Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" pārbaudes spēlē piekāpjas Meiera "Enisey"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

"Ventspils" pārbaudes spēlē piekāpjas Meiera "Enisey"
Ārons Džonsosn. Foto: bkventspils.lv

Gatavojoties jaunajai sezonai, pārbaudes maču aizvadījuši BK “Ventspils” basketbolisti, kas savā laukumā uzņēma VTB līgas klubu “Enisey” un piedzīvoja zaudējumu 87:93.

Ventspilniekiem laukuma malā palika vēl spēlēt neatsākušais Jānis Bērziņš, kā arī Jānis Antrops un Māris Gulbis, toties savu noderību Latvijas čempioniem centās pierādīt pieredzējušais Mareks Jurevičus, kurš savulaik jau spēlējis "Ventspilī", bijis komandas kapteinis un LBL finālsērijas MVP.

Sāncenšu rindā spēlēja arī Mārtiņš Meiers, kurš laukumā devās jau starta pieciniekā, tiesa aizvadīt ilgas minūtes viņam neizdevās. Pirmais puslaiks aizritēja kā pa viļņiem, jo viesiem laiku pa laiku izdevās atrauties, bet “Ventspils” dzinās pakaļ un spēja sāncenšus arī panākt. Pirmās ceturtdaļas beigās pēc caurgājiena precīzs bija Ārons Džonsons, ļaujot mājiniekiem to noslēgt savā labā 24:22, bet puslaiks noslēdzās neizšķirti 43:43.

Jau trešās ceturtdaļas sākumā laukumu nācās pamest Martiņam Meieram, kurš vispirms pret Ronaldu Zaķi nopelnīja ceturto piezīmi, bet pēc tam par izrunāšanos saņēma arī tehnisko. Savukārt ceturtdaļas izskaņā laukumu pameta arī otrs Latvijas izlases centrs – cīņā zem groza Zaķis saņēma sitienu pa seju, laukumu pameta ar asiņojošu degunu un spēlē vairs neatgriezās. Pirms izšķirošajām desmit minūtēm Roberta Štelmahera komandai bija sešu punktu pārsvars (71:65), tomēr nosargāt šos plusus līdz mača beigām neizdēvās.

Pēdējās desmit minūtēs krietni veiksmīgāk nospēlēja viesi, kurus uz priekšu vilka amerikāņu kvartets (visā mačā 71 no 93 punktiem), kamēr ventspilniekiem pieļāva daudz kļūdu, kas galu galā arī neļāva pacīnīties par panākumu mačā. Pēdējā minūtē “Ventspils” bija viena metiena attālumā, taču sadeldēt mīnusus tā arī nespēja – 87:93.

“Ventspils” rindās rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Entonijs Bīns, kurš savāca arī sešas atlēkušās bumbas, 14 sameta Roberts Freimanis, bet desmit un vairāk punktu guva arī Džonotans Alredžs (12), Ronalds Zaķis (11) un Ārons Džonsons (10), kuram arī septiņas rezultatīvas piespēles. Meiers “Enisey” rindās nepilnās 12 minūtēs guva sešus punktus un savāca trīs atlēkušās bumbas, bet rezultatīvākais ar 21 punktu bija Džons Robersons, kuram arī astoņas rezultatīvas piespēles.

Svētdien abas komandas tiksies vēlreiz.

  +1 [+] [-]

, 2018-09-22 20:40, pirms 6 gadiem
Bērziņš tā arī visu sagatavošānās posmu izlaiž tapēc Jureviču ņems tagad?

  +2 [+] [-]

, 2018-09-22 20:54, pirms 6 gadiem
Tikmēr cits VTB klubs Avtodor zaudēja Šveices klubam un izstājās no ČL kvalifikācijas.

     [+] [-]

, 2018-09-22 21:00, pirms 6 gadiem
Būs raksts arī par pārējam pārbaudes spēlēm Ogrei un J-pilij?

  -2 [+] [-]

, 2018-09-22 21:13, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Tikmēr cits VTB klubs Avtodor zaudēja Šveices klubam un izstājās no ČL kvalifikācijas.
sezonas sākums, diezgan loģiski, ja paskatīsies vef veiksmīgās sezonas, tad sapratīsi manu domu

     [+] [-]

, 2018-09-22 21:32, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: sezonas sākums, diezgan loģiski, ja paskatīsies vef veiksmīgās sezonas, tad sapratīsi manu domu
Tas ir pazors. Pajāt, ka sezonas sākums. Tas ir jāmāk nevienā no abām spēlēm neuzvarēt Šveices klubu. VTB otrais ešelons pēdējās sezonās kārtējo reizi pierāda, ka uz neko nopietnu nepretendē Eirokausos (Pat FIBA kausa Final 4 nespēj tikt). Cmoki arī izstājušies no ČL kvaļa, no 3 VTB klubiem palikusi tikai ŅŅ, bet domāju, ka šie zaudēs jau nākošajā kārtā, jo pretī būs Aris.

  -2 [+] [-]

, 2018-09-22 21:45, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Tas ir pazors. Pajāt, ka sezonas sākums. Tas ir jāmāk nevienā no abām spēlēm neuzvarēt Šveices klubu. VTB otrais ešelons pēdējās sezonās kārtējo reizi pierāda, ka uz neko nopietnu nepretendē Eirokausos (Pat FIBA kausa Final 4 nespēj tikt). Cmoki arī izstājušies no ČL kvaļa, no 3 VTB klubiem palikusi tikai ŅŅ, bet domāju, ka šie zaudēs jau nākošajā kārtā, jo pretī būs Aris.
Ir protams pazors, un viņi sezonas vidū būs daudz spēcīgāki, viņu problēma jau ir tā, ka balstās uz leģiem un bez jebkādas komandas veidošanas, katru sezonu tā tas ir, tapēc jau es pieminēju tās veiksmīgās sezonas vefam tur, jo ir viens aspekts, kas tajās ir bijis vienāds - sezonas sākums (tur pretī mūsējie atkal labi pirmo pusi nokapājuši), viņi sajāj to komandu, tad pirmo sezonas daļu meklē veidus, precīzāk leģionārus, ko nomainīt, pa retai reizei treneri, un uz sezonas beigām tie maitas sak spēlēt. Ej tu saproti to loģiku....Lai gan būsim atklāti, Avtodor ir unikāla sajāta vadība, vēl atceros, ka pagarina ar Pašutinu līgumu un pēc desmit dienām atlaiž

     [+] [-]

, 2018-09-22 21:50, pirms 6 gadiem
Žēl ka Jūrmala nesspelēs FIBA kausā.

  +1 [+] [-]

, 2018-09-22 21:52, pirms 6 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Žēl ka Jūrmala nesspelēs FIBA kausā.
diezgan loģiski, ka nospēlēs, tomēr finansiāli nepaceļams

     [+] [-]

, 2018-09-22 22:37, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: diezgan loģiski, ka nospēlēs, tomēr finansiāli nepaceļams
Samazinājies Lietuvas klubu skaits Eirokausos. Pagājušosezon tie bija 7 klubi, šosezon - 5.