Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Svētdien Rīga sagaidīs skaistākās Eiropas "fit" modeles.

Rolands Eliņš

Svētdien 28.aprīlī, Rīgā, Koncerta zālē Studio69 norisināsies divi krāšņākie fitnesa sporta pasākumi Latvijā - “IFBB Eiropas Fit Model čempionāts” un “IFBB Latvijas čempionāts fitnesā”.

Pasākumu organizē Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija (IFBB Latvija). Pasākuma ģenerālsponsors Studio69. IFBB Eiropas fit model čempionātu līdzfinansē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

Jau ceturto reizi Latvijas bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija organizē pasaules līmeņa sacensības Rīgā. Šīs sacensības ir pavasara sezonas svarīgākais pasākums fit model kategorijā. Nozīmīgi, ka jau otro gadu pēc kārtas tieši Latvijas galvaspilsēta Rīga ir izvēlēta par Eiropas čempionāta organizētāju. Sacensībām ir pieteikušās labākās sportistes no 11 Eiropas valstīm. Jāpiemin, ka daudzas sportistes ir vairāku prestižu šīs sporta disciplīnas sacensību godalgoto vietu ieguvējas un uzvarētājas. Labākās Eiropas sportistes demonstrēs ne tikai savas pievilcīgās ķermeņa formas peldkostīmos, bet arī sievišķību un grāciju savā skatuves uznācienā vakarkleitās. Arī pašmāju 2018.gada pasaules čempione no Rīgas Samanta Balode un Eiropas kausa fināliste Elīna Āboliņa cīnīsies par 2019.gada Eiropas čempiones titulu.

Pasākuma rīta cēlienā norisināsies gadskārtējais IFBB Atklātais Latvijas čempionāts bodibildingā un fitnesā. Tiks pārstāvētas sieviešu fitnesa, bodifitnesa, bikini fitnesa un wellness fitness kategorijas un vīriešu bodibildinga un men's physique disciplīnas. Sacensībām pieteikušies vairāk kā 100 sportisti no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Krievijas, Beļģijas un Baltkrievijas.

Pasākuma ietvaros notiks IFBB Latvija pavasara sezonas fitnesa projekta “Fit Model Latvija 2019” fināls, kurš iesākās 9 nedēļas atpakaļ, kad 10 meitenes izaicināja sevi un pievienojās treniņu programmai LBFBF un projekta galvenā atbalstītāja, sporta klubu tīkla MyFitness vadībā. Projekta gaitā notika individuālie un grupu treniņi, skatuves defilē treniņi, dažādi semināri, fotosesijas CHANGE Lingerie veļas zīmolā un citas sportiskās aktivitātes.

Pasākuma atbalstītāji: IFBB, LSFP, Izglītības un zinātnes ministrija, MyFitness Latvija, Change Lingerie, Mangaļi, Cido, restorāns Riverside House, Monika Centrum Hotels, Sportacentrs.com TV un Az-art Lab makeup studija.

IFBB Latvijas čempionāta sākums plkst. 12:00.
IFBB Eiropas Fit Model čempionāta sākums plkst.­­­­­­­ 18:00
Biļetes varēs iegādāties no plkst. 11:00 pasākuma vietā “Studio69”.

Aicinām apmeklēt šo iespaidīgi krāšņo un nozīmīgo pasākumu klātienē un atbalstīt sportistus, kā arī smelties iedvesmu un motivāciju!

Materiālu sagatavoja
Kristīne Vederņikova
Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas prezidente