Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Kiriļenko plāno atgriezties jau sestdien

Andrejs Siliņš

Kiriļenko plāno atgriezties jau sestdien
Andrejs Kiriļenko
Foto: Itar-Tass/Scanpix

Krievu superzvaigzne Andrejs Kiriļenko, visticamāk, būs atguvies no savainojuma un gatavs doties laukumā jau sestdien, kad Krievijas čempionāta regulārās sezonas spēlē basketbolista pārstāvētajai Maskavas CSKA būs jātiekas ar principiālo pretinieci Maskavas apgabala "Khimki".

19. novembrī Kiriļenko Krievijas Profesionālās līgas (PBL) spēlē pret Samaras "Krasnie Krilya", mēģināja pārtvert bumbu, pieslēdzoties kolēģim brīdī, kad pretinieki iespēlēja bumbu groza apakšā. Tas beidzās ar paklupšanu, uzskriešanu pretinieka elkonim un galvas atsišanu pret parketu. Tas beidzās ar galvas pārsišanu, pleca izmežģīšanu un deguna salaušanu. Sākotnēji bija pazīmes arī par smadzeņu satricinājumu, taču tas neapstiprinājās.

Lai gan bija informācija par to, ka spēlētājs nevarēs doties laukumā līdz pat janvārim, patiesībā situācija ir krietni labāka - Kiriļenko gatavs atgriezties jau šajā nedēļas nogalē. "Atjaunošanās norit pēc plāna," skaidroja Kiriļenko. "Ar katru dienu kļūst aizvien labāk un labāk.Šonedēļ atsāku treniņus ar komandu ar visu atdevi. Ja ne trešdien, tad sestdien būšu laukumā."

Trešdien ULEB Eirolīgas B grupas līderei spēle savā laukumā pret Zagrebu, bet sestdien PBL turnīrā mačs viesos pret Rima Kurtinaiša "Khimki". Tā būs komandu pirmā tikšanās šosezon un reizē arī cīņa par pirmo vietu turnīra tabulā. "Khimki" šobrīd ar četrām uzvarām un vienu zaudējumu ir pirmie, bet CSKA ar četriem panākumiem četrās spēlēs ir otrie.

Kiriļenko ir trīs gadu līgums ar CSKA, taču basketbolists dosies pāri okeānam, līdz ko saņems reālu piedāvājumu no kāda Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba. Tā kā brīvo aģentu tirgus oficiāli tiks atvērts naktī uz sestdienu pēc Eiropas laika, šonedēļ uzbrucējs pavisam noteikti vēl būs CSKA rīcībā.

Izmantotie resursi:
Новости спорта, Спортивная аналитика, Видео -...

 +13 [+] [-]

, 2011-12-05 23:30, pirms 12 gadiem
Laba bilde paņemta

  +9 [+] [-]

, 2011-12-05 23:50, pirms 12 gadiem
Riktīgs profesors

  +3 [+] [-]

, 2011-12-05 23:53, pirms 12 gadiem
Vispār nesmējos ieraugot AK47 tik neparastā veidolā

  +2 [+] [-]

, 2011-12-06 00:00, pirms 12 gadiem
Domaju,ka par 90% Nets nakamais speletajs,
Slēpts komentārs: ozzyb

  -1 [+] [-]

, 2011-12-06 07:15, pirms 12 gadiem
Semjonova jaunībā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-12-06 11:52, pirms 12 gadiem
izcils teikums: Šonedēļ atsāku treniņus ar komandu ar visu atdevi.