Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Valmierā pirmo reizi notiks Latvijas čempionāts disku golfā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Valmierā pirmo reizi notiks Latvijas čempionāts disku golfā
Foto: Nauris Vasiļevskis

Disku golfa parkā “Pauku Priedes” Valmierā no 4. līdz 6. augustam norisināsies šīs sezonas nozīmīgākais notikums Latvijas disku golfā – Sportland Latvijas čempionāts. Vairāk nekā 160 Latvijas disku golferi sacentīsies par čempiona tituliem deviņās divīzijās.

Viens no disku golfa parka "Pauku Priedes" galvenajiem apsaimniekotajiem Kārlis Kozulāns stāsta: „Pērn “Pauku Priedēs” norisinājās viens no Latvijas kausa posmiem, šogad Latvijas čempionāts disku golfā. Tas apliecina, ka ieguldīto darbu trasē ir novērtējusi visa Latvijas disku golfa saime. Latvijas čempionāts ir Profesionālās disku golfa Asociācijas apstiprinātas B-līmeņa sacensības. Lai organizētu šāda līmeņa pasākumu, trasei ir jābūt labi sagatavotai un pietiekami sarežģītai.

Šīs sezonas sākumā mēs izveidojām izaicinošāku trases konfigurāciju, ko šajās sacensībās izspēlēs spēcīgākie Latvijas disku golferi. Jauno trases versiju sezonas sākuma turnīrā atzinīgi novērtēja spēcīgāko disku golferu grupas uzvarētājs Rainers Balodis, minot, ka pēc izmaiņām trase ir kļuvusi interesantāka.”

Ikdienā trase ir brīvi pieejama trīs dažādās konfigurācijās, kā arī tajā tieek organizētas iknedēļas sacensības “DiscSport.lv Valmieras vīkliji” trīs divīzijās − pro, zinātāju un amatieru. Ikviens ir aicināts doties uz DGP “Pauku Priedes” un izmēģināt roku disku golfā, bet no 4. līdz 6. augustam klātienē atbalstīt spēlētājus cīņā par Latvijas čempiona titulu.

Latvijas Čempionātu disku golfa parkā “Pauku Priedes” atbalsta “SPORTLAND“, Valmieras novads, “Kokmuižas alus”, “Vidzemes Mērnieks”, “LVKV nekustamie īpašumi“, “L.P Jana“, SIA “Aimasa”, Professional Disck Golf Association (PDGA) un “Latvijas Mežs”.

Informāciju sagatavoja:
Reinis Bajors

     [+] [-]

, 2023-07-31 14:28, pirms 9 mēnešiem
Lets go, Dvinskis!

     [+] [-]

, 2023-07-31 16:38, pirms 9 mēnešiem
Kas tas par sporta veidu?