Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Pirms otrā apļa pārliecinošā vadībā "Streka"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Pirms otrā apļa pārliecinošā vadībā "Streka"
Līdervienība - Rembates "Streka". Foto: Ritvars Raits

Šovakar un rīt ar četrām spēlēm sāksies Ogres atklātā čempionātā futbolā (7:7) otrais aplis. Pēc pirmā apļa pārliecinošā vadībā ar 21 punktu atrodas Rembates "Streka", kas guvusi uzvaras visās spēlēs. Līderiem ar 16 punktiem seko "Dimano Ogre", bet uz trešo pozīciju ar 11 punktiem pakāpusies vēl viena Ogres komanda - "Techniba".

Ogres "Techniba" pirmā apļa atliktajā spēlē ar 1:0 pārspēja pašreizējo čempioni "OCSK", kas šobrīd ar 10 punktiem ieņem sev nepierasto ceturto vietu. Piektajā vietā atrodas "Laubere", kam 9 punkti, jāpiebilst, ka turnīra gaitā lauberieši bija spējuši pat pakāpties uz trešo pozīciju, par kuru noteikti turpinās cīnīties. Pie punktiem jau pirmajā aplī tikušas visas astoņas komandas, tostarp arī Ikšķiles "FK Sarunāta Spēle" (7), "SK Pārogre" (4) un Rīgas "Antidopings".

Turnīra labāko bombardieru sarakstā iezīmējušies divi izteikti līderi. Šobrīd vadībā ar 16 vārtu guvumiem izvirzījies Romāns Atrahimovičs (Streka), bet viņam burtiski uz papēžiem min Patriks Malvess (Dinamo Ogre), kuram par diviem goliem mazāk.

SPĒĻU KALENDĀRS

Ogres novada čempionāts futbolā 7:7, 8. kārta (Ogres 1. vsk. stadionā)
24. jūlijs
19.30 "Antidopings" - "Streka"
20.30 "Dinamo Ogre" - "OCSK"
25. jūlijs
19.30 "Techniba" - "Laubere"
20.30 "FK Sarunāta Spēle" - "SK Pārogre"