Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Siliņš un Žagars kopā sakrāj desmit punktus, komandām zaudējumi Eirokausā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Siliņš un Žagars kopā sakrāj desmit punktus, komandām zaudējumi Eirokausā
Ojārs Siliņš. Foto: legabasket.it

Pirmās neveiksmes "7DAYS" ULEB Eirokausa otrajā posmā piedzīvojušas latviešu pārstāvētās komandas - Ojāra Siliņa Brešas "Germani Leonessa"'(1-1) F apakšgrupā izbraukumā ar 60:68 atzina citas Itālijas vienības Venēcijas "Umana Reyer" (1-1) pārākumu, savukārt Artūra Žagara Badalonas "Joventut" (1-1) H grupā viesos ar 84:90 zaudēja citam spāņu klubam Malagas "Unicaja".

Siliņš 14:02 minūtēs venēciešu grozā spēja raidīt sešus punktus (1/2 - 2p., 1/3 - 3p., 1/1 - s.m.), savākt divas atlēkušās bumbas, kā arī divreiz pārkāpt noteikumus un vienreiz izprovocēt pretinieku uz pārkāpumu. "Umana Reyer" uzvaru ar 19 gūtiem punktiem kaldināja Džeremijs Čapels.

Nākamajā spēlē "Germani Leonessa" 22. janvārī savā laukumā uzņems Vācijas komandu Oldenburgas "EWE Baskets" (1-0), kas savā pirmajā mačā ar 98:87 sakāva Venēciju.

Savukārt Žagars Katalonijas kluba "Joventut" sastāvā šovakar laukumā bija 14 minūtes un 14 sekundes, latvietim gūstot četrus punktus (2/2 - 2p., 0/1 - 3p.), kā arī iedodot trīs rezultatīvas piespēles, savācot divas bumbas zem groziem, pieļaujot vienu kļūdu, pašam nopelnot piecus un izprovocējot divus noteikumu pārkāpumus.

"Unicaja", kam šī bija pirmā uzvara otrajā posmā, sastāvā ar 23 punktiem labākais bija Deons Tompsons. Badalonas "Joventut" nākamo spēli Eirokausā aizvadīs 22. janvārī, kad eksaminēs Turcijas komandu "Tofaş" (1-0).

FIBA Čempionu līga

Sāpīgu zaudējumu svarīgā spēlē cīņā par iekļūšanu "play-off" piedzīvoja Riharda Kuksika Panevēžas "Lietkabelis" (4-7), kas savā laukumā ar 68:76 atzina tiešās konkurentes Ostendes "Filou" (6-5) pārākumu. Izšķirošā izrādījās trešā ceturtdaļa, kurā Beļģijas klubs bija pārāks ar 26:9. Ostendes labā spilgtāko sniegumu ar 19 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām nodemonstrēja kolumbietis Braians Angola.

"Lietkabelis" sastāvā Kuksiks 15:43 minūtēs realizēja vienu no četriem tālmetieniem, iekrāja pa vienai atlēkušajai bumbai, vienai rezultatīvai piespēlei un vienai piezīmei. Rihardam arī +/- rādītājs -1.

"Lietkabelis" Čempionu līgas A grupā ir sestajā, kamēr Ostende - ceturtajā vietā.

Izmantotie resursi:
Lietkabelis v Filou Oostende boxscore -...
https://www.eurocupbasketball.com/e...

     [+] [-]

, 2020-01-15 04:30, pirms 4 gadiem
MooXi.net - lielisks prоjekts piеаugušаjiеm, kuri vēlаs atrast seksa partnеri