņem līdz jūnija beigām.

Savukārt „Jēkabpils” paziņojusi par sadarbības pagarināšanu ar Kristapu Miglinieku. 26 gadus vecais liepājnieks komandai pievienojās pagājušajā sezonā, taču traumas dēļ piedalījās vien 16 LBL spēlēs. Vidēji mačā viņš guva 7.2 punktus un atdeva 0.8 rezultatīvas piespēles.

Kristaps Miglinieks sava kluba mājaslapā paudis apņēmības aizvadīt labāku sezonu: “Iepriekšējā sezonā es nevarēju sevi līdz galam parādīt, tāpēc gribu palikt Jēkabpilī un pierādīt, ka varu nospēlēt visu sezonu labā līmenī. Tas man ir izaicinājums! Man patīk kluba ambīcijas, veidojas labs sastāvs, un ir cerības cīnīties par medaļām. Turklāt Jēkabpils ir forša pilsēta.”

Savukārt Edmunds Elksnis pirms pāris dienām pagarināja vienošanos ar "Jūrmalu/Fēnikss" un pārstāvēs šo komandu arī nākamajā sezonā. 25 gadus vecais aizsargs šosezon sameta 9.2 punktus un izdalīja 2.5 rezultatīvas piespēles. Viņa labākais rādītājs šosezon bija pret "Jēkabpili", kad sezonas priekšpēdējā mačā izdevās Jūrmalas uzvarā gūt 24 punktus.

Izmantotie resursi:
Gražulim vēl viena sezona Ventspilī
BKJekabpils.lv

  +1 [+] [-]

, 2016-06-13 14:30, pirms 8 gadiem
Apsveicams lēmums - tātad BKV nepazudīs no LBL: elites. Vienmēr esmu cienījis Andreju kā spēlētāju un personību. Ceru, ka arī n;akamsezon klubu vadīs Kārlis Muižnieks un novēlu Andrejam kļut par to, kas savulaik Ventspilī bija Aigars Vītols - par cilvēku, kurš pats lieliski prot savu darbu (saprotu - tur jautājumu principā nav) un kurš spēj saliedēt k0olektīvu un padarīt labākus savus līdzspēlētājus. Veiksmi un panākumus!

  +1 [+] [-]

, 2016-06-13 14:40, pirms 8 gadiem
Labi ka Aņdža Paliek Super
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-06-13 15:06, pirms 8 gadiem
+ Čavars..un vēl pārītis. Būs ok!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-06-13 15:36, pirms 8 gadiem
Māris Ziediņš nonācis ''Ventspils'' interešu lokā?

  -2 [+] [-]

, 2016-06-13 15:54, pirms 8 gadiem
Žēl! Cerēju, ka VEF pārpirks. Patīk šis spēlētājs.

Par Valmieru runājot, tad tur spēlētāji tagad uzsituši sev cenu. Šaubos vai visus noturēs.

  +1 [+] [-]

, 2016-06-13 16:02, pirms 8 gadiem
chankers rakstīja: Žēl! Cerēju, ka VEF pārpirks. Patīk šis spēlētājs.

Par Valmieru runājot, tad tur spēlētāji tagad uzsituši sev cenu. Šaubos vai visus noturēs.
Piekrītu,Visus noteikti nenoturēs . Jātiek vispirms skaidrībā par finansējumu kāds būs ? Mazāks, lielāks , tāds pats ?

  +1 [+] [-]

, 2016-06-13 19:20, pirms 8 gadiem
Mejeris uz Franciju.

  -1 [+] [-]

, 2016-06-13 23:54, pirms 8 gadiem
Tas tacu tikai normali, ka pec zelta LBL vienai dalai Valmieras/ORDO speletaju ir velme sanemt nakosaja sezona lielakas algas. Tas pats varetu but ar galveno treneri, kuru tomer ceru redzet pie Gaujas ari jaunaja sezona. Ar labu sastavu. Tomer naudu sadam limenim atrast nebus vienkarsi, ar to jarekinas.