Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:215, Did:0, useCase: 3

Ogresgala "OCSK" kā pirmā iegūst ceļojošo Rubīna kausu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Ogresgala "OCSK" kā pirmā iegūst ceļojošo Rubīna kausu
Ogresgala komanda "OCSK" ar izcīnīto Rubīna kausu. Foto: Ritvars Raits, osports.lv

Par Rubīna kausu pirmo ieguvēju telpu futbolā kļuvusi Ogresgala "OCSK", kas finālspēles pret Ogres komandu "HAUZE" pēdējā minūtē spēja izraut neizšķirtu (3:3), bet pēc tan guva uzvaru pēcspēles sitienu sērijā – 4:3.

Finālspēles pirmajā puslaikā pēc "HAUZES" futbolistu Artēmija Loginova un Maksima Osipova sitieniem vadībā ar 2:0 izvirzījās par šī mača favorītiem uzskatītie ogrēnieši. Uzreiz pēc pārtraukuma pa vārtiem guva ogresgalieši Edžus Picka un Gatis Šimanskis, atjaunojot intrigu – 2:2. 26. minūtē Loginovs vēlreiz izvirzīja vadībā Ogres komandu (3:2), bet jau pamatlaika pēdējā minūtē "OCSK", kas tobrīd spēlēja skaitliskajā mazākumā, spēja atjaunot neizšķirtu – 3:3, ļoti svarīgo golu iesita Matīss Zemturis. Pēcspēles sitienu sērija veiksme bija Ogresgala komandas pusē, bet izšķirošais vārtu guvums Andra Bērziņa kontā – 4:3.

Komandas "OCSK" sastāvs: Emīls Puķāns, Mārcis Bormanis, Matīss Zemturis, Gatis Šimanskis, Toms Ēriķis, Jānis Grants, Dāvis Krastiņš, Edžus Picka, Jānis Lūsis, Kristaps Ratnieks un Andris Bērziņš.

Izmantotie resursi:
Ogres sporta jaunumi