Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2880, Did:0, useCase: 3

Valdis Valters "Tviterī" ķīvējas ar Jaunupu un rupji izlamā viņu

Rolands Eliņš

Valdis Valters "Tviterī" ķīvējas ar Jaunupu un rupji izlamā viņu
Valdis Valters
Foto: Emīls Desjatņikovs/F64

Latvijas basketbola leģenda Valdis Valters sen pazīstams kā aktīvs sociālā tīkla „Twitter” lietotājs, kurš nereti kategorisku viedokli par spēles iznākumu piedāvā jau tās pirmajās minūtēs, īpaši nepievēršot uzmanību vai tas piepildās vai nē. Savu plašo „tvītu” klāstu pēc Latvijas izlases zaudējuma Slovēnijai FIBA Slavas zālē iekļautais Valters papildināja ar rupju atbildi „VEF Rīga” valdes priekšsēdētājam un LBS valdes loceklim Edgaram Jaunupam.

Pēc Latvijas izlases sāpīgā zaudējuma daudzas ar basketbolu saistītas personas nolēma „Tviterī” novērtēt valstsvienības pabeigto dalību Eiropas čempionātā, un Edgars Jaunups bija to vidū. „Pasakainas emocijas sniedza EČ laikā Latvijas komanda. Patiess lepnums, bet arī tik sāpīgi. Vienīgais, kas pietrūka – mazliet veiksmes,” rakstīja Jaunups.

Uz šiem nedaudz poētiskajiem un saviļņotajiem vārdiem viņu sagaidīja pavisam cita stila atbilde. Valdis Valters viņam atbildēja: „Kamēr tāds pidars kā Tu būsi pie basketbola, veiksmes nekad nebūs!” Jāievēro, ka, lai arī Valters izvēlējās Jaunupa raksturošanai izmantot rupju lamuvārdu, vārdu „tu” viņš tomēr rakstīja ar lielo burtu.



Valters savu „Twitter” vakaru pavisam drīz papildināja ar atbildi citam sociālo tīklu brīvdomātājam, bijušajam LFF prezidenta amata kandidātam Krišjānim Kļaviņam, norādot, ka Latvijas izlasei iespējas vēl būs, taču vēl nepieciešams izdabūt no LBS ārā cilvēkus, kurus Valters dēvēja tādā pašā vārdā kā Jaunupu. Pēc šādas tīrīšana, Valteraprāt, arī treneris atradīsies piemērots un izlasei būs panākumi.



Paskaidrojot savus izvēlētos vārdus, Valters to pamatoja ar to, ka šādu teicienu pielietojis speciāli, lai daudziem atvērtos acis.

1 2 3 87 komentāri

 +36 [+] [-]

, 2017-09-13 02:12, pirms 7 gadiem
P*dars vaitad ir lamvārds ? Valters daudz sūdus saka, bet šoreiz viss pareizi...

 +19 [+] [-]

, 2017-09-13 02:14, pirms 7 gadiem
Man arī bišk ir sakrājies par dažām lietām... Šoreiz piekrītu Valteram, lai gan jasna, ka spēli viņš skatījās normālā pāli
Slēpts komentārs: H.E.N.R.Y.
Slēpts komentārs: slaisc

     [+] [-]

, 2017-09-13 02:19, pirms 7 gadiem
da pirms būsi

  -2 [+] [-]

, 2017-09-13 02:29, pirms 7 gadiem
Bagatskim jāpaliek!Viņš zina drēbi un pāc pāris gadiem būsim vieni no galvenajiem favorītiem!

  +4 [+] [-]

, 2017-09-13 02:38, pirms 7 gadiem
Labs. un labi vien ir, ka runā, tā kaut kas var mainīties ja ir problēma kur, ne klusējot mainīsies

  +5 [+] [-]

, 2017-09-13 02:39, pirms 7 gadiem
budamank rakstīja: Man arī bišk ir sakrājies par dažām lietām... Šoreiz piekrītu Valteram, lai gan jasna, ka spēli viņš skatījās normālā pāli
Toto zaudēja nevis pālis

 +32 [+] [-]

, 2017-09-13 02:51, pirms 7 gadiem
Pareizi ari saka.Visaadi meerkaki lien, tur kur nekaa nesaprot.Kur Jaunups ir spelejis,kada klubaa,var kaads apgaismot?Kads vinam sakars ar basketbolu?Skatoties uz vinu man liekas ,ka vins saprot pat ,kaa kosmiskie kugi vago musu galaktiku un ne tikai.Neaizstajams kadrs .

  +3 [+] [-]

, 2017-09-13 05:08, pirms 7 gadiem
Pirmo reizi piekritiishu VV. Treneru shtaaba impotence arii zaudeeja sho speeli. Pirms speeles jau bija skaidrs, ka Dragicu nenosegs, bet viens vinsh speeli nevinnees. Blaut uz speeleetaajiem kuri jau taa ir uzvilkushies, taa vietaa, lai dotu noraadiijumus- absurds! Zeel, bet speele paraadiija- speeleetaaji vilka Bagiju, kaut,manupraat, jaabuut otraadi!
Mums viss veel priekshaa! Paldies chaljiem! Musu zeme - Latvija!

  +3 [+] [-]

, 2017-09-13 07:44, pirms 7 gadiem
Bagatskis ir labs treneris priekš Latvijas izlases, domāju ka mūsu spēlētāji arī tam piekristu!

 +18 [+] [-]

, 2017-09-13 07:58, pirms 7 gadiem
circle rakstīja: Pirmo reizi piekritiishu VV. Treneru shtaaba impotence arii zaudeeja sho speeli. Pirms speeles jau bija skaidrs, ka Dragicu nenosegs, bet viens vinsh speeli nevinnees. Blaut uz speeleetaajiem kuri jau taa ir uzvilkushies, taa vietaa, lai dotu noraadiijumus- absurds! Zeel, bet speele paraadiija- speeleetaaji vilka Bagiju, kaut,manupraat, jaabuut otraadi!
Mums viss veel priekshaa! Paldies chaljiem! Musu zeme - Latvija!
Un tieši ko trenerim ir jādara, ja ar mierīgu runāšanu nesaprot? Tā kliegšana vairāk kā jebkad bija vietā un pēc viņas mēs atkal iegājām atpakaļ spēlē...
Slēpts komentārs: kafijas pauze

 +22 [+] [-]

, 2017-09-13 08:17, pirms 7 gadiem
Principā Valdis pareizi saka ko tāds ments Voins dara tai basketbola federācija??? Kas viņš ir basketbolà ko musars dara pie basketbola stūres? Un tas slīpais sekretārs darītājiņš shitos 2 vajaga dabūt ārā no Latvijas Basketbola federācijas!

  +1 [+] [-]

, 2017-09-13 08:20, pirms 7 gadiem
kafijas pauze rakstīja: Cik dzeltens un nožēlojams portāliņš... Lai arī piekrītu VV, bet likt kaut kādu kasīšanos portālā - vāji! Vēl tik trūka pie galvenajām ziņām pielikt!!!
looooooooooooooosis!

 +20 [+] [-]

, 2017-09-13 08:24, pirms 7 gadiem
Uz basketbola spēlēm pat riebjas iet jo galvenajās vietās sēž Āboltiņa un Voins un vēl līdzīgi zagļi! Tauta pasakiet ko šie izkārnījumi dara basketbolā??? Galvenajās vietās jāliek tādi cilvēki kas LV basketbolā kaut ko ir darījuši! Kamēr tāds ments vadīs LV basketbolu uzvaru nebūs!!!

 +18 [+] [-]

, 2017-09-13 08:30, pirms 7 gadiem
Valdi bet ar Jaunupu runāt par basketbolu ir tas pats, kas gejam stāstīt par sexu ar sievieti tāpēc neuzvelcies!!! Sauc to Jaunupu kā gribi tāpat labāk nepaliks!

  +9 [+] [-]

, 2017-09-13 08:37, pirms 7 gadiem
Labs! Pirmo reizi pēc vakardienas pasmējos.

  +5 [+] [-]

, 2017-09-13 08:39, pirms 7 gadiem
Sports ir sports,mazliet pietrūka..., manuprāt,emociju. Parādot savas emocijas par izdevušos epizodi arī pretinieks tiek demoralizēts. Slovēņu Luka bija rokas apmī.is. Uz nākamajām izlases cīņām jādabū visi tie paši un Gražuļa vietā Žeņa,tad viss būs o.k. Izlase ir uz pareizā ceļa. Netika tālāk?Vienkārši, vairāk jāstrādā,jāanalizē,kur bija kļūdas. Mūsu zeme - LATVIJA!

  +3 [+] [-]

, 2017-09-13 08:40, pirms 7 gadiem
Taskanji rakstīja: Principā Valdis pareizi saka ko tāds ments Voins dara tai basketbola federācija??? Kas viņš ir basketbolà ko musars dara pie basketbola stūres? Un tas slīpais sekretārs darītājiņš shitos 2 vajaga dabūt ārā no Latvijas Basketbola federācijas!
Ja tas būtu tik vienkārši padzīt. Viņi tur visi ir piesūkušies kā dēles. Kā tās dēles nožmiegt?

  +5 [+] [-]

, 2017-09-13 08:49, pirms 7 gadiem
Es ļoti labi pazīstu visus basketbola personāžus un nekad neesmu sapratis kāpēc LV basketbolā pie stūres ir cilvēki kas nesaprot basketbolu! Šneps ir vienīgais izņēmums, bet viņš tak ir slīpāks par slīpu sekretāriņš! Laikam Latvijas basketbolam tāda karma bet komanda mums šogad bija fantastiska pat uz Bagiju pat negribās dusmoties

  +1 [+] [-]

, 2017-09-13 08:56, pirms 7 gadiem
VV vajag mazāk Toto spēlēt, tad nebūs jāpūš sādas negācijas uz citiem. Pie kā tad tagad LBS vai treneris vainīgs - pie tā ka sasniedzis labāko rezultātu ar izlasi jauno laiku vēsturē vai pie pazaudētās algas!?
Lai nokomentē labāk, ko tad viņu izaudzinātās "dzērāju izlases" ir sasniegušas. Šobrīd drīzāk izskatās bez Valteru klātesamības basketbols ir tikai audzis.
Cits teiks ka mums ir KP un DB un bija jābūt medaļām, bet tai pašā laikā citas komandas ar vēl vairāk NBA džekiem nemaz nav 8niekā.. Un arī nebija jau tā ka mūs Slovēnija būtu tagad nomizojusi, vienkārši nepaveicās dažās situācijas un zaudējām pēc spēkiem ļoti līdzīgai komandai. TAS IR SPORTS!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-09-13 09:02, pirms 7 gadiem
Taskanji rakstīja: Es ļoti labi pazīstu visus basketbola personāžus un nekad neesmu sapratis kāpēc LV basketbolā pie stūres ir cilvēki kas nesaprot basketbolu! Šneps ir vienīgais izņēmums, bet viņš tak ir slīpāks par slīpu sekretāriņš! Laikam Latvijas basketbolam tāda karma bet komanda mums šogad bija fantastiska pat uz Bagiju pat negribās dusmoties
Neaizstāvu LBS, bet kāpēc apgalvo ka tur neviens neko nesaprot? Domā ieliekot pēkšņi bijušos basketbolistus viss pēkšņi notiktu. Ar ko viņi vadības ziņā ir labāki, pekšņi mācēs atrast labākus sponsorus, utt.? Ja pārmetumi ir par jaunatnes izlasēm, tad jau jāvaino būtu vairāk vecāki, dažu jauno spēlētāju aģenti, kas nav kārtīgi iedzinuši patriotismu, bet gan vairāk kapitālismu.

     [+] [-]

, 2017-09-13 09:02, pirms 7 gadiem
Nezinu kas pa umņiku esi bet dzīvē laikam nesaproti spēli basketbols! Lai LV basketbolu saprastu pašam ir bijis jābūt tajā iekšā! Valdis runā par to ka LV basketbolu vada cilvēki kas nesaprot sporta veidu! Izlase mums šogad tiešām bija laba! Bet ja gribam labākus rezultātus tad šito vadību ir jānomaina saknē!
VV vajag mazāk Toto spēlēt, tad nebūs jāpūš sādas negācijas uz citiem. Pie kā tad tagad LBS vai treneris vainīgs - pie tā ka sasniedzis labāko rezultātu ar izlasi jauno laiku vēsturē vai pie pazaudētās algas!?
Lai nokomentē labāk, ko tad viņu izaudzinātās "dzērāju izlases" ir sasniegušas. Šobrīd drīzāk izskatās bez Valteru klātesamības basketbols ir tikai audzis.
Cits teiks ka mums ir KP un DB un bija jābūt medaļām, bet tai pašā laikā citas komandas ar vēl vairāk NBA džekiem nemaz nav 8niekā.. Un arī nebija jau tā ka mūs Slovēnija būtu tagad nomizojusi, vienkārši nepaveicās dažās situācijas un zaudējām pēc spēkiem ļoti līdzīgai komandai. TAS IR SPORTS!!
[/quote]
Slēpts komentārs: Taskanji

  +3 [+] [-]

, 2017-09-13 09:15, pirms 7 gadiem
ja runa iet par basi vai saistīts ar to tad Voldža var darīt ko grib. Basī tas ir nr.1 cilvēks Latvijā

  +2 [+] [-]

, 2017-09-13 09:18, pirms 7 gadiem
Ja Voldža ir Valdis Valters piekrītu, jo šis cilvēks visu dzīvi ir ar basīti uz Tu!

quote zigmars112]
ja runa iet par basi vai saistīts ar to tad Voldža var darīt ko grib. Basī tas ir nr.1 cilvēks Latvijā
[/quote]

 +15 [+] [-]

, 2017-09-13 09:24, pirms 7 gadiem
Par jaunupu VV ir 100% taisnība.

  +7 [+] [-]

, 2017-09-13 09:25, pirms 7 gadiem
piekrītu VV

     [+] [-]

, 2017-09-13 09:26, pirms 7 gadiem
Taskanji rakstīja: Ko Tu dziedi es pats esmu bijis sponsors LBS un Šneps pat normālu līgumu nevar uzrakstīt! Finàla pēc sponsorēšanas LBS Am dabūju vēl vidam ar palīdzēt! Summa bija pietiekami laba! Vairāk es LBS nedponsorešu
Kas tad LV izlasei šogad nebij izdarīts kā nākas? Vai tad trūka kāds fizioterapeits, sagatavotības treneris vai kas cits? Lūdzu sniedz kaut vienu sakarīgu argumentu, kā jauna LBS vadība spētu uzlabot esošo izlases sniegumu.. Izklausās pēc tukšas iršanas.

Par sponsorēšanu - nu ja, vairāk lielo nodokļu atvieglojumi nebūs, tad jau vairs neko nesponsorēs. Un ja jau nemāk LBS normāli līgumu uzrakstīt, kāpēc tad pats publiski tādas lietas necel augšā - noklusējot vai tad kaut kas mainīsies!!!

  +4 [+] [-]

, 2017-09-13 09:30, pirms 7 gadiem
Teicams tvīts no basketbola leģendas! Cienu par to, ka nelien pēc vārda kabatā.

     [+] [-]

, 2017-09-13 09:36, pirms 7 gadiem
kāda jēga no tā? Priekškam man cilāt to negatīvo labāk priecāties par to kas ir! Eiropas Čempī mūsu izlase tiešām brīžiem spēlēja ļoti labi! Bet to ka LV basketbolu vada ments es tiešām nesaprotu!!! Laikam tāpēc ka tas suns tos sportistus no šmigas pie stūres otmazivajet!

     [+] [-]

, 2017-09-13 09:37, pirms 7 gadiem
Principā Dairi Bertānu komandas izkoda sen un caur labo pusi viņam regulāri atņēma bumbu visa čempja laikā 3/4 cet skaidrs ka Slov sāks agresīvi vajadzēja tomēr aizsardzības komandu uzlaist nevis pamatpiecinieku ar 3 ppl ar 3 piezīmēm plus pie 0/8 timeout vaajadzēja
Ne reizi nepamanīju Strēlnieku kopā ar Peineru/varbūt kļūdos---- un atl bumbās vajadzēja kaut ko izdomāt

  -3 [+] [-]

, 2017-09-13 09:37, pirms 7 gadiem
Taskanji rakstīja: kāda jēga no tā? Priekškam man cilāt to negatīvo labāk priecāties par to kas ir! Eiropas Čempī mūsu izlase tiešām brīžiem spēlēja ļoti labi! Bet to ka LV basketbolu vada ments es tiešām nesaprotu!!! Laikam tāpēc ka tas suns tos sportistus no šmigas pie stūres otmazivajet!
pilnīgi pajāt, kas vada, galvenais ir rezultāts un pašlaik neko LBS pārmest nevar, viss tiek darīts un ir rezultāts, kur problēma?
1 2 3 87 komentāri