Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" Strēlnieku slovēņiem nepārdos

"Ventspils" Strēlnieku slovēņiem nepārdos
Jānis Strēlnieks
Foto: Fotostudija L&J

Basketbola klubs "Ventspils" netaisās pārdot vienu no saviem labākajiem spēlētājiem Jāni Strēlnieku, kuru savā sastāvā vēlas redzēt Slovēnijas klubs Ļubļanas "Union Olimpija", vēsta "Ventas Balss".

"Ventspils" valdes priekšsēdētājs Uldis Boitmanis apstiprinājis informāciju, ka klubam ir vēl divu gadu līgums ar Jāni Strēlnieku, kā arī paudis nostāju attiecībā uz "Union Olimpija" izteikto piedāvājumu. "Šogad klubs ir uzstādījis augstus mērķus, tāpēc attiecīga līmeņa spēlētāji mums ir nepieciešami. Tas, ko mums piedāvā Slovēnijas klubs, ir smieklīgi. Par tādu naudu mēs nevaram nopirkt pat normāla līmeņa leģionāru," tā Boitmanis.

"Tāpat Latvijas Basketbola līgā ir leģionāru kvotas, tāpēc Strēlnieka pārdošana mums noteikti nav izdevīga. Es domāju, ka Jānim vēl vismaz vienu gadu jāaug mūsu komandā, tad arī skatīsimies, ko darīt tālāk, jo visi apstākļi pagaidām ir labvēlīgi. Šajā situācijā ir jāsaprot, ka ir arī kluba intereses, kas arī nav mazsvarīgi," norādījis Ventspils kluba pārstāvis.

Izmantotie resursi:
www.ventasbalss.lv

1 2 41 komentārs

 +17 [+] [-]

, 2010-09-02 17:59, pirms 14 gadiem
jo atrak saks spelet augsta limeni jo labak..

vinam pasam butu labi ja vins tiktu pardots..
Slēpts komentārs: Calvin

  +7 [+] [-]

, 2010-09-02 18:20, pirms 14 gadiem
viss, ko Ventspils vadība grib pateikt, ka tas viss ir bizness
un vienmēr spēlētājs būs prece. un tā kā ja nevēlas pārdod pa grašiem, tad jāpārdod pa tiem 100 000. Tas viss ir bizness un punkts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-09-02 18:40, pirms 14 gadiem
Calvin rakstīja: ko nozīmē - nepārdosim???? Ja līgumā ir punkts par iespējamu līguma izpirkšanu par konkrētu summu, tad kādi varianti boitmaņiem vai hu..oitmaņiem! Sākās lembergsāga - tiklīdz ir pircējs, tiek uzskrūvēta cena, kā visam , kas saistīts ar Ventspili. Nu jau pat sportā tas pats!

Strēlniek, paņem normālus juristus, un izzipo tos iedomīgos tipus!
Ja klubam ir līgums ar spēlētāju, tad klubs var pateikt vai laidīs spēlētāju prom vai nē, un ne jau ja kāds cits klubs gribēs nopirkt spēlētāju no kluba, pieņemsim tagad Strēlnieka transfēra summa ir 100 000 un cits klubs grib nopirkt spēlētāju pa to summu, tas nenozīmē ka Ventspilij ir obligāti jāpārdod viņš, viņi to var paši izlemt un sarunās ar spēlētāju un aģentu pa to var runāt!!!

 +12 [+] [-]

, 2010-09-02 18:43, pirms 14 gadiem
Piekriitu,ja paardotu,zaudeetu labu speeleetaju un nevareetu atljauties tikpat labu,ko litk vietaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-09-02 18:45, pirms 14 gadiem
Ventspili neapmierina summa, ko piedāvā Olimpija, bet vairāk, diemžēl, VEFs nevar atļauties maksāt!
Slēpts komentārs: kemrausis

  +4 [+] [-]

, 2010-09-02 18:50, pirms 14 gadiem
Nu galvenais,lai Strelnieks par to nedoma un kartigi un ljoti augsta limeni nokapa sho gadu. Vel jau ari ventspils sastava vinjam ir kur augt

  +4 [+] [-]

, 2010-09-02 18:50, pirms 14 gadiem
Ir kas jauns? rakstīja: Pesec, un vislielākais zaudētājs šajā brīdī ir pats Janka, jo vēl viens (nedod Dievs, divi!) gads Vpili ir stagnācija, ja ne jau regress Kā viņi nesaprot, ka Jānis ir paņēmis visu, ko BKV spēj dot!! Laix pāriet augstākā līmenī!
Domāju tas nav tik vienkārši,brauc prom un viss!Slovēņu klubā JS droši vien būtu mazs spēles laiks,turpretī Ventspilī ir iespējas kļūt par līderi.Varbūt ir vērts mazliet uzkavēties Latvijā un pēc tam iekļauties ārzemju klubā jau kā pamata spēlētājam.Palikt vai nē ,tā vienmēr ir bijusi loterija,jo nevar jau zināt kā izvērtīsies karjera.Runājot par Ventspils klubu,nu nav viņu pienākums dāvināt savus labākos spēlētājus ārzemju klubiem!
Slēpts komentārs: Jurchiks#2

 +14 [+] [-]

, 2010-09-02 18:53, pirms 14 gadiem
pag,pag...venstpils ir ieguldijusi naudu strelniekaa,devusi iespeeju vinjam klut par to ko vinjs ir kluvis....skaidrs ka mums visiem gribas lai strelnieks speelee eiroligaa,bet tas ir bizness un ja atieciigi piedaavaatais pikjis ir smiekliigs tad tas ir tikai normaali...

aizej izmaacies par treneri,izaudzini eiroligas veci un tad atdod par briivu to kaadam un pats sev un arii mees tev pateiksim lielu skasitu vardinju -paldies,bet tas buus viss
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-09-02 18:54, pirms 14 gadiem
pēdējā laikā klubi, īpaši BKV, tiek daudz kritizēti par attieksmi pret spēlētājiem, īpaši izceļās Kalnītis twiterī ..

es piekrītu, ka Strēlniekam būtu noderīgi uzspēlēt Ļubļanā. bet kamon - ir taču noslēgts līgums, neviens nespieda to darīt!

tad kad jāslēdz līgums - tad aģenti un spēlētāji cenšas izspiest pēc iespējas garāku termiņu. bet kā kādas problēmas vai cits variants uzreiz sāk kritizēt klubu.
sanāk ka spēlētājiem tikai tiesības, bet pienākumi tikai uz papīra, zūd cieņa. Šķēle, Strēlnieks, Verpakovskis utt. jau pat 2 gadu līgumi izskatās neizpildāmi .. bērneļi..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-09-02 18:57, pirms 14 gadiem
Jurchiks#2 rakstīja: ventspils augsti mērķi? tā kā LBL tituls? Smiekli nāk.. lauku komanda
LBL čempions, BBL čempions,Fiba kausa ieguvēji, iespējas ir milzīgas un mērķi var būt augstākie, Jāsmejās ir par tavu stulbumu un pa tavu skaudību pret Ventspili

     [+] [-]

, 2010-09-02 19:00, pirms 14 gadiem
Nu es domāju tā būs nopietna kļūda Strēlnieka karjeras attīstībai, ja viņš tur paliks. Nu ja Ventspils negrib, lai viņš aiziet, tad lai viņš pats lauž līgumu un atvadās no kluba.
Bet Ventspils ir parādījusi katram jaunajam spēlētājam, kas cer uz karjeru basketbolā, ka Ventspils ir sliktākā vieta, kur to darīt. Tik bērnišķīga kļūda no Venstpils puses.

  -1 [+] [-]

, 2010-09-02 19:00, pirms 14 gadiem
Ir kas jauns? rakstīja: Neviens nesaka, ka jādod pa kapeikām.
Citēšu balticball twitterī:
Neētiski no V-pils puses, sākumā vienojās par 50K, tad paprasa 70k, kam UO vēl piekrīt. Tagad izdomā 2x vairāk, par ko var dabūt NBA veci.
Bet vai šī ir normāla rīcība? Atgādinā kārtīgus laukus
Un tu domā ka tas kas tiek rakstīts tajā twiterī ir pilnīga taisnība, cilvēki var izdomāt daudz ko un vecīt tā visa nav patiesība!!

 +19 [+] [-]

, 2010-09-02 19:03, pirms 14 gadiem
Olimpija nav spējīga maksāt 100 000 ne par vienu, par to variet būt droši. Slovēņi gribēja pa lēto tikt pie spēlētāja no sērijas - krēsli tagad, nauda vakarā. Skaidrs, ka "Ventspils" neatlaiž, kam viņiem tas vajadzīgs? Ja "Ventspils" ir labdarības organizācija, tad var darīt. Viens otrs "VEF" gigants ņirgājas par "Ventspili", ka tie neatlaiž spēlētāju. Gribētu redzēt, kā viņi paši atlaistu Strēlnieku pa kapeikām. Tas noteikti nenotiktu.
P.S. Sveiciens LBS korifejiem par leģionaru limitiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-09-02 19:03, pirms 14 gadiem
Visi te lamājas par to, ka šis ir ļoti slikts variants Strēlniekam. Paskatīsimies no viņa skatpunkta. Jā, ok, viņš tiktu labā līmenī, spēlētu pret labām komandām, saņemtu lielāku naudu u.t.t. Bet cik liels laiks būtu viņam un cik daudz viņš ir vajadzīgs tam Olimpija? Nedod dies, viņš pārietu un nesanāktu sezona tik veiksmīga kā iecerēts. Viss, atpakaļ uz Ventspili? Lai viņš vēl vienu sezonu nobriest Ventspils sastāvā, uzrāda lielisku statistiku, paceļ sev vēl lielāku cenu un tad visas puses būs apmierinātas. Nākamgad, visdrīzāk, pametot Ventspili, viņam būs 21. Tas ir normāls vecums pirmajam, pavisam nopietnam kontraktam. Viņš būs ieguvis vēl lielāku pārliecību. VIŅŠ BŪS 1. NUMURS VENTSPILĪ AR GARANTĒTĀM 30 MIN SPĒLĒ. Skatoties no kluba puses viss ir ļoti vienkārši. NEVIENS klubs pasaulē nepārdotu savu labāko spēlētāju 5 min pirms sezonas sākuma, ATTOPIETIES. Ventspilij šis bija pirmais signāls, ka jāsāk meklēt jauns saspēles vadītājs nākamajai sezonai. VISS. Pārdot Strēlnieku un iegūt 100K eiro? Visiem labajiem saspēles vadītājiem līgumi tiek pagarināti ja ne sezonas beigās, tad mēneša laikā pēc sezonas NOTEIKTI.

  +4 [+] [-]

, 2010-09-02 19:04, pirms 14 gadiem
Nu apnicis, ka visi čīkst, ka nav pārdots gan twiiteros, gan citi slaveni eksperti Latvijā..bet padomājiet, kur ir garantija, ka Strēlinieks Slovēnijā spēlēs tās 15-20min eirolīgā? Janka vēl nav gatavs tādam līmenim, nesanāks viņam kas laukumā pāris spēles un sēdēs dzīļā rezervē, jo ar viņu tur neviens neauklēsies tad tik būs eirolīga Labāk lai Janka spēlē šeit un slīpē savu talantu savas 30min un nākamgad dodas uz kādu spēcīgu klubu. Mums ir daudz piemēru, kas agrā jaunība nonāca eirolīgas klubos piemēram Kalve, Bērziņš... KUR VIŅI IR TAGAD?

     [+] [-]

, 2010-09-02 19:07, pirms 14 gadiem
Ir kas jauns? rakstīja: Pesec, un vislielākais zaudētājs šajā brīdī ir pats Janka, jo vēl viens (nedod Dievs, divi!) gads Vpili ir stagnācija, ja ne jau regress Kā viņi nesaprot, ka Jānis ir paņēmis visu, ko BKV spēj dot!! Laix pāriet augstākā līmenī!
a kas Ventspilij vainas - normāls sastāvs, BBL, Eirokausi, jauns un tiešām labs treneris. visas iespējas progresam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-09-02 19:08, pirms 14 gadiem
Imigrants rakstīja: Bet Ventspils ir parādījusi katram jaunajam spēlētājam, kas cer uz karjeru basketbolā, ka Ventspils ir sliktākā vieta, kur to darīt. Tik bērnišķīga kļūda no Venstpils puses.
un no kurienes tad JS uzradās? Ventspils ir tā vieta, kur džeks ir uztrenēts līdz samērā labam līmenim, bet sevī ieguldīto vēl galīgi nav atdevis.

par zemo līmeni var pastrīdēties. J.Strēlnieks - 21 gads - vidēji spēlē pie 30 minūtēm un met ap 12 punktiem.

nevarētu teikt, ka jau bijis BKV galvenais vilcējs - vismaz vienu sezonu to varētu pamēģināt pierādīt, kautvai BBL līmenī.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-09-02 19:18, pirms 14 gadiem
Tad lai Meisons spēlē par otro numuru un netiek čakarēts Strēlnieka spēlēs laiks!

     [+] [-]

, 2010-09-02 19:35, pirms 14 gadiem
ei nost ko viņi tur strēlnieku konsērvē lai laiž eirolīgā varbūt vel izsitīsies

  +1 [+] [-]

, 2010-09-02 20:01, pirms 14 gadiem
Visi TIK gudri.... Kāds ir paprasījis paša Jāņa viedokli?

  +1 [+] [-]

, 2010-09-02 20:03, pirms 14 gadiem
Idioti-man galvenais ka skatitajam augstvertigs pasmaju cempis-nu neskatos Adrijas un citas ligas.Ciprus ari bija Olimpija starp citu .Atceraties ko klubs Blumu.. atlaida ? Nu ta ir BKV nauda un nevienam nav vajadzigs lai klubs stradatu ar zaudejumiem un bankrotetu un nebutu konkurentu VefAM

     [+] [-]

, 2010-09-02 20:18, pirms 14 gadiem
Lote rakstīja: Visi TIK gudri.... Kāds ir paprasījis paša Jāņa viedokli?
viņš savu viedokli izteica parakstot līgumu un piekrītot konkrētai algai un termiņam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 41 komentārs