Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2880, Did:0, useCase: 3

Sipahi: "Drīz Latvija būs īstena basketbola zeme kā Serbija"

Andrejs Siliņš

Sipahi: "Drīz Latvija būs īstena basketbola zeme kā Serbija"
Ufuks Sarica un Kenans Sipahi
Foto: FIBA

"Mūsu komandā ir spēlētāji, kas sezonas laikā netiek pie liela spēles laika, tāpēc domāju, ka līdz šim paveiktais ir mūsu maksimums," pirms mača pret Latviju Eiropas čempionāta D grupas pēdējā spēlē sarunā ar Sportacentrs.com sacīja Turcijas izlases aizsargs Kenans Sipahi.

"Šī būs svarīga spēle abām komandām, trešā vieta mums būtu ļoti noderīga, jo pret Spāniju [astotdaļfinālā] neviens nevēlas spēlēt. Cīnīsimies visas 40 minūtes, kā jau katrā spēlē," spēles nozīmi saprot Sipahi. "Dažreiz tu uzvari, dažreiz zaudē. Mums bijušas labas spēles, taču pēdējās minūtēs esam piedzīvojuši zaudējumus. Mūsu komandā ir spēlētāji, kas sezonas laikā netiek pie liela spēles laika, tāpēc domāju, ka līdz šim paveiktais ir mūsu maksimums.Varbūt varam vēl šo to uzlabot. Esam aizvadījuši labu turnīru, bet, ja uzlabosim dažas nianses, varam kļūt vēl labāki."

"Latvijai ir laba komanda ar kvalitatīviem spēlētājiem, kas spēlē Eirolīgā un NBA. Spēle būs smaga. Labi, ka mums pēdējā spēle bija pret Beļģiju, jo tā ir līdzīga komanda Latvijai - spēlē ātri, jebkurš spēlētājs var trāpīt no distances," komandu ar trim zvaigznēm uz krūtīm raksturo Sipahi.

22 gadus vecais basketbolists pirms četriem gadiem Latvijā kļuva par Eiropas U18 čempionu, bet pats tika atzīts par turnīra vērtīgāko spēlētāju. "Tas bija labākais turnīrs manā dzīvē. Arī toreiz spēlējām pret Latviju. Zinu, cik ļoti latviešiem patīk basketbols. Domāju, ka Latvijas basketbols aug ar katru dienu un drīz tā būs īstena basketbola zeme kā Serbija."

"Mums visiem ir liels prieks spēlēt Turcijas izlasē, pārstāvēt savu valsti labākajā iespējamajā veidā. Cīnīsimies visas 40 minūtes - darām to savu līdzjutēju dēļ. Savas valsts un savas tautas priekšā spēlēt vienmēr ir lieliski," uz patriotisma nots noslēdz Sipahi.

197 centimetrus garais Sipahi līdz šim vidēji spēlē 23,8 minūšu laikā guvis 5,3 punktus, trāpījis 44,4% trīspunktnieku, izcīnījis 3,3 atlēkušās bumbas, atdevis 1,8 rezultatīvas piespēles un pārtvēris 1,5 bumbas. Sipahi esot laukumā, Turcijas komanda vidēji guvusi par 11 punktiem vairāk nekā pretinieki.

     [+] [-]

, 2017-09-06 23:44, pirms 7 gadiem
Horvāti jau arī nebūs nekāda dāvana turkiem.

  +9 [+] [-]

, 2017-09-06 23:51, pirms 7 gadiem
tur jau tas sunītis ir aprakts ka mainot saskaitāmos vietām rezultāts galīgi nemainās.

ja nevar uzvarēt spāniju tad par zeltu nav pat ko sapņot, un ja sapņo par zeltu tad spānija vai horvātija 1/4 finālā pilnīgi vienalga - JĀUZVAR BŪS TIK UN TĀ!

  -2 [+] [-]

, 2017-09-07 00:33, pirms 7 gadiem
heh rakstīja: tur jau tas sunītis ir aprakts ka mainot saskaitāmos vietām rezultāts galīgi nemainās.

ja nevar uzvarēt spāniju tad par zeltu nav pat ko sapņot, un ja sapņo par zeltu tad spānija vai horvātija 1/4 finālā pilnīgi vienalga - JĀUZVAR BŪS TIK UN TĀ!
a sudrabs un bronza?

  +5 [+] [-]

, 2017-09-07 00:45, pirms 7 gadiem
Swordsman rakstīja: a sudrabs un bronza?
Tu laikam nesaprati, lai tiktu liidz tam sudrabam vai bronzai jaauzvar Spaanija vai Horevaatija.

  +2 [+] [-]

, 2017-09-07 02:41, pirms 7 gadiem
gezis rakstīja: Tu laikam nesaprati, lai tiktu liidz tam sudrabam vai bronzai jaauzvar Spaanija vai Horevaatija.
Stāsts par to, ka nav obligāti jāuzvar Spānija, lai tiktu pie medaļām.

  +2 [+] [-]

, 2017-09-07 05:48, pirms 7 gadiem
tipiskākā iemidzināšanas taktika...nu ko tad mēs,bet lūk viņi!!! nedrīkst uzķerties nekādā gadījumā uz šitām salkanajām taktiskajām spēlītēm,vēsu galvu!!!

  -1 [+] [-]

, 2017-09-07 09:15, pirms 7 gadiem
turki mājās uzvarēs Horvātiju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja