Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:265, Did:0, useCase: 3

Zvejnieks beidz karjeru, Krūzbergi aizbēg uz Ventspili - šorttreka izlasē atkal krīze

Ints Megnis
Ints Megnis

Zvejnieks beidz karjeru, Krūzbergi aizbēg uz Ventspili - šorttreka izlasē atkal krīze
Roberto Puķītis un Roberts Zvejnieks. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Šī gada februārī šorttrekisti Phjončhanas olimpiskajās spēlēs izcīnīja trīs vietas labāko vienpadsmitniekā. Neskatoties uz sasniegto, drīz pēc četrgades prestižāko sacensību noslēguma šajā sporta veidā sākās dažādi skandāli. Kaut vasarā tie pieklusa, pašlaik atkal trobelēšanās atsākusies pilnā sparā - karjeru noslēdzis Phjončhanā desmito vietu guvušais Roberts Zvejnieks, talantīgie brāļi Krūzbergi aizbēguši no izlases uz Ventspili, bet Latvijas Olimpiskā vienība (LOV) nostājusies pret izlases treneri Evitu Krievāni-Moiseičenko. Sportacentrs.com centās iedziļināties notiekošajā.

Šogad Phjončhanas olimpiskajās spēlēs 10. vietu 500 metros izcīnīja Roberts Zvejnieks, kamēr pie divām 11. vietām tika Roberto Puķītis. Drīz pēc olimpiskajām spēlēm izraisījās skandāls, Puķītim paziņojot, ka turpmāk startēs zem citas valsts karoga, tiesa, laika gaitā situācija atrisinājās. Tikmēr Zvejnieks vasarā ilgstoši nevarēja izlemt, vai turpināt karjeru, kad tika skaidrībā, ka nevēlas visu mest pie malas, bija zaudējis LOV finansējumu, tāpēc uz vairākiem mēnešiem devās strādāt uz Īriju, tomēr augusta vidū atgriezās un mēnesi vēlāk sarunā ar Sportacentrs.com pauda gatavību turpināt karjeru.

Tāpat septembra vidū dienu pēc portālā Sportacentrs.com publicētas intervijas ar Krievāni-Moiseičenko komanda saņēma finansējumu startiem Pasaules kausa pirmajos divos etapos Ziemeļamerikā, tomēr izlase uz šiem posmiem tā arī nav aizbraukusi, turklāt šobrīd jau Zvejnieks visām iesaistītajām pusēm oficiāli paziņojis par karjeras beigām un atkal devies prom no Latvijas. Savukārt pēdējās dienās brāļi Kārlis un Roberts Krūzbergi atstājuši Latvijas izlasi un turpmāk plāno trenēties Ventspilī.

Šonedēļ notikusi sportistu tikšanās ar treneri Krievāni-Moiseičenko, kurā klāt bijuši visi karjeru turpinošie šorttrekisti, izņemot brāļus Krūzbergus. "Vienojāmies, ka turpinām. Jelgava turpina dot ledu. Vienīgi nedaudz pamainīsim programmu, jo mazā sportistu skaita dēļ būs vairāk fiziskie treniņi, mazāk ledus. Krūzbergi man neceļ telefonu, tāpēc uzrakstīju, ka, ja viņi vēlas pārtraukt sadarbību ar mani, lai informē par to rakstiski." Šobrīd izlasē palikuši Roberto Puķītis, Reinis Bērziņš, Tomass Bakevics un Endijs Vīgants, tomēr arī pēdējais ir praktiski beidzis karjeru un plāno aizvadīt vien ledus treniņus, gatavojoties pasaules Universiādei.

"Krūzbergi trenējas, bet dara to Ventspilī, Puķītis arī ir Ventspilī," saka Latvijas Olimpiskās vienības valdes priekšsēdētājs Einars Fogelis.

Tomēr pilnīgi pretēji Fogelim sarunā ar Sportacentrs.com pasaka pats Puķītis. "Es esmu Jelgavā, vēl nevienu reizi neesmu bijis Ventspilī," pauž Puķītis, uzsverot, ka uz Ventspili noteikti nedosies, jo šī pilsēta šoruden nav izpildījusi saistības pret viņu, kuras pati uzņēmusies. Puķītis atzīst, ka Ventspils rīcības dēļ divus mēnešus bijis depresijā un arī viņš nopietni apsvēris iespēju beigt karjeru, tomēr tagad izlēmis turpināt sportot un cīnīties.

Turpinājumā visu pušu viedokļi.

Krievāne-Moiseičenko: "95% no problēmām ir Stjuarta aiziešanas dēļ."

"Ja nav vienota sadarbība ar federāciju, gadās neskaidrāki periodi, kāds ir arī šobrīd. Katram ir savi uzskati, tas ietekmē sportistus, kuri tiek raustīti, un tāpēc rodas šādas grūtības, tomēr esmu droša, ka ilgtermiņā lietas sakārtosies," sarunā ar Sportacentrs.com stāsta izlases trenere Evita Krievāne-Moiseičenko. "Braukšanu uz posmiem Ziemeļamerikā mums apsolīja Ventspils pilsēta un federācija, bet, kad bija skaidrs, kuri tur varētu braukt, viņiem vairs nebija finansējuma." Arī pret Puķīti Ventspils pilsēta nepildot solījumus, kas ietekmē gatavošanās periodu.

"No mūsu komandas aizgājusi lietuviešu meitene, kura viņu federācijas dēļ pārtrauca karjeru, pilnvērtīgi netrenējas arī Vīgants, kurš sācis strādāt un tagad mums pievienojas vien dažreiz. Šiem diviem sportistiem bija simtprocentīgs treniņu apmeklējums. Arī Zvejnieks izlēmis, ka nesportos, kas nozīmē, ka izlasē palika brāļi Krūzbergi, Bērziņš, Bakevics un Puķītis. Tomass satraumēja muguru, Roberto slimoja un ir problēmas ar Ventspils pilsētas finansējumu, līdz ar to mēs palikām tikai trīs," stāsta trenere. "Ar to atkal nebija apmierināti Kārļa un Roberta Krūzbergu vecāki, kuri komentē, kā būtu jātrenē. Tomēr, neskatoties uz mazo sportistu skaitu, procesā nekas nav apstājies."

"Visiem gadās grūtāki brīži, kuri jāiztur, pēc tiem allaž nāk atrisinājums," stāsta Krievāne-Moiseičenko, atkal atgādinot, ka vasarā no izlases aizgāja britu speciālists Stjuarts Horspūls. "Viņš bija programmas smadzenes. Viņš veidoja, es izpildīju. Uzskatu, ka Stjuarta aiziešana ir 95% pašlaik notiekošo problēmu iemesls. Tieši viņa dēļ programma ir pajukusi - ja pazūd grupas smadzenes, ir grūti. Viņš netika noturēts federācijas dēļ, bet es tagad visu daru par 120-150 procentiem. Tomēr mums ir arī jaunā paaudze - Jelgavā trenējas vismaz desmit bērni, kuri 2022. gada olimpisko spēļu laikā būs labā vecumā. Ja kādam kaut kas neapmierina, vietā nāk nākamie sportisti."

Krievāne-Moiseičenko šīs nedēļas sākumā uzskatīja, ka izlase nebrauks uz decembra sākumā Kazahstānā paredzēto Pasaules kausa trešo posmu, tomēr pēdējās dienās situācija sākusi atrisināties. "Arī man pirmoreiz pajautāja, kuri sportisti brauks. Varbūt viņi būs saņēmušies un finansēs došanos uz Almati. Es jau būtu tikai priecīga. To tuvākajā laikā atrisināsim. Tomēr jebkurā gadījumā fokuss būs uz Eiropas čempionātu, kur es ļoti ceru, ka startēsim ar stafetes komandu - būs vismaz četri sportisti. Negribētu ticēt, ka stafetes komandas nebūs. Vecākiem emocijas dažreiz ir jānoliek malā un jāpaskatās uz dzīvi reāli. Dažās dienās treniņos ir vairāk cilvēku, dažās mazāk. Arī Haralds Silovs, kad ir Latvijā, dažreiz trenējas ar mums."

"Zvejnieka ar izlasi nav kopš 1. oktobra. Viņš teica, ka nav motivācijas strādāt," trenere atklāja par sportistu, kurš vēl šogad olimpiskajās spēlēs izcīnīja desmito vietu un karjeru noslēdzis vien 20 gadu vecumā.

Fogelis: "Ventspilī notiek reāls darbs"

"Krūzbergi trenējas, bet dara to Ventspilī, Puķītis arī ir Ventspilī, Zvejnieks solīdi uzrakstījis iesniegumu LOV, ka beidz sadarbību un šobrīd ir prom no Latvijas. Par Bakevicu sniegta pretrunīga informācija. LOV kolēģi divreiz bija Jelgavā, pārbaudīt, kas notiek treniņos," teica Fogelis, liekot noprast, ka secinājumi pēc pārbaudēm neesot bijuši pozitīvi. "No tiem, kuri teorētiski varēja veidot izlasi, trīs tagad ir Ventspilī, bet neskaidrs ir jautājums par Reini Bērziņu. "

"Arī Evita uzrakstījusi iesniegumu, ka savus pienākumus veikt, visticamāk, nebūs spējīga un uz Pasaules kausiem braukt nevar. Līdz ar to ir jautājums, kurš darbojas ar atlikušajiem atlētiem. Par to gaidām atbildi no Latvijas Slidošanas asociācijas. Bērziņam ir visas durvis atvērtas Ventspilī. Man bija saruna ar Uldi Boitmani bijušo olimpiskā centra "Ventspils" vadītāju, kurš lieku reizi apliecināja, ka viņam visas durvis ir vaļā," saka Fogelis.

Augustā notika Jelgavas, Ventspils, Krievānes-Moseičenko un LOV tikšanās, kurā visas puses vienojās, ka arī turpmāk Latvijas izlases bāze būs Jelgavā. "Augustā runājām par konkrētiem plāniem, mēnesi vēlāk saņēmām iesniegumu no treneres, ka nav iespējams pildīt ieplānoto. Šie jautājumi būtu jāuzdod Evitai, tomēr uzskatu, ka sadarbības partnerus vajadzētu informēt laicīgi, nevis pēkšņi nostādīt fakta priekšā," pauž Fogelis. "Trīs sportisti tagad trenējas Ventspilī, atgriežoties normālā, sakārtotā bāzē. Asociācijai jāpieņem lēmums šajā virzienā. Evita ir apliecinājusi, ka ar viņas līdzdarbību pilnā apmērā nevaram rēķināties."

"Ventspilī notiek reāls darbs. Ļoti pozitīvi. Tur ir arī divas meitenes, kuras var pretendēt uz dalību jauktajā stafetē, ja puiši šobrīd nemetīs mieru. Turpināsim strādāt ar sportistiem, kuri to gribēs," saka Fogelis.

"Darījām visu, lai Zvejnieku noturētu. Viņš palūdza pauzi, aizdevās uz Īriju, tad atgriezās. Mums bija norunas par veicamo darbu un tā apjomu, bija arī laboratorijas testi," stāstīja Fogelis, nekomentējot laboratorijas testu rezultātus, tomēr lika noprast, ka tie bijuši ļoti slikti. "Pēc tam sportists izdarīja savus secinājumus, saliekot prioritātes, ko grib darīt. Bobslejā aizgājuši pieci olimpisko spēļu dalībnieki. Ļoti labprāt būtu kādu paturējuši LOV sastāvā, bet tā ir viņu izšķiršanās. Pēc olimpiskā cikla sportisti bieži izdara izvēles."

Krievāne-Moseičenko atbild: "Došos dekrētā, bet ar izlasi tāpat strādāšu."

Pēc sarunas ar Fogeli devu iespēju atbildei arī Krievānei-Moiseičenko, kura atklāja, ka tiešām uzrakstījusi iesniegumu, kurā informējusi, ka gatavojas doties dekrētā, tomēr tāpat turpinās strādāt ar izlasi, jo nav neviena, kurš varētu viņu aizstāt.

"Iesniegumā uzrakstīju, ka ar 2. janvāri eju dekrētā no sporta skolas. Tomēr uz izlasi tas neattiecas, turpinu strādāt, jo nav neviens, kurš varētu mani aizvietot," saka trenere. "Ar mani neviens nekomunicē. Mēs turpinām treniņus. Roberto ir nevis Ventspilī, bet vismaz šodien vēl bija Jelgavā. Ceru, ja kaut kas mainīsies, es to uzzināšu."

"Viss, ko sasniegusi izlase, izņemot Roberto, ir mūsu pēdējo divu gadu darbs. Tagad, kad ir rezultāti, visiem vajag deķi vilkt uz savu pusi. Ja arī Roberto aizies prom, mēs tāpat turpināsim treniņu darbu ar pārējiem sportistiem un brauksim nometnēs uz Vāciju pie Stjuarta. Mums nekas nebeigsies, bet Ventspils puišiem citu sparinga partneru nav, jo pārējie tur ir bērni. Atlikušie trīs sportisti uz Ventspili noteikti neies, maksimums kādreiz aizbrauks brīvdienās," uzsver Krievāne-Moiseičenko.

Puķītis: "Ventspils rīcība mani noveda depresijā"

"Es esmu Jelgavā, vēl nevienu reizi neesmu bijis Ventspilī un diez vai tur braukšu, jo viņi neizpildīja savas saistības," skaidrību ievieš Puķītis. Divu olimpisko spēļu dalībnieks stāsta, ka Ventspils apsolījusi viņam finansēt dzīvokli Jelgavā, tomēr nav par to maksājusi un kādā dienā viņš pēkšņi izmests ārā. "Nesmuki izdarīja pret mani. Tad es pateicu, ka tas nav pieņemami, eju strādāt un beidzu šorttreku, ja šādi attiecas. Tagad palieku trenēties pie Evitas, iespējams, pirms Eiropas čempionāta aizbraukšu uz kādu nometni. Nezinu vai tieši pie Stjuarta, bet meklēsim variantus."

"Mana karjeras turpināšana šobrīd vēl ir uz jautājuma zīmes. Pēc notikušā ar Ventspili man bija depresija. Divas reizes gandrīz aizgāju prom no sporta, tomēr turpinu trenēties. Pagaidām domāju, ka arī turpināšu, bet jāskatās," saka Puķītis, atzīstot, ka viņam ir labas attiecības ar Krievāni-Moiseičenko, kaut vēl šī gada pavasarī abi skaļi strīdējās dažādos televīzijas raidījumos. "Atbalstu viņu, kā treneri. Viņa visu dara ļoti labi. Ventspilī ir tikai Krūzbergi. Evita ļoti daudz palīdzējusi Krūzbergiem, bet viņi vienkārši paņem un aizbrauc, jo negrib piespiest sevi."

Slidošanas asociācijas prezidente: "Ir nelielas grūtības, bet tiksim tām pāri"

"Viss ir procesā, domāju, ka uz Pasaules kausa trešo posmu Almati komanda aizbrauks. Nauda tiks samenedžēta. Būtu varēts braukt arī uz Ziemeļameriku, tomēr Puķītis bija slims, Zvejnieks pārtrauca trenēties. Treniņi notiek, čaļi gatavojas. Ir nelielas grūtības, bet tiksim tām pāri. Šobrīd karjeru beidzis tikai viens Zvejnieks," saka Latvijas Slidošanas asociācijas prezidente Marika Nugumanova. "Nekad nav tā, ka naudas ir pietiekoši, tomēr jāsaliek viss, kas ir, un uz galvenajiem mačiem jābrauc. Ja puiši strādās, ar Latvijas šorttreku viss būs labi. Viss ir atkarīgs no sportistiem."

"Oktobrī notika pārbaudes sacensības Nīderlandē. Tur arī Puķīša nebija, bet pārējiem bilde nebija spīdoša. Tomēr līdz galvenajiem startiem vēl nedaudz laika ir," teica slidošanas asociācijas prezidente, kura, stāstot par Horspūlu, uzdeva retorisku jautājumu par to, kurš viņam maksās algu, tomēr kopumā nevēlējās daudz plašāk izteikties. "Evita nestrādā pirmo dienu. Lai viss būtu labāk, mums visiem jāsaliek galvas kopā, ko ne reizi vien jau esam darījuši."

Jelgavnieku viedoklis: "Krievānei-Moseičenko būtu nepieciešams palīgs."

"Pēdējos gados darbošanās ap šorttreka izlasi ir haotiska. Mēs pirms vairāk nekā diviem gadiem uzsākām sadarbību, esam ieguldījuši lielu darbu un arī naudu, turklāt bijis rezultāts, bet nesakārtotība un nesaprašana kā sports virzās, vienmēr pavadījis šo procesu," sarunā ar Sportacentrs.com saka Jelgavas Ledus sporta skolas direktors Aivars Zeltiņš. "Augustā tikāmies ar LOV, Slidošanas asociāciju, Ventspili un pozicionējām, ka esam gatavi nodrošināt bāzi, bet pārējās puses palīdz ar finansēm. Tomēr tagad viss virzās neveiksmīgi un izskatās, ka nav īpašas intereses šī sporta veida attīstībā."

"Būtu jābūt skaidri definētam, ko gribam sasniegt, kāds ir budžets. Pašvaldības funkcija nav administrēt nacionālo izlasi. Šobrīd ir daudz neskaidrību, kas notiks tālāk. Izlases kandidātu nav daudz un pat ar tiem viss notiek haotiski. Krūzbergi domā par atgriešanos Ventspilī, kaut augustā viss tika sarunāts. Šobrīd rodas sajūta, ka mēs esam vienīgie, kas pilda solīto. Ja šādi turpināsies, nav pārliecība, ka nākamajās olimpiskajās spēlēs Latvija būs pārstāvēta šorttrekā," stāsta Zeltiņš. "Es nāku no biznesa vides un uzskatu, ka trenerim ir jātrenē, nevis jādara lietas apkārt. Mums iepriekš bija labs treneris un Krievāne-Moiseičenko, tomēr vajadzīgs arī izlases vadītājs. Ja būs administratīvs cilvēks, varam prasīt rezultātu, jo trenerim nebūtu, piemēram, jāpērk biļetes. Ļoti labi apzināmies, ka Latvijā ar šo sporta veidu var sasniegt pasaules klases rezultātus, bet ar šādu darbošanos tas neizdosies."

"No augusta runātā nekas nav realizējies, turklāt, cik saprotu, netiek pat finanses pilnībā sniegtas. Toreiz piedāvāju noslēgt četrpusēju līgumu, kaut vai uz gadu, kur viss būtu atrunāts. Tomēr, izejot no telpas, visi saprata, ka būs labi tāpat. Šobrīd redzam, ka nav gan," saka Jelgavas Ledus sporta skolas direktors. "Mums šorttrekā ir ap 60 bērniem. Neatkarīgi no šī brīža izlases kandidātiem turpināsim viņus veidot un trenēt. Mūsu darbības plāns ir zināms. Tomēr stafetes komandai būtu jātrenējas kopā. Ja divi aizbrauks uz Ventspili, bet daļa paliek Jelgavā, rezultāts nebūs produktīvākais. Kad pirms pāris gadiem šorttreks bija pagrūtā situācijā, tā pārstāvji nāca pie mums, mēs radījām apstākļus, nopirkām tos pašus spilvenus. Jocīgi, ka pie X punkta viss mainās. Mums šobrīd ir visa jaunatnes piramīda. Jebkurā gadījumā mēs turpināsim audzināt izlasi."

     [+] [-]

, 2018-11-08 20:41, pirms 5 gadiem
vismaz 10 bērni, kuri pēc 3 gadiem būs labā vecumā .. ??

ļoti sliktas kvalitātes ziepju opera.

no valsts naudas nedotu nevienu santīmu.

  +2 [+] [-]

, 2018-11-08 20:58, pirms 5 gadiem
Jāturās komandai kopā!

     [+] [-]

, 2018-11-08 21:07, pirms 5 gadiem
Vai tiešām nav vēl kāda cita bilde ko ielikt?!
P.S. un kā paliek ar KURBADA ledus halli tur arī ir šorttreka teniņi?!

  +6 [+] [-]

, 2018-11-08 21:57, pirms 5 gadiem
Nez, citi šīs paaudzes sportisti un vienkārši jaunieši arī ir tādi ņuņņas vai tā ir tikai šorttreka īpatnība? Likās, ka pēc pavasara notikumiem klaunāde ir izsmelta, bet izrādās, ka galvenie priekšnesumi vēl tikai priekšā.

  +1 [+] [-]

, 2018-11-08 22:30, pirms 5 gadiem
Te ne par vienu nevar neko normalu pateikt uzreiz redzams, ka patiesibu te neviens nestasta, un apaksha.kaut kadas superintrigas.. ganjau gribeja finansejumu nogriezt pavisam no.serijas tulit ziema uz ezeriem bus ledus, lai tik mauc

 +11 [+] [-]

, 2018-11-08 22:48, pirms 5 gadiem
Vai nu SC ir uzrakstījis īpaši spožu ziepju operu, vai arīdzan Latvijas šorttreks ir reāla psihuška. Man jau izlasot vien, šīberis sāka braukt. Amen.

  -1 [+] [-]

, 2018-11-08 23:00, pirms 5 gadiem
Vismaz daudz maz aprakstīts no visām pusēm. Vienīgi nav Ventspils viedokļa. Bet jā, iespaids ka taisnību tur īsti neviens nestāsta.

  +6 [+] [-]

, 2018-11-08 23:19, pirms 5 gadiem
Kaut kur raksta pirmajā pusē pārgāja vēlme vispār saprast ko tur katrs tai tirsēju barā gaudo
Skaidrs ir viens, šortreks nelabvēlīgi ietekmē psihi un tāpēc ir likvidējams. Ja nu kāds grib pa apli skraidīt, tad tik par privātiem līdzekļiem, valstij tam piešķirt kaut centu ir noziegums.

  -1 [+] [-]

, 2018-11-08 23:47, pirms 5 gadiem
Pēc Evitas piepumpēšanas bija cerība, ka mātītes trakums beigsies, bet nekā, paliek tikai sliktāk.. Kā tas jaunais gurķis viņu spēj izturēt, man nav skaidrs..

  +1 [+] [-]

, 2018-11-09 00:48, pirms 5 gadiem
Venteļi atkal uzmet, grib, lai pārējie spēlē pēc viņu stabules... Fui. Šādā cīņā uzvarētāju nebūs, paliks tikai zaudētāji.

     [+] [-]

, 2018-11-09 01:41, pirms 5 gadiem
Gribēja auklēties ar Puķīti, nu varēs sēdēt pie sasistas siles.Iepuvušais ābols iznīcināja visu kas bija sasniegts.Žēl Zvejnieku...

  +5 [+] [-]

, 2018-11-09 06:16, pirms 5 gadiem
Esmu bijis vairākās lielās kompānijās, kurās vadītāja ir sieviete un kaut kā tā ir tāda sakritība, ka 90% no šiem uzņēmumiem, kolektīvā vienmēr sākas šādas peripētijas un problēmas..

  -3 [+] [-]

, 2018-11-09 07:52, pirms 5 gadiem
Žēl, ka Roberto Puņķītis nebeidz karjeru

     [+] [-]

, 2018-11-09 09:22, pirms 5 gadiem
Bērnudārzs.

  -2 [+] [-]

, 2018-11-09 10:50, pirms 5 gadiem
.............. rakstīja: Esmu bijis vairākās lielās kompānijās, kurās vadītāja ir sieviete un kaut kā tā ir tāda sakritība, ka 90% no šiem uzņēmumiem, kolektīvā vienmēr sākas šādas peripētijas un problēmas..
muļķīgāks arguments neatradās?

     [+] [-]

, 2018-11-09 10:58, pirms 5 gadiem
da viņi visi var beigt karjeras. nav tas nevienam vajadzīgs. bardaks ir vairāk kā vajag. diez kapēs silavs haris tanī visā nav iekšā... tapēc ka pie tiem mērkaķiem netrennējas, un bardaka ar nav. vismaz viņš malacis
jau pavasarī bija bardaks. pus gads ir pagajis un nekas nav mainījies ko fogel??? huļi tu tur esi, piķi grābt un riepu audzēt

     [+] [-]

, 2018-11-09 11:56, pirms 5 gadiem
Es esmu pārliecināts ka Zvejnieks agri vai vēlu atgriezīsies pie šortreka, nu ko citu viņš darīs 20it gados? Strādās Īrijā? Da labi....

     [+] [-]

, 2018-11-09 14:00, pirms 5 gadiem
Ziepju opera ar nosaukumu''LV sortreks'' turpinās...

     [+] [-]

, 2018-11-10 10:36, pirms 5 gadiem
Krievānei karma - no sākuma aiz varas kāres sabeidza visu uzcelto V-pilī. Tagad pašai viss pa vīlēm izirst. Skaidrs, ka ar bebi uz rokām izlasi vadīt nevar - un nav jau arī izsalses. Pāripusaugu zēni nav izlase. Puķītim Jelgavā vienam nav ko darīt - jāiet prom, ja jau reiz Zvejnieks pametis. Paliek viens Reinis ar Tomasu.
Grozies kā gribi, V-pils kā bieži, panāk savu - paliek par šorttreka meku Latvijā. Tik diez vai pie esošās situācijas arī Krūzbergiem V-pils spēj dot kādu izaugsmi.

     [+] [-]

, 2018-11-10 18:33, pirms 5 gadiem
Puķitim ar steigu jārulle prom no LV,šādā bardakā trenejoties nekas labs nesanāks..lai atrod normālu valsti,varbūt to pašu Itāliju,normāli satrenēsies,un rezultats būs,šeit viņš pazudīs......
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja