Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:933, Did:0, useCase: 3

Balso labdarības projektā Labie darbi par Latvijas Universitātes karsējmeitenēm

Balso labdarības projektā Labie darbi par Latvijas Universitātes karsējmeitenēm
Foto: Renārs Buivids

 

1.martā ir sācies jaunais mēneša balsojums labdarības projektā Labie darbi. Katru mēnesi uz finansiālu atbalstu pretendē vairāki iesniegtie projekti, kur šomēnes materiālu palīdzību savu sapņu īstenošanai lūdz arī BK Latvijas Universitāte karsējmeitenes. Finansiālā atbalsta piešķiršana ir atkarīga no publiskā balsojuma, kur aicināts atbalstīt LU karsējmeitenes ir ikviens basketbola entuziasts.

 

LabieDarbi.lv ir SMScredit.lv un Draugiem.lv sadarbības rezultāts - labdarības projekts ar mērķi atbalstīt un veicināt Latvijas iedzīvotāju personīgās attīstības un profesionālās izaugsmes iespējas.

Latvijas Universitātes karsējmeitenes ir iesniegušas projektu, kurā lūdz materiālu atbalstu jaunu dejošanas apavu, tērpu un dažādu nepieciešamu aksesuāru iegādei, kas karsējmeitenēm ir ļoti nepieciešams.

Meitenes sava projekta profilā raksta tā:

Mēs, Latvijas Universitātes (LU) karsējmeitenes, aktīvi iesaistāmies savas basketbola komandas Latvijas Universitāte atbalstīšanā, kura startē Latvijas Basketbola līgas 1.divīzijā. No visas sirds atbalstām savus basketbolistus spēļu laikā, kā arī pārtraukumos priecējam klātesošos skatītājus ar krāšņiem priekšnesumiem. Mēs arī aktīvi popularizējam valsts lielākās augstskolas vārdu dažāda mēroga sacensībās un iesaistāmies labdarības projektos kā Nike Riga Run u.c.

Mēs visas 13 meitenes esam Latvijas Universitātes studentes, kuras ik pāris dienas aizvada grūtus un intensīvus treniņus. BK Latvijas Universitāte nav profesionāls sporta klubs, līdz ar to par dejošanu netiekam finansiāli atalgotas, bet gan gūstam gandarījumu no tā, ko darām.

Ņemot vērā, ka Latvijas Universitāte ir valsts finansēta mācību iestāde, kuras primārie mērķi ir augsta izglītības līmeņa nodrošināšana studentiem, tā nespēj atvēlēt līdzekļus tik nozīmīgai lietai kā karsējmeiteņu nodrošināšanai ar dejošanai nepieciešamajiem aksesuāriem. Šis iespējamais finansējums būtu ilgtermiņa ieguldījums, kas ļautu mums ne tikai labi izskatīties, bet arī justies. 

Ikvienam ir iespēja atbalstīt mūsu meitenes, vienu reizi piedaloties publiskajā balsojumā. Katru mēnesi finansiāls atbalsts tiek piešķirts tikai visbalsotākajiem projektiem, kas šo iespēju padara unikālu.

LU karsējmeitenes ir pirmās, kuras lūdz šāda veida atbalstu labdarības projektā Labie darbi. Līdz ar to BK LU aicina ikvienu atbalstīt mūsu meitenes, jo šomēnes šis ir vienīgais ar basketbolu saistītais projekts. Iespējams, nākamo mēnes atbalstu lūgs jau cita LBL kluba karsējmeitenes, uz ko pavisam noteikti LU atsauksies un palīdzēs!

Katrs cilvēks var atdot divas balsis, vienu spiežot Balsot no draugiem.lv bez sms un otru ievadot savu telefona nr. tam paredzētajā vietā, kur pēc atbildes sms saņemšanas ir jāievada kods un balsojums ir noticis. Šis nav maksas pakalpojums. Lai nokļūtu uz balsojuma interneta vietni (labiedarbi.lv), spied ŠEIT

Tikai kopīgiem spēkiem mums izdosies realizēt šo mērķi.

Informāciju sagatavoja:

Kārlis Dārznieks,

BK Latvijas Universitāte mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītājs