Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Valmiera/Ordo" nepiedalīsies arī LBL3 un nākamo sezonu izlaidīs

Rolands Eliņš

"Valmiera/Ordo" nepiedalīsies arī LBL3 un nākamo sezonu izlaidīs
Foto: BK Valmiera

LETA. Latvijas basketbola klubs "Valmiera"/"Ordo" nestartēs arī Latvijas Basketbola līgas trešajā divīzijā (LBL3) un nākamo sezonu izlaidīs, apstiprināja klubs.

Jau ziņots, ka "Valmiera"/"Ordo" finansiālu problēmu dēļ nav iesniegusi pieteikumu Latvijas Basketbola savienībai (LBS) par dalību augstākās vai otrās divīzijas turnīros.

"Šogad pauzēsim un sapratīsim, ko mēs varam un ko nevaram," aģentūrai LETA atklāja "Valmiera"/"Ordo" ģenerālmenedžeris Ojārs Melderis. "Ceram, ka varēsim turpināt piedalīties Latvijas čempionātā pēc šīs sezonas."

Melderis apstiprināja, ka Valmieras klubs nepiedalīsies arī Latvijas čempionāta trešajā divīzijā. "Domāju, ka nestartēsim LBL3, jo tam īsti nav jēgas. Ja būtu bijusi iespēja, spēlētu otrajā divīzijā, taču šobrīd esam nolēmuši šo sezonu izlaist. Vienu jauno spēlētāju paaudzi esam izaudzinājuši un skatīsimies, kā būs tālāk."

"Valmiera"/"Ordo" ģenerālmenedžeris arī apstiprināja, ka klubam neizdevās vienoties ar sponsoriem. "Šogad neizdevās iecerētās sadarbības ar sponsoriem. Pagaidām vēl arī neesam sanākuši kopā un izrunājušies par šo situāciju. Reāli šobrīd mums trūkst naudas."

Tāpat 2016.gada Latvijas čempionei nav nekādas saistības ar citu Valmieras klubu "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola" (ViA). "Pagaidām mums nav nekādas saistības ar otru Valmieras vienību. Esam ar viņiem runājuši par dažādām lietām, bet "Valmiera Glass"/ViA ir sava filozofija. Vēlu viņiem veiksmi, bet mēs turpināsim strādāt tālāk un audzināt basketbola talantus."

Jau vēstīts, ka šonedēļ LBS un Igaunijas Basketbola federācijas (EK) valdes apstiprināja 14 vīriešu basketbola klubu pieteikumus līdzdalībai augstākā līmeņa sacensībās - Latvijas un Igaunijas apvienotās līgas 2018./2019. gada čempionātā, starp kurām ir atrodama arī "Valmiera Glass"/ViA vienība.

"Valmiera"/ORDO ar stipri atjauninātu sastāvu aizvadītajā LBL sezonā finišēja pēdējā vietā, nesasniedzot izslēgšanas turnīru, taču 2016.gadā klubs sensacionāli triumfēja Latvijas augstākajā līgā. Tāpat Valmieras klubs savā pastāvēšanas vēsturē trīs reizes izcīnījis LBL bronzu.

Izmantotie resursi:
LETA

Slēpts komentārs: taspatspuisis

  +4 [+] [-]

, 2018-08-09 14:15, pirms 6 gadiem
Trakas un skumjas ziņas basketbola sakarā ir saistībā ar Dāvidu Vīksnu - vakar Siguldā smagi cietis gāzes sprādzienā, gan iekšēji, gan ārēji apdegumi, cīnās par dzīvību.... Jātur īkšķī, lai džeks izķepurojas un izveseļojas!!!!
Slēpts komentārs: iversons

     [+] [-]

, 2018-08-09 14:48, pirms 6 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Trakas un skumjas ziņas basketbola sakarā ir saistībā ar Dāvidu Vīksnu - vakar Siguldā smagi cietis gāzes sprādzienā, gan iekšēji, gan ārēji apdegumi, cīnās par dzīvību.... Jātur īkšķī, lai džeks izķepurojas un izveseļojas!!!!
Drausmas, jālūdz, ka tiešām viss beigsies labi.
Redzēju jau U-18 džekus, ka lika instagramā novēlējumus, bet par tādām lietām nekad negribas privāti viņiem prasīt un maisīties.
Gāzes sprādziens, tīrākās šausmas, jācer, ka viss būs labi

     [+] [-]

, 2018-08-09 14:48, pirms 6 gadiem
Tagad jautājums kur tagad ies lielākā daļa jauno talantu.
P.S un izturību Dāvidam Vīksnei cerams viss būs labi bet PČ noteikti nākamgad iet gar degunu.

  -1 [+] [-]

, 2018-08-09 16:06, pirms 6 gadiem
Cik var "grillēt" to Valmieru. Bija tak jau divas ziņas, ka nespēlēs LBL, kuram tgd interese vai spēlēs LBL3? Arī algas ar visiem par aizvadīto sezonu ir sakārtotas, cik sapratu no Elkšņa pilsētas svētkos. Tā, kā cepuri nost klubam par to.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-09 19:35, pirms 6 gadiem
uz DAL

  +1 [+] [-]

, 2018-08-09 22:46, pirms 6 gadiem
Skumja ziņa par klubu, bet bez naudas tiešām nekas notikt nevar, tur Ojāram taisnība. Un viņš nu gan vismazāk te pie vainas, tur citi pūta un citi dega... Bet Dāvidam - visas mūsu labās domas, turies, siguldieti, tu mums esi arī Valmieras puika!!!