Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

''Power Electronics'' uzvar Eirokausā

''Power Electronics'' uzvar Eirokausā
''Power Electronics'' galvenais treneris Nevens Spahija
Foto: EFE/Scanpix

Šodien ULEB Eirokausa finālā Valensijas ''Power Electronics'' pārliecinoši ar 67:44 pārspēja Berlīnes ''Alba'', tādējādi izcīnot ULEB Eirokausu.

Pirmajā puslaikā labāki bija ''Power Electronics'' basketbolisti. Ja pirmajā ceturtdaļā abas komandas spēlēja ļoti līdzīgi un laukumā dominēja aizsardzība, tad otrajā ceturtdaļā spēles iniciatīvu pārņēma spāņu basketbolisti. ''Power Electronics'' otrās ceturtdaļas laikā veica vairākus nelielus izrāvienus un pēc pirmā puslaika atradās vadībā ar 36:22.

Pirmais puslaiks izrādījās izšķirošais visā spēlē. Lai arī ''Alba'' centās mainīt spēles gaitu, Berlīnes kluba basketbolistiem tas neizdevās. ''Power Electronics'' veiksmīgi spēja visa otrā puslaika laikā noturēt iekrāto pārsvaru un to palielināt. Līdz spēles beigām nekas nemainījās un ''Power Electronics'' izcīnīja Eirokausu, uzvarot spēlē ar 67:44.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās bija Kosta Perovičs, kurš guva 17 punktus.

Izmantotie resursi:
eurocupbasketball.com

     [+] [-]

, 2010-04-19 09:19, pirms 14 gadiem
tāds šķidrs raksts!